Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
evo za vas dve , slikica hehe

pio.jpg

sad me zvali sa gaka , i kazu imaju neku vanrednu situaciju , odlozili mi operaciju za 3 maj , i sto najgore kao pazite da sve analize budu u 15 dana stare sto znaci nanovo krv , briseve urinokulturu:sad2:

Pa sad- sta je tu je. Opleti po cvekli, nabijaj kondiciju setnjom - lakse ce ti biti nakon operacije. Vadices opet sve po redu ..... ne vredi se sekirati i valjda tako treba.
Izdrzaces ti - ovo lakse od hemio ;)

Doblo jutlo dlugaliiiii...kako ste mi?Ja se jedva naterah da izadjem iz kuce jutros,mrak,kisa,hladno....brrrr...
Laru sam jedva isterala napolje da piski,nece ni njusku da promoli na kisu,zbog nje mi pobego bus a sledeci mi ide za 20 min. pa se jos i naceka na stanici,ma
haos od ranog jutra:besna:

Doblo jutlo dlugaliiiii...kako ste mi?Ja se jedva naterah da izadjem iz kuce jutros,mrak,kisa,hladno....brrrr...
Laru sam jedva isterala napolje da piski,nece ni njusku da promoli na kisu,zbog nje mi pobego bus a sledeci mi ide za 20 min. pa se jos i naceka na stanici,ma
haos od ranog jutra:besna:

Ajde, ajde, nije sve tako crno!! Skuvaj kaficu, procitaj novine, opusti se malo i bice bolje! Ja za sutra sa muzem planirala radnu akciju na vikendici, al zbog ovako diiiiivnog vremena, pitam se pitam....oce li je biti....?

jao sto sam bolesna , ubi me virus a kisa napolju :neutral:moram ici do gaka da mi daju potvrdu o promeni datuma zbog komisije , ionako mi i ne veruju na komisiji da sam bolesna , a sta ja mogu kad ne delujem bolesno:zcepanje:sutra kazu lep i topao dan a i proslava u firmi na koju ovako slinava gde da idem

jao sto sam bolesna , ubi me virus a kisa napolju :neutral:moram ici do gaka da mi daju potvrdu o promeni datuma zbog komisije , ionako mi i ne veruju na komisiji da sam bolesna , a sta ja mogu kad ne delujem bolesno:zcepanje:sutra kazu lep i topao dan a i proslava u firmi na koju ovako slinava gde da idem

Ej , pa kupi Fervex - meni on dobar za slucaj nuzde....... a zbog proslave moras nesto preduzeti na brzaka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back