likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
velika sreda
he he

Uživaj danas u prazniku i lepo ga provedi!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
velika sreda
Lili čeka vizitu.. U krevetu je za sada![]()
Lili mi kaže da održavamo njen lik i delo dok je nema
Reko joj, ne sekiraj se, glavna si tema za diskusiju!
Valjda ce joj reci kad pocinje sa terapijom,koliko ce to trajati,mislim danas...kad da idem,sta cu ako
ne moze da izadje u hodnik...
Valjda ce joj reci kad pocinje sa terapijom,koliko ce to trajati,mislim danas...kad da idem,sta cu ako
ne moze da izadje u hodnik...
sve zavisi kakv joj stalak daju,ako ima toškove onda može da izađe,ako ne onda uđeš u sobu i praviš se da nisi upoznata sa pravilima..ne brini,niko te neće izbaciti ili vikati,svi oni znaju da progledaju kroz prste,tamo samo čistačice treniraju strogoću kad gackaš kroz hodnik sveže opran ..
![]()
izgleda to svuda isto. I kod nas su čistačice glavne za sve
![]()
vazda bile,moš ti imati sto profesora,ali bez vratara i čistačica ništa,to uvek najbolja veza,nek su blagoslovene
vec godinu mi je svaki dan praznikBlago tebi kad svaki dan koji poželiš možeš da obeležiš kao praznik! To su blagodeti privatnog biznisa..
Svetac nije, jel to neki lični praznik? Rođendan?
vala baš... Niko ne može da ti sredi ko oni
Ajde sad svi iz sve snage da držimo palčeve za Lili, da joj prođe terapija lagano, bez da je oseti!!
Ajde sad svi iz sve snage da držimo palčeve za Lili, da joj prođe terapija lagano, bez da je oseti!!
vec godinu mi je svaki dan praznik
da nije bilo žene na ulazu u neurohirurgiju,nikad ne bih došla do dane grujičić,a nikad ženu videla pre toga nisam,ni ime joj ne znam....čeka se po šest meseci samo da joj kažeš dobar dan,a ja prošla samo za jednu sedmicu....
nema bolesti,100 godina cemo se ovde pisati i uzivati sa nasim najdrazimaČestitam peco!!! Neka ti i narednih 100 godina prođe samo u zdravlju i veselju!! Neka ime bolest ostane samo kao trag na papiru!!![]()
![]()
Za moju Lili!!!
Sad mi javila,mozda joj promene terapiju,uzela nacelnica istoriju,
mozda neki Holoksan,ne zna jos znace kasnije
.
Kaze,,ovde su protiv makrobiotike,mora sve da se jede,hehehee
a ko je i pitao za jelo....
nema bolesti,100 godina cemo se ovde pisati i uzivati sa nasim najdrazima
holoksan i adria,dakle udar za izuvanje...i mislila sam da će to,al ajd da ne prejudiciram....podneće ona sve to,a ova kombo daje odlične rezultate....
nema bolesti,100 godina cemo se ovde pisati i uzivati sa nasim najdrazima
holoksan i adria,dakle udar za izuvanje...i mislila sam da će to,al ajd da ne prejudiciram....podneće ona sve to,a ova kombo daje odlične rezultate....