BRITNEY 3
Buduća legenda
- Poruka
- 30.098
Zao mi je sto to cujem,drzi se Vesna,ne lici na tebe da odustajes,imas Kubu za cilj i uradi to!
I moja mama smestila svekrvu(majka od njenog drugog muza) pre nedelju dana u zemunsku bolnicu,do pre 2 nedelje
baba je bila zdravija od svih nas,pozlilo joj,u sok sobi na aparatima bez svesti nedelju dana,ne dise samostalno,
a to sa glavom kao kod tvog svekra,sva otecena,ma uzas,juce u 2 sata popodne je preminula.
Opet kazem,bila je do tog dana kad je pala sasvim ok.
Al dobro,oni su proziveli lepe godine,a mi tek imamo milion razloga da se borimo i zivimo...
Pozdravljam te i molim te drzi se kao do sad i ako ti je,verujem,svega vec preko glave.
I moja mama smestila svekrvu(majka od njenog drugog muza) pre nedelju dana u zemunsku bolnicu,do pre 2 nedelje
baba je bila zdravija od svih nas,pozlilo joj,u sok sobi na aparatima bez svesti nedelju dana,ne dise samostalno,
a to sa glavom kao kod tvog svekra,sva otecena,ma uzas,juce u 2 sata popodne je preminula.
Opet kazem,bila je do tog dana kad je pala sasvim ok.
Al dobro,oni su proziveli lepe godine,a mi tek imamo milion razloga da se borimo i zivimo...
Pozdravljam te i molim te drzi se kao do sad i ako ti je,verujem,svega vec preko glave.

ma uživaj dok je tako!! Ti izgleda tek sada obrađuješ taj kampari i šampanjac što si popila... Meni izašao herpes, pa mu malo bilo na jedno mesto, nego od jutros izašo i na drugo
i sad sam simetrična.... jedan na donjoj usni desno, a drugi na gornjoj usni levo
pa da vidiš lepotu!!