Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dobro jutro,ovde baš lepo pada,pravi pljusak,ali zato vlage u vazduhu toliko da se može plivati,a ne hodati,udavi me a nemam pumpicu :roll: to me i probudilo,kašljem kao magarac...nadam se da ste imale mirnu noć i da ste se dobro odmorile :zag:

Sada sam tek videla da nase Vesne nema vise.Iskreno saucesce njenoj porodici.sada je sa andjelima ,kao moja mama.
Vesna mi je bila u mom bolu velika uteha.

JA imam jednu lepu vest,malo ohrabrenje za obolele.Moj drug,koji je pre 10 god operrisao rak testisa,sa metastazama na jetri ,i limfnim cvorovima,je konacno proglasen zdravim posle 10 godina.JEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.
znam kako je kod njega bilo kriticno nekada,ali je pobedio .SADA je kao svaka druga osoba zdrav,i zelim mu svu srecu .sveta,kao i sviam vama.
Mada moram da kazem on se ne pridrzava mnogo lekarskih saveta zadnjih 5 god.Jedino sve vreme jede cveklu ,naviko se pa ko jabuku da jede svaki dan po ko zna kolko,.al zato pusi pije i sve sto ne valja.Divne vesti :super:
pozz...

Pre 15-dana kupovala ja nešto na pijaci i devojka koja mi prodavala, drži cigaretu i pakuje robu... Ja je gledam, mlađa od mene, lepa... pa je pitam.."Znaš li ti gde je Knez selo?" Znam. Tu ima ona bolnica reče mi ona. A znaš li ti koliko ljudi mladih takvih kao ti leži tamo sa iglom u ruci i maramom na glavi, bolesno od raka? Ona me gleda, ne kapira me.. Pa dobro, majke ti šta će ti ta cigara? -Pa ja nisam pušila u trudnoći uopšte, al kad sam prestala da dojim ja sam opet počela. - Pa bre, toliko lepih stvari možeš da radiš umesto što pušiš. Uzmi bre neku voćku, tu ti pred nosom ceo dan, pa kad oćeš da pripališ, a ti voćku u usta. A popodne kući kad dođeš dovati bre muža i da vidiš kako ćeš da izbiješ cigarete iz glave! On srećan, ti zdrava i svi na dobitku! :hahaha:
Prođe par dana, ja opet na pijacu i eto nje trči za mnom sa kajsijom u ruci... "E komšika samo da ti se pohvalim! Evo jedem voće i poslušala sam te za ono drugo i mnogo mi bre lepo! Evo već 5-ti dan sam na dve cigarete dnevno! :zcepanje: I tako... Učinih dobro delo :zper:

Hvala Bogu te nisi u mom komsiluku...:sad2:
Ne bih smela nos da promolim napolje dok dobro ne
proverim da nisi slucajno na ulici

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back