- Poruka
- 50.279
Deo kada Rampl kaze kako je konj pametniji od pirata 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino o cemu sam razmisljala u toj sceni kad se oni ljube na tom poljancetu je 'Od kad ruze taok rastu? Ja bila ubedjena da je ruaza zbun, al ajd'. A to sa piratom i konjem mi je bio omiljeni deo epizode. Rumple je genijeA sto se Charminga tice, ja njih obozavam, al smotani su ko dve leve noge XD A jest mi drago sto je Artur negativac. Nisam ocekivala takav tvist
Elem, peta epizoda! Odlicna! Od pocetka ove sezone, prva epizoda koja me je bas zainteresovala. Dzered (Henri) je uzasan glumac, al bar je dobio neku pricu, a Ema je bas zeznula stvar. I konacno se nesto desilo i u Kamelotu i u Storibruku. I Regina!!! <3 <3 <3 Sve u svemu, bas mi se svidela epizoda![]()
a poceli su pricu sa tim dy ju je neko izdao pa ima se ona sveti al tripujem e da ce biti zanimljivije il slozenije od glupe izdaje...bar se nadam..msm znam da je ona ispalila za izlecenje al msm da nije samo ona kriva...
- - - - - - - - - -
auuuu jbt postadoh zaludjenik bez zivota
- - - - - - - - - -
i ja sa bas to za ruze mislila vidi kako kul rastu e da moze tako u reali..
![]()
Super joj je kaput, a inace je najbolje oblace od svih![]()
nadam se da joj ne saljes mirisljava pisma
al realno ona i rumplsu najbolji glumci tamo...
mogucw moguce al.meni je ubedljivo najgori glumac od svih bio henrijev cale..em sto je harizma nula em sto ne zna da glumi..em sto ima glupu facu koja me nervira![]()