Once Upon A Time

Jedino o cemu sam razmisljala u toj sceni kad se oni ljube na tom poljancetu je 'Od kad ruze taok rastu? Ja bila ubedjena da je ruaza zbun, al ajd'. A to sa piratom i konjem mi je bio omiljeni deo epizode. Rumple je genije :) A sto se Charminga tice, ja njih obozavam, al smotani su ko dve leve noge XD A jest mi drago sto je Artur negativac. Nisam ocekivala takav tvist :)
Elem, peta epizoda! Odlicna! Od pocetka ove sezone, prva epizoda koja me je bas zainteresovala. Dzered (Henri) je uzasan glumac, al bar je dobio neku pricu, a Ema je bas zeznula stvar. I konacno se nesto desilo i u Kamelotu i u Storibruku. I Regina!!! <3 <3 <3 Sve u svemu, bas mi se svidela epizoda :)

12189892_10153769175373689_7565303600659365325_n.jpg

a poceli su pricu sa tim dy ju je neko izdao pa ima se ona sveti al tripujem e da ce biti zanimljivije il slozenije od glupe izdaje...bar se nadam..msm znam da je ona ispalila za izlecenje al msm da nije samo ona kriva...

- - - - - - - - - -

auuuu jbt postadoh zaludjenik bez zivota:lol:

- - - - - - - - - -

Jedino o cemu sam razmisljala u toj sceni kad se oni ljube na tom poljancetu je 'Od kad ruze taok rastu? Ja bila ubedjena da je ruaza zbun, al ajd'. A to sa piratom i konjem mi je bio omiljeni deo epizode. Rumple je genije :) A sto se Charminga tice, ja njih obozavam, al smotani su ko dve leve noge XD A jest mi drago sto je Artur negativac. Nisam ocekivala takav tvist :)
Elem, peta epizoda! Odlicna! Od pocetka ove sezone, prva epizoda koja me je bas zainteresovala. Dzered (Henri) je uzasan glumac, al bar je dobio neku pricu, a Ema je bas zeznula stvar. I konacno se nesto desilo i u Kamelotu i u Storibruku. I Regina!!! <3 <3 <3 Sve u svemu, bas mi se svidela epizoda :)

i ja sa bas to za ruze mislila vidi kako kul rastu e da moze tako u reali..

a poceli su pricu sa tim dy ju je neko izdao pa ima se ona sveti al tripujem e da ce biti zanimljivije il slozenije od glupe izdaje...bar se nadam..msm znam da je ona ispalila za izlecenje al msm da nije samo ona kriva...

- - - - - - - - - -

auuuu jbt postadoh zaludjenik bez zivota:lol:

- - - - - - - - - -

i ja sa bas to za ruze mislila vidi kako kul rastu e da moze tako u reali..

Nisi jedina :lol:

A stavrno su lepo napravili tu livadi sa ruzama, kako je romanticno :heart2:

U 6. epizodi jedino onaj medjed mi malo bzvz, zar nisu mogli da uzmu pravu dresiranu zivotinju :think:

Potpuno se slazem da Regina i Rumple jedini znaju da glume. Svi ostali su ili prosecni ili ispod proseka. I da, epizodni glumci su ponekad toliko bolji od glavnih da je prosto tuzno.
6. epizoda je bila ok u smislu da je konacno bilo dosta Rumplea i da je imao neku pricu. Merida mi opasno ide na zivce, a medved je bio na nivou svih ostalih specijalnih efekata u seriji... Pretpostavljam da je mnogo skuplje unajmiti dresiranu zivotinju nego platiti klincu od 15 godina da se malo poigra na kompjuteru.
Svidela mi se scena izmedju Zelene i Emme, a posto se Barbara Hershey vraca u jos jednu epizodu, samo se nadam da ce Zelena i Cora konacno da se upoznaju.
Taj kaputic sto Lana nosi je fantastican. Al brate njoj sve dobro stoji, a i istina je da je najbolje oblace. A sto se mirisljavih papirica i pisama tice, da imam malo manje godina mozda bih joj i ja slala XD XD XD Al ozbiljno, zena je jedini razlog sto ja vec 5 godina gledam ovu seriju :)

Ja sam se kao kuce odusevila kada sam videla da su unajmili Barabru, ja nju obozavam :) I onda su me smorili kada su ubili Koru, ali dobro, vidjamo je tu i tamo... Elizabet Micel je isto odlicna (Snezna kraljica), gledam je trenutno u Crossing lines, pa one dve sto su glumile Grdanu i Kruelu...

Lana je odlicna i u 24h... Stoji joj da glumi agente :lol:

Apropo Meride, manje me nervira od Frozen kompanije, jer nisu je gurali u svaku epizodu. Zesce sam se smorila na pocetku jer imam traume od Frozena, ali ispade ok na kraju. Ne preteruju sa likom, ima svoju svrhu u prici, vidimo je onda kada je potrebno i to je to...

Mislim da imaju previse stalnih likova i to je pocelo da pravi zbrku, jer ne mogu toliko prica da vode odjednom... U prvoj sezoni ih nije bilo toliko, pa su od druge krenuli da trpaju sve zivo i prave papazjaniju...

Barbaru i ja obozavam. Elizabet mi je ok, super je glumica i volim da je gledam. Kristin Bauer koja igra Grdanu obozavam koliko i Barbaru. Kruela mi je bila extra lik, zao mi je sto su je ubili.
A sto se Frozena tice, moram priznati da sam ja kompletnu 4a sezonu odgledala na preskok, tj. samo Reginine scene, jer stvarno nisam mogla. Da ti napravis pola sezone serije samo sa novim likovima i pricom koja prakticno nema veze sa glavnim likovima, samo zato sto je crtani trenutno popularan, mi je bilo bas previse. S te strane se slazem da je Merida bolje odradjena, al izuzev sto je pretvorila Rumplea u heroja, cela ta njena prica mi je nekako tupava. Ali da, mnoooogo bolje od Frozen. Sto kazes ti, ostase mi traume od njih.
A Lanu nisam gledala u 24 jer nisam nikad sebe naterala da pocnem da gledam tu seriju. Al zato mi je Miami Medical medju najomiljenijim serijama, a i Boomtown mi je super serija. Hocu i sve da odgledam Chase tu jednu epizodu sa njom. To mi isto izgleda extra.

12109231_1063447510356110_6471448330033904197_n.jpg

Super joj je kaput, a inace je najbolje oblace od svih
ljupka1.gif

Ja nju obozavam
a samo da znas, kad citam tvoje postove,ja te vidim kao nju hahahah
sad i da promenis nik i avatar,ostala bi Regina :lol:

- - - - - - - - - -

nadam se da joj ne saljes mirisljava pisma:lol:
al realno ona i rumplsu najbolji glumci tamo...

jesu stvarno
samo me Rampl sad malo nervirao kad je opet bio kukavica :lol:
a kuku kad vidim...i ne primecujem kako glumi
:rumenko:
i da, Regina, nek se sminka,ne zanima me :lol:

- - - - - - - - - -

mogucw moguce al.meni je ubedljivo najgori glumac od svih bio henrijev cale..em sto je harizma nula em sto ne zna da glumi..em sto ima glupu facu koja me nervira:lol:

mene Snezana nervira :lol:
a ni princ ne zaostaje puno

- - - - - - - - - -

a ta Merida je iz nekog crtaca jel? :lol:

Back