likita12
Poznat
- Poruka
- 8.736
Ti to iz iskustva, aaaaa?BECKS dobar za sex![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti to iz iskustva, aaaaa?BECKS dobar za sex![]()

Ti to iz iskustva, aaaaa?![]()
ruka ti se pozlatilaStaropramen budi ugaseni plamen

ruka ti se pozlatila![]()

ma znam da radite ali mi bilo smesno kad videla sliku na fb[/IMG]![]()
A moze i ovako!!!!
Pa nije bas tako Lili,radimo nas dve,samo po malo zabuskavamo![]()
sad me zvali sa gaka , i kazu imaju neku vanrednu situaciju , odlozili mi operaciju za 3 maj , i sto najgore kao pazite da sve analize budu u 15 dana stare sto znaci nanovo krv , briseve urinokulturu![]()
Joj Kubanci..... podje mi voda na usta.......
Tako je! I ova moja sto kaze 6 kg,leti u kontejner!
sad me zvali sa gaka , i kazu imaju neku vanrednu situaciju , odlozili mi operaciju za 3 maj , i sto najgore kao pazite da sve analize budu u 15 dana stare sto znaci nanovo krv , briseve urinokulturu![]()
A?Ja nesto gledam Kubu na you tube,nesto mi ne deluju....
isto ko i Bikicino pivo kad probas, odma se promeni slika!
Doblo jutlo dlugaliiiii...kako ste mi?Ja se jedva naterah da izadjem iz kuce jutros,mrak,kisa,hladno....brrrr...
Laru sam jedva isterala napolje da piski,nece ni njusku da promoli na kisu,zbog nje mi pobego bus a sledeci mi ide za 20 min. pa se jos i naceka na stanici,ma
haos od ranog jutra![]()
moram ici do gaka da mi daju potvrdu o promeni datuma zbog komisije , ionako mi i ne veruju na komisiji da sam bolesna , a sta ja mogu kad ne delujem bolesno
sutra kazu lep i topao dan a i proslava u firmi na koju ovako slinava gde da idem
jao sto sam bolesna , ubi me virus a kisa napoljumoram ici do gaka da mi daju potvrdu o promeni datuma zbog komisije , ionako mi i ne veruju na komisiji da sam bolesna , a sta ja mogu kad ne delujem bolesno
sutra kazu lep i topao dan a i proslava u firmi na koju ovako slinava gde da idem
a sad mi malo bolje ali videcu sutra , kasalj mi najgoriEj , pa kupi Fervex - meni on dobar za slucaj nuzde....... a zbog proslave moras nesto preduzeti na brzaka
a sad mi malo bolje ali videcu sutra , kasalj mi najgori
danas nesto tiho ovde , pozdrav svima