Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naravno da cemo se na prolece okupiti,ja za prolece nisam organizovala nikakvu zurku,veruj mi LIlkilee,a sto se tice kombinacija koristim dozvoljeni minus,master karticu kredtnu,viza elektron za svaki dan...ma sve sto je moguce,ali i trosimo ko ludi,sve nam treba,vazda neki rodjendani po familiji,slave,kredite odplacujemo,svadbe...u maju krstim kumce,sestra se porodila,jetrva sad ce drugu bebu a tek smo prvom slavili 1.rodj.skoro....da ne nabrajam.Evo ja preuzimam na sebe organizaciju naseg susretaz:Dkad ima za sve ostalo naci ce se i za nasu exkurziju:zskace:
Ljubim vas sve:zpozdrav:

duusa, ako je provereno i ako nece Vesna, sutra kupujem crnu rotkvu i jedem. Nisam imala pojma kako da je koristim, a zucka me nesto , barem mislim, bolucka.

Za zuc je provereno da rotkva deluje.Ja sam pre operacije morala na kompletan pregled ( znate vec ) i na UZ stomaka otkriju da imam zadebljale zidove zucne kese i mnostvo kamencica oko 6 mm najveci.Istina ja nista nisam osecala z:).Posle na svakih 6 meseci kad sam isla na kontrolu uvek isto s tim sto su kamencici bili do 7 mm a posle 6-8 mm velicine i to, ponavljam, mnostvo njih.a onda se setim rotkve ( i Marija Treben "Zdravlje iz bozje apoteke " je preporucuje za topljenje zucnih kamencica ) Prosle zime sam pocela svakodnevno da jedem rotkvu i to ne samo crnu ( tako sam i izmislila sa pavlakom da je lakse pojedem ) nego i one dugacke bele rotkve -dajkon se zovu,u prolece rotkvice i neke roze velike sam kupovala evo i bas pre neki dan ,one su lepog,slatkog ukusa;.znaci skoro svakog dana od prosle zime sam ih jela onako recimo 3-4 malih dnevno a ta kolicina od drugih dnevno ( uh ,al da znate da nije bila neka ogromna kolicina dnevno ali ponavljam skoro svaki dan ). I sad u oktobru opet kontrole ,i moja zucna kesa tankih zidova ,bistrog sadrzaja .Ni traga od kamencica z:lol:
Znaci iz iskustva licnog preporucujem Inace kontrola kad sam jos imala kamencice je bila oktobar 2010,cele godine jela rotkve i oktobar 2011 ih nema
samo ako ne znate citala sam da su 80 posto kamencica u zuci od holesterola i oni mogu da se tope a 20 posto od viska bilirubina i oni na mogu
Probajte

Poslednja izmena:
Evo i mene!!! Srecna svima Nova godina,Bozic,srpska Nova godina.... da ste mi zivi zdravi i srecni...z:)z:)z;) JA malopre doputovao iz Majdanpeka,bilo mi je bas lepo.odmorio sam se...sad od ponedeljka sam na bloku,na VMA! ;) Jedva cekam... Vesna,kako citam,bas lep pocetak nove godine,cestitam... ostali kako ste ??? POzdrav svima !!! :zskace::zskace:

Srecno nam svima!!!
ko73.gif

hehe sta vi sve slavite , :zgrudvanje:mene vise raduje ovaj snegic sto po malo pada , proslava mi dosta pogotovo sto ne smem nista da jedem:zroll:da se ugojis jedan kg treba ti dan a da ga skines uzas ni nedelju dana bez hleba i slatkog , ne znam vise sta da uradim , bem ti klimaksz:mrgreen:u svakom slucaju srtecna vam ova nova godina, nek bude bolja ne mora nista drugo

hehe sta vi sve slavite , :zgrudvanje:mene vise raduje ovaj snegic sto po malo pada , proslava mi dosta pogotovo sto ne smem nista da jedem:zroll:da se ugojis jedan kg treba ti dan a da ga skines uzas ni nedelju dana bez hleba i slatkog , ne znam vise sta da uradim , bem ti klimaksz:mrgreen:u svakom slucaju srtecna vam ova nova godina, nek bude bolja ne mora nista drugo
Ma kome pricas,evo nedelju dana ne jedem hleb i slatkise,svako vece setam par kilometara,nosim one biciklisticke za znojenje.....ni da mrdne na dole,malo se osecam lakse ali vaga ni da mrdnez:cry:
Ma nek smo mi zivi i zdravi,valjda ce i ovo doci na svoje mestoz:)

kako bi rekla Bikilix - gde ste svi?

Vesna, nadam se da si koliko-toliko dobro i pored zracenja?
Bikilix i Lilihip,samo polako - niste kilograme brzo ni natukli.
Tek posle dva tri meseca malo se oseti, a u medjuvremenu, ipak
bude lakse.
Pozdrav svima

bude lakse.
Pozdrav svima

Ja sad ustadoh,i spremam se za praksu,opet na VMA,sat vremena prevozom.. :( Jaoo,kako smo se zezali juce sa bakom koja ima 95 godina,operisala je neko masno tkivo na vratu (inace sam na maksilofacijalnoj hirurgiji)..jedva cekam 7h... :D Kako ste ostali??? Vesna uz tebe smo! ;)

bude lakse.
Pozdrav svima
Hvala Liki na podrsci,tesko bre,treba otopiti ono sto se mesecima tovarilo,pored toga i ovaj klimaks,ma sidji Boze:zroll:
Evo ja na posluz:)pozzic svim uspavanim lepoticama:zgrudvanje:

Ja sad ustadoh,i spremam se za praksu,opet na VMA,sat vremena prevozom.. :( Jaoo,kako smo se zezali juce sa bakom koja ima 95 godina,operisala je neko masno tkivo na vratu (inace sam na maksilofacijalnoj hirurgiji)..jedva cekam 7h... :D Kako ste ostali??? Vesna uz tebe smo! ;)
Cao Petre,drago mi je da te vidim ovde,znam koja je katastrofa doci do VMA,ne znam iz kog kraja dolazis ali ja znam kako mi je bilo 30 dana
svaki dan poznatom 50com,klaj,klaj....al dobro,bitno je da ti je lepo na praksi jer vidim da toliko volis svoj buduci poziv da ti se iskreno divimz:)
Tamo ima divnih ljudi,sto lekara sto tehnicara,ma sve pohvale za VMA:zcool:Pozz tebi,veeeeeelikiiii.....:zpozdrav:

Joj Petre, u zlo vreme ces raditi tako odgovoran i tezak , za cestitog coveka, posao.
U svakom slucaju - puno srece .
I opet nema Vesne. Jel to muka i od zracenja ili samo od hemio? Do toga nismo stgli ... pa nemam pojma.

Bikilix pa samo ti i ja dangubimo na Forumu. Ti verovatno samo cekas da stutnjis sa posla!?
Dugacak dan, jelda ? A da znas jos gori , ako si kuci i zato uzivaj.

Poslednja izmena:
cao cure , ja upavo dosla iz setnje , dve nedelje bez hleba , slatkisa , gaziranog i juce na vagu da vidim rezultat , ugojila se celo kilo , ali ko zna koliko bi da sam jela normalno hehe , a valjda krene u minus malo , evo veje sneg po m,alo , bas se lepo smrzla , nema vesna pa jel pocela hemio?liki , pa po ovakvom vremenu i nema sta da se radi , ja nesto se odvikla od neta pa zaboravim da se ukljucimz:cry:

I bez ovoga se moze , ti si primer, dobro organizovati.
Ja kao poludela ... bolje da mrednem....pa sa svetom...
Nisam otisla u grad na kafu - pa ima mesec dana. Moram
to promeniti . Zaboravis na vreme kada sedis za ovim cudesom
cao

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back