- Poruka
- 50.279
Ja jos nisam stigla da odgledam, ali to sa pamcenjem je svake sezone, pa sam navikla
Mene su zesce smorili sa Robinom i Zelenom i njenom trudnocom nego sa tim sto vrte to sa izgubljenim pamcenjem po 1001 put.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Upravo sam odgleda, pa da prokomentarisem dok sam jos pod utiskom. Ako zanemarimo cinjenicu da su izgubili pamcenje po 100 jubilarni put, uopste nije losa epizoda i vrlo je iteresantna. Bolji mi je pocetak ove sezone nego prethodne, onako generalno. Mada mene je Elza nervirala i ona smesno napravljena cudovista.
Svideo mi se uvodni deo u bioskopu odlicna ideja, kao i to da je bodez vrh maca. Prepucavanje izmedju Regine i Kuke, pa htela sam da se prevrnem sa stoliceRebeka Meder maestralna, najupecatljivija od svih u ovoj epizodi. Svidja mi se dijalog izmedju Eme i Mracnog, nisu samo nabacali recenice sa cuvenim Eminim "sta mi je ovo trebalo, ja ovo nisam htela". Snow & Charming su mi uvek bili bespotrebni, tako da nemam neki poseban kometar za njih. Bakica i njeni komentari :clap: I onaj deo izmedju Eme i Regine gde joj Ema daje bodez. Mislim da je Dzenifer Morison dobar posao odradila sa ovim preobrazajem. I popravili su se sa efektima. Merida mi je skroz korektan lik, cekam dalji razvoj.
Procitala sam negde da je ovu epizodu gledalo 1.8 milion gledalaca manje u odnosu na otvaranje prosle sezone. Nadam se da ce se rejting popraviti.
Hej, ljudi!
Molim vas, recite mi gde gledate novu sezonu, ne mogu da nađem da skinem prvu epizodu na Pirate Bay-u, a većina sajtova za besplatno online traži registraciju?
Hvala unapred. (:
Ima li još neko problema sa drugom epizodom? Meni neće da učita i otvori lepo kao prvu, traži da instaliram nešto...
A taman sam se lepo smestila i spremila da uživam u nastavku...
Okej, hvala, videću.
Uvek sve serije skidam sa Pirate Bay-a preko Torrenta i evo, napokon kače Once Upon A Time, odličan kvalitet, eto dobre vesti! (:
Druga epizoda mi je malo mlaka u odnosu na prvu, ali uvertira i treba da bude začinjenija... Ne sviđa mi se idejno ostvarenje zamišljenog underworld čudovišta, mislim da je tu zafalilo kreativnosti, s obzirom na već postavljene standarde snimanja, ali okej, ništa mnogo bitno.
Kraj golicljivo intrigantan, čekamo nastavak...
A sto Ema ima novu gajbu![]()
ne znam za pirat ali na katu ti odma izadje sledeci dan,a videla sam da si se zalila pa reko da preporucim
- - - - - - - - - -
a ema mi i dalje nekako mlaka,ko da nije uopste zla![]()