verabeograd
Početnik
- Poruka
- 34
gaga jutros izasla sa intenzivne, jos uvek umorna i sa sondom u nosu, ima povecan pritisak koji pokusavaju da joj skinu. pozdravlja vas sve. sad cekamo rezultate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gaga jutros izasla sa intenzivne, jos uvek umorna i sa sondom u nosu, ima povecan pritisak koji pokusavaju da joj skinu. pozdravlja vas sve. sad cekamo rezultate

Majko mila, pa sta su oni njoj sve morali raditi?
mukica, jos i pritisak zbog cega se stavlja ta sonda
Evo,ja svratila na posao,kuci mi ne radi net,juce mi javila Lili cim je izasla iz sok sobe da je dobro i da vas pozdravim sve,a meni iskljucen net!!!!
Bila sam jutros kod ginekologa,endometrijum i dalje 8 mm,puna materica mioma ali meni ne smetaju jer nemam ciklus pa nece biti ni krvarenja..
Pozz svima,cim uplatim net kuckamo se i od kuce,jos malo cu biti u firmi pa palim kuci,a ubi depresija od kise!!
Ima proliva zbog Oxaliplatine. Nije strasno 3 do 4 stolice dnevno, ali opet bolje da je normalna stolica. Dajte joj Probiotic kapsule, OBAVEZNO 2x1, i posle terapije 7 dana (posle Oxaliplatine) neka NE JEDE sveze voce i povrce. Moze samo termicki obradjeno. Probajte tako pa cemo videti na dalje. Xeloda mislim da nema neke nus pojave, ali to ce Vam bolje Vesna reci kad se javi, ona ih je pila do skoro. PozdravHvala na odgovoru. Dobro je, kazu svi da tri cetiri stolice i nisu problem. Sada je na ribi, piletini, uglavnom moze jesti, ima apetit i nema nikakvih mucnina. Danas je sedam dana prve kemoterapije. Ljekari u BiH, ne znam sta da ti kazem, koliko love toliko muzike. Protokol ili sta vec: Po semi Xelox, prvi dan Oxaliplatin sa premedikacijom i hidracijom, a od 2-do 14 dana Xeloda tablete 500 mg (3+0+2, a prethodno reglan i ranibos. Pauza sedam dana. Eto dobri ljudi, ako ko ima kakva iskustva ili pak ima strtucnjaka javite se. Dakle, sve je ok sto se tice terapije izuzev tih 3 do cetiri proljeva dnevno. Sta jesti, sta izbjegavati, a da se ne narusi imunitet.
Sinoc mi je Lili poslala poruku da se bas dobro oseca![]()
A stvarno, sta je sa Vesnom?
Evo mene,sletela sam juce,ali sam se tako lose osecala da nisam imala snage da se javim.Jos od subote me uhvatio neki proliv,pa se to malo primirilo,pa opet...Uhvatila sam neku kubansku andjamu,ocigledno jer mi uobicajeni lekovi nisu pomogli(Probiotik i loperamid).Juce popodne-haos,sto puta u WC,gutljaj vide me potera,pa temeratura do 37,7,sva dehidrirana ,slaba...danas je malo bolje,rekla bih.Jos mi kofer nije stigao,valjda ce danas do 4 biti u Bgd.da ga preuzmem pa da me deca voze u Krusevac,nisam za autobus uopste.Sredice se sve ovo ubzo,pa da vam pisem o Kubi!Pozdravite Lilihip!
Da li bi meni neko mogao da objasni o kakvom se tumoru kod mene radi jedino sto znam je da je maligno dijegnoza je
-Carcinoma ductale mammae invasivum (GII, NGII ) Tu promera 8x6x6 mm. DCIS (solidni tip, G3) čini 5% tumora
-Sinus histiocytosis reactiva lymphonodi 0/20
-Gornji spoljasnji kv.
Evo mene,sletela sam juce,ali sam se tako lose osecala da nisam imala snage da se javim.Jos od subote me uhvatio neki proliv,pa se to malo primirilo,pa opet...Uhvatila sam neku kubansku andjamu,ocigledno jer mi uobicajeni lekovi nisu pomogli(Probiotik i loperamid).Juce popodne-haos,sto puta u WC,gutljaj vide me potera,pa temeratura do 37,7,sva dehidrirana ,slaba...danas je malo bolje,rekla bih.Jos mi kofer nije stigao,valjda ce danas do 4 biti u Bgd.da ga preuzmem pa da me deca voze u Krusevac,nisam za autobus uopste.Sredice se sve ovo ubzo,pa da vam pisem o Kubi!Pozdravite Lilihip!
,a moglo bi biti i od klimatskih promijena!?