Оnkologija 1

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zao mi je sto to cujem,drzi se Vesna,ne lici na tebe da odustajes,imas Kubu za cilj i uradi to!
I moja mama smestila svekrvu(majka od njenog drugog muza) pre nedelju dana u zemunsku bolnicu,do pre 2 nedelje
baba je bila zdravija od svih nas,pozlilo joj,u sok sobi na aparatima bez svesti nedelju dana,ne dise samostalno,
a to sa glavom kao kod tvog svekra,sva otecena,ma uzas,juce u 2 sata popodne je preminula.
Opet kazem,bila je do tog dana kad je pala sasvim ok.
Al dobro,oni su proziveli lepe godine,a mi tek imamo milion razloga da se borimo i zivimo...
Pozdravljam te i molim te drzi se kao do sad i ako ti je,verujem,svega vec preko glave.:zag:

Mi od jutros smestismo svekra u Knez selo,ima covek godine al se super drzao,od pre par meseci ga snadje limfom,glava mu se udvostrucila,katastrofa...sad tamo da probaju da mu daju terapiju.Mene danima gnjave bolovi(jaci nego uobicajeno)-pijem analgetike,sad i antibiotik,ali...malo mi se sve smucilo!Pocela sam pojacane meditacije da iz mozga nosim sve ovo sto bolje i dalje,da se docepam te Kube i te plave skorpije!

Ma trebalo je samo da resis, da se preracunas i pali sto pre. Jel od njih zavisi tvoj odlazak ili si ti natempirala ma

Poslednja izmena:
Mi od jutros smestismo svekra u Knez selo,ima covek godine al se super drzao,od pre par meseci ga snadje limfom,glava mu se udvostrucila,katastrofa...sad tamo da probaju da mu daju terapiju.Mene danima gnjave bolovi(jaci nego uobicajeno)-pijem analgetike,sad i antibiotik,ali...malo mi se sve smucilo!Pocela sam pojacane meditacije da iz mozga nosim sve ovo sto bolje i dalje,da se docepam te Kube i te plave skorpije!
jos malo pa ce i tome doci kraj , svi koji su to pili imali su poboljsanje , samo jos malo sacekati , mozes ti to i ako ne mozes moras:heart:

dobro jutro narode , evo ne mogu spavati pa cu igrati igrice na fb ,

coffee-art-01_20070509.jpg

:cepanje: ma uživaj dok je tako!! Ti izgleda tek sada obrađuješ taj kampari i šampanjac što si popila... Meni izašao herpes, pa mu malo bilo na jedno mesto, nego od jutros izašo i na drugo :) i sad sam simetrična.... jedan na donjoj usni desno, a drugi na gornjoj usni levo :zper: pa da vidiš lepotu!!

Srrrrrrk!Uzeh i ja ovu lepu kaficu,a i bas mi treba.Ustanem jutros za posao,kad cvrc-ne mogu da stojim uspravno.Pritisak 90/40.Sinoc sam popila trodon posle duzeg vremena,pa je on to uradio,izgleda.Sad je vec bolje

Pa ove rane.Pojavi se izraslina(to su te moje kozne metastaze)stoji tako neko vreme i onda pocne da odumire(kao gangrena)otvara se rana,curi itd...E,sad imam dosta toga,previjam se,pijem antibiotike cesto(jer to je podlozno infekcijama ma kako ja pazila,odrzavala,previjala).Jos kad preko gaza obucem brus i stavim umotane carape,pa pritiska malo(a ne mofgu drugacije u narod,na posao itd..imam bas veliki defekt)...Ali,sredice to plava skorpija,ZNAM!

Pa ove rane.Pojavi se izraslina(to su te moje kozne metastaze)stoji tako neko vreme i onda pocne da odumire(kao gangrena)otvara se rana,curi itd...E,sad imam dosta toga,previjam se,pijem antibiotike cesto(jer to je podlozno infekcijama ma kako ja pazila,odrzavala,previjala).Jos kad preko gaza obucem brus i stavim umotane carape,pa pritiska malo(a ne mofgu drugacije u narod,na posao itd..imam bas veliki defekt)...Ali,sredice to plava skorpija,ZNAM!

Navijam za plavu škorpiju i uvjerena sam da će vam to pomoći Vesna!!! A drago mi je da ste se odlučili za Kubu!
Jel taj lijek po koji vi idete isto što bi nam i poslali? :zag: :heart: Vjerujem u vas!!!

Pa tebi bolje da ovu drugu nekako umanjis, a ne da ovu nadzivdzanis / ovo je izraz je koristio nase stare uciteljice suprug , negde dodjose iz Prokuplja, pa je opisivao jednom prilikom neku
zenu, a ta nadzivdzanila s..e .... ovoj tvojoj problematicnoj sigurno ne gode ti nadodaci. Mi smo, kada smo bili devojcurci , nase zamotavale nekim gazama da se malo primete. One uske
majice i grudi nesto nisu bile u modi , Tvigi je bila ikona, a mi se rastrockale u pubertetu pa muke i nevolje. Ajd probaj , a pa ko ti to toliko zagleda . Ja imam 54 kg., i 168 cm visoka,
a nosim sve vece brojeve, onako slampavo , samo da me nista ne stiska, a brus vec 25 godina , nisam nosila, osim, ako je neka prilika pa ti se tu sve nesto ocrtava .
Nemoj da je drndas jos i ti sa tim cudesima , vidis, kako se bori sa ovim skotom ..... ;) joj , da zna sta ga ceka ........

Vi svi pisete normalno, samo se meni redovi pokarabase . Jel neko ima objasnjenje i za ovo - sigurno da sam jedno nesto, a sto nisam smela , stisnula

Vesna,ovo je samo prolazna kriza,mora da je tako. Drzi se,uskoro ce Kuba da stigne na rad,i ona trampa rak za plavu skorpiju ;) :zag::zag::zag: :bye:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back