Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Valjda ce joj reci kad pocinje sa terapijom,koliko ce to trajati,mislim danas...kad da idem,sta cu ako
ne moze da izadje u hodnik...

Pa ući ćeš u sobu. Posete su dozvoljene.
Reći će joj verovatno. Ja joj rekoh da ću je pozvati opet oko 12h, do tad bi već trebalo da počne sa terapijom. Kaže da joj opet uzimali krv. Baš im se usladila naša Lili :hahaha:

Valjda ce joj reci kad pocinje sa terapijom,koliko ce to trajati,mislim danas...kad da idem,sta cu ako
ne moze da izadje u hodnik...

sve zavisi kakv joj stalak daju,ako ima točkove onda može da izađe,ako ne onda uđeš u sobu i praviš se da nisi upoznata sa pravilima :mrgreen:..ne brini,niko te neće izbaciti ili vikati,svi oni znaju da progledaju kroz prste,tamo samo čistačice treniraju strogoću kad gackaš kroz hodnik sveže opran ..:)

Poslednja izmena:
sve zavisi kakv joj stalak daju,ako ima toškove onda može da izađe,ako ne onda uđeš u sobu i praviš se da nisi upoznata sa pravilima :mrgreen:..ne brini,niko te neće izbaciti ili vikati,svi oni znaju da progledaju kroz prste,tamo samo čistačice treniraju strogoću kad gackaš kroz hodnik sveže opran ..:)

:zcepanje: izgleda to svuda isto. I kod nas su čistačice glavne za sve :zcepanje:

da nije bilo žene na ulazu u neurohirurgiju,nikad ne bih došla do dane grujičić,a nikad ženu videla pre toga nisam,ni ime joj ne znam....čeka se po šest meseci samo da joj kažeš dobar dan,a ja prošla samo za jednu sedmicu....

Jeste, znam. Do Dane je posebno teško doći, maltene je neuhvatljiva,ali zato vrstan stručnjak u svojoj oblasti! Svaka joj čast stvarno.
Ma i oni tamo su ljudi, nagledali se i oni svega i svačega pa imaju razumevanja. Ima i poneki biser koji ti život zagorča, ali generalno su ok

Pink_heart_byAshley-1.gif

Za moju Lili!!!
Sad mi javila,mozda joj promene terapiju,uzela nacelnica istoriju,
mozda neki Holoksan,ne zna jos znace kasnije
.
Kaze,,ovde su protiv makrobiotike,mora sve da se jede,hehehee
a ko je i pitao za jelo....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back