Once Upon A Time

Upravo sam odgleda, pa da prokomentarisem dok sam jos pod utiskom. Ako zanemarimo cinjenicu da su izgubili pamcenje po 100 jubilarni put, uopste nije losa epizoda i vrlo je iteresantna. Bolji mi je pocetak ove sezone nego prethodne, onako generalno. Mada mene je Elza nervirala i ona smesno napravljena cudovista.

Svideo mi se uvodni deo u bioskopu odlicna ideja, kao i to da je bodez vrh maca. Prepucavanje izmedju Regine i Kuke, pa htela sam da se prevrnem sa stolice :lol: Rebeka Meder maestralna, najupecatljivija od svih u ovoj epizodi. Svidja mi se dijalog izmedju Eme i Mracnog, nisu samo nabacali recenice sa cuvenim Eminim "sta mi je ovo trebalo, ja ovo nisam htela". Snow & Charming su mi uvek bili bespotrebni, tako da nemam neki poseban kometar za njih. Bakica i njeni komentari :clap: I onaj deo izmedju Eme i Regine gde joj Ema daje bodez. Mislim da je Dzenifer Morison dobar posao odradila sa ovim preobrazajem. I popravili su se sa efektima. Merida mi je skroz korektan lik, cekam dalji razvoj.

Procitala sam negde da je ovu epizodu gledalo 1.8 milion gledalaca manje u odnosu na otvaranje prosle sezone. Nadam se da ce se rejting popraviti.

Upravo sam odgleda, pa da prokomentarisem dok sam jos pod utiskom. Ako zanemarimo cinjenicu da su izgubili pamcenje po 100 jubilarni put, uopste nije losa epizoda i vrlo je iteresantna. Bolji mi je pocetak ove sezone nego prethodne, onako generalno. Mada mene je Elza nervirala i ona smesno napravljena cudovista.

Svideo mi se uvodni deo u bioskopu odlicna ideja, kao i to da je bodez vrh maca. Prepucavanje izmedju Regine i Kuke, pa htela sam da se prevrnem sa stolice :lol: Rebeka Meder maestralna, najupecatljivija od svih u ovoj epizodi. Svidja mi se dijalog izmedju Eme i Mracnog, nisu samo nabacali recenice sa cuvenim Eminim "sta mi je ovo trebalo, ja ovo nisam htela". Snow & Charming su mi uvek bili bespotrebni, tako da nemam neki poseban kometar za njih. Bakica i njeni komentari :clap: I onaj deo izmedju Eme i Regine gde joj Ema daje bodez. Mislim da je Dzenifer Morison dobar posao odradila sa ovim preobrazajem. I popravili su se sa efektima. Merida mi je skroz korektan lik, cekam dalji razvoj.

Procitala sam negde da je ovu epizodu gledalo 1.8 milion gledalaca manje u odnosu na otvaranje prosle sezone. Nadam se da ce se rejting popraviti.

meni je onako,mlako sve bilo...ja sam malo unapred citala sta ce se desavati onako uopsteno bar do pola sezone i ono ok je i to,al mi je ovu prvu seiju unistio kraj(ono sa pamcenjem)..bukvalno reakcija mi je bila pa zar opet?emine roditelje bi bilo najbolje da smaknu,prvo snezanu:mrgreen::lol:
a sto se tice emine transformacije u onom delu iz reklame kad ygromi srce crnca mi je bila extra sve sa stajlingom i belim obrvama,al to nisu sad prikazali,tako da jedva cekam da vidim kako ce se pokazati,mada za mene nema boljegod ramplstinskina...:mrgreen::heart:

Uvek sve serije skidam sa Pirate Bay-a preko Torrenta i evo, napokon kače Once Upon A Time, odličan kvalitet, eto dobre vesti! (:

Druga epizoda mi je malo mlaka u odnosu na prvu, ali uvertira i treba da bude začinjenija... Ne sviđa mi se idejno ostvarenje zamišljenog underworld čudovišta, mislim da je tu zafalilo kreativnosti, s obzirom na već postavljene standarde snimanja, ali okej, ništa mnogo bitno.

Kraj golicljivo intrigantan, čekamo nastavak...

Meni je druga epizoda bila bolja, jeste da nije bilo neke preterane akcije, ali je sadrzajnija u odnosu da prvu i bolje su je odradili u glumackom smislu. Inace primetila sam da sa glumom umeju da variraju, da li se umore, sta li...

A sto Ema ima novu gajbu :mrgreen:

Uvek sve serije skidam sa Pirate Bay-a preko Torrenta i evo, napokon kače Once Upon A Time, odličan kvalitet, eto dobre vesti! (:

Druga epizoda mi je malo mlaka u odnosu na prvu, ali uvertira i treba da bude začinjenija... Ne sviđa mi se idejno ostvarenje zamišljenog underworld čudovišta, mislim da je tu zafalilo kreativnosti, s obzirom na već postavljene standarde snimanja, ali okej, ništa mnogo bitno.

Kraj golicljivo intrigantan, čekamo nastavak...

ne znam za pirat ali na katu ti odma izadje sledeci dan,a videla sam da si se zalila pa reko da preporucim:):ok:

- - - - - - - - - -

a ema mi i dalje nekako mlaka,ko da nije uopste zla:neutral:

A sto Ema ima novu gajbu :mrgreen:

Same impressions here :mrgreen:

- - - - - - - - - -

ne znam za pirat ali na katu ti odma izadje sledeci dan,a videla sam da si se zalila pa reko da preporucim:):ok:

- - - - - - - - - -

a ema mi i dalje nekako mlaka,ko da nije uopste zla:neutral:

Jesam se vrpoljila nestrpljivo i hvala svakako, možda zatreba, imaću tu opciju u rezervi. :)

Što se tvoje konstatacije na temu Eminog držanja tiče, slažem se. Ipak, možda nas iznenadi kasnije. :think:

- - - - - - - - - -

Omiljeni deo treće epizode mi je kada Ema kaže Rumpelstilskinu da je on novi heroj. Bila sam ubeđena da mač iz kamena treba da izvuče Redžina...

Posle četiri epizode ono što mi najviše smeta: NEDOVOLJNO REGINE! Prva epizoda je bila cool i svideo mi se 'evil Emma' koncept, ali u ove preostale 3, nekako mi je JMo drvena. Ne menja ni izraz lica ni gestikulaciju, mislim shvatam da treba da bude ledena i nezainteresovana, ali nekako mislim da bi mogla više da izvuče iz ovoga. Charminzi su po običaju totalno šarmantno beskorisni. Hook od kako je sa Emom, nema više nikakvu ulogu. Dok je bio zao, bio je odličan negativac. Sad je samo ukrasni pozadina, a iskreno mi on i Ema nisu nikakav par. Zelena je tako luda, obožavam je! Malo smaraju sa Robinom i bebom, al sve dok je ona tu, ne smeta mi. Artur i Kamelot me još nisu zainteresovali, ali su u svakom slučaju bolji nego Frozen. Regina je po običaju odlična. Žena se pojavi na 5 sekundi u epizodi i ima najbolji tekst i nastup od svih. Takođe mi se sviđa što su vratili Rumplstilskina u Eminoj glavi. Robert je odličan glumac. Jedva čekam da se Rubi ponovo pojavi, a sve se nadam da će i Augusta da vrate.
Toliko do sad. Mislim da će mi se 5. epizoda baš svideti. Pogotovo ako bude dosta Regina/Ema/Henri scena. Oni su za mene poenta serije.

Dobra im je ideja sa Ramplom kao glasom u Eminoj glavi, to im je jedna od boljih u poslednje vreme...

Nemoj tako o Charminzima, u cetvrtoj epizodi su bilo ok :lol: I svidja mi se sto su Artur i Ginevra dezurni ludaci u ovom delu sezone... Sto svi vitezovi moraju da budu heroji :mrgreen:

Back