Upravo sam odgleda, pa da prokomentarisem dok sam jos pod utiskom. Ako zanemarimo cinjenicu da su izgubili pamcenje po 100 jubilarni put, uopste nije losa epizoda i vrlo je iteresantna. Bolji mi je pocetak ove sezone nego prethodne, onako generalno. Mada mene je Elza nervirala i ona smesno napravljena cudovista.
Svideo mi se uvodni deo u bioskopu odlicna ideja, kao i to da je bodez vrh maca. Prepucavanje izmedju Regine i Kuke, pa htela sam da se prevrnem sa stolice

Rebeka Meder maestralna, najupecatljivija od svih u ovoj epizodi. Svidja mi se dijalog izmedju Eme i Mracnog, nisu samo nabacali recenice sa cuvenim Eminim "sta mi je ovo trebalo, ja ovo nisam htela". Snow & Charming su mi uvek bili bespotrebni, tako da nemam neki poseban kometar za njih. Bakica i njeni komentari :clap: I onaj deo izmedju Eme i Regine gde joj Ema daje bodez. Mislim da je Dzenifer Morison dobar posao odradila sa ovim preobrazajem. I popravili su se sa efektima. Merida mi je skroz korektan lik, cekam dalji razvoj.
Procitala sam negde da je ovu epizodu gledalo 1.8 milion gledalaca manje u odnosu na otvaranje prosle sezone. Nadam se da ce se rejting popraviti.