Once Upon A Time

malo su se pogubili i sada su samo zamenili mesta zloce su dobre a dobri zli.

zanimljivije bi bilo da su ostali zli pa da imaju srecan kraj a ovako zlo ipak gubi.

nadam se da ce se vratiti na zanimljiviji put i na to kakva je serija bila pocetkom emitovanja.

nek ubace vise OZ , mozda i jos neke svetove.

Jel moze neko ukratko da mi isprica sta se izdesavalo u seriji? Nisam gledala poslednjih 10 epizoda :)

Ursula se pomirila sa ocem i vratila u svoj okean, Ema popizdela na Kruelu sto joj je otela Herija da bi se osvetila autoru i bacila je sa litice, Merijen nije Merijen nego Zelina koja je dosla da se osveti Regini, ali ni ova nije naivna pa je skembala u ludnicu, a inace je Zelina trudna sa Robinom, ali on ju je sutnuo jer voli Reginu i na kraju su se setali srecni po mesecini, Gold preziveo infarkt, onda opet bilo neko sranj*e sa crnom magijom koje je htelo da skemba Reginu, ali Ema nije dala jer su sada najbolje drugarice pa je postala Mracnjak i nestala u nekoj magli... E da, Grdana je nasla cerku i ostace neko vreme zajedno u Storibruku...

tumblr_no7ihoG38v1qar3qoo1_r1_500.jpg

- - - - - - - - - -

b975b44cd95012c50387038797602430.jpg

Nije septembar daleko, bolje nova jesenja sezona nego da čekamo proleće 2016-e, zamisli to. :lol:

Plakala sam kada se Ramplstilskin pozdravljao sa Belle, moram da priznam. Ali poslednji kadar je apsolutno sa-vr-šen!

- - - - - - - - - -

U međuvremenu, ljubiteljima serije toplo preporučujem (osim ako nisu već gledali, naravno) film Maleficent: http://www.imdb.com/title/tt1587310/

Ja se vratih na forum posle godina odsustvovanja samo zbog činjenice da još neko u Srbiji gleda Once!
Inače Regina je zakon, Rumple je ok kao zloća, Hook je isto bio super kao zloća pa su ga upropastili, Snow i Charming treba da umru, a Ema smara puno, al dobro, kad je Regina i Henri vole onda moram i ja da je trpim :lol:
Jooooj jedva čekam novu sezonu. Baš ne znam šta će i kud će.

Jedna od retkih serija za koju mi nije opao entuzijazam za gledanje. Ima boljih i losijih epozoda, ali generalno drze kvalitet.

I ja mislim da sledeci koji treba da umru su Charming&Snow :mrgreen: Ema ne zna da li je dosla ili posla i cesto je Regina ta koja je natera da se smisli.

Slažem se. Mene recimo nerviraju i Belle i Snow. Charming jeste njanjavac pomalo, ali ne smeta mi toliko. Ema bi mogla biti žustrija. Ali Regina i Rampl imaju za sve otkup. :lol:

Takođe, me gusta mucho Maleficent. Volela bih da je bude u sledećoj sezoni.

Mislim da će Mal morati da bude u sledećoj sezoni ako će Lili da juri oca. Mada kako se Rubi izgubila ništa nije sigurno :/
Ne znam šta misle sa Zelenom da rade. Valjda neće da je ostave u ludari dugo.
A Charming jes bolji od Snow, al nekako su se njih dvoje toliko blendovali da više ne mogu ni da ih razdvojim. Al smešni su mi mnogo što kad Snow nešto zezne i onda im se obije o glavu, uvek počne sa "we screwed up". Valjda i njoj teško da se odvoji XD
Nego šta vi ljudi mislite, kakva će Ema da bude kao zloća i kod koga bi trebao bodež da stoji?

Jooooj kako je dobro pričati o ovome na srpskom, pa vi nemate pojma :D

Mislim da ce Ema da bude skroz super kao zloca, mnogo mi se dopala u onoj epizodi kada ona i Regina krenu u Njujork i da traze Lili, pogotovo ona scena gde uperi pistolj u Lili. Tu mi je fenomenlana bila, napokon da i ona malo ima zivca u sebi.

- - - - - - - - - -

Za Maleficent su odlicnu glumicu izabrali, svidjala mi se i u prvoj sezoni, a pogotovo sad. I svidja mi se sto je prikazuju u raznim fazama, kao ranjenu zver bez onog plamena, pa kao strasnog zmaja, ali i kao briznu majku (kada su ona dva smrada dosla da joj ukradu dete i u onoj epizodi kada se Lili pretvori u zmaja, a Mal se brine da se ne povredi).

Ema ima pogled zloće, tako da verujem da će joj nova uloga doći prirodno. A mislim da bi bodež bi bio najsigurniji kod Henrija.

Što se Mal tiče, navijam za to da bude među nosiocima nove sezone, ali ko zna kojim će putem ići Lili i da li će njenom i majčinom odnosu pridavati mnogo pažnje (nadam se da hoće).

Da, ta epizoda u Njujorku je bila extra. Al nekako mi je Ema sva smotana, ne mogu da je zamislim kao neko veliko zlo.
Mal obožavam. I glumicu i lik i celu tu njenu priču. Iskreno se nadam da će se vratiti.
A za bodež se samo nadam da neće kod Hooka da završi. Henri je mnogo bolji izbor.
I nadam se da će se Džeferson i Rubi vratiti. Obožavam ih.

Back