Tsuymish
Buduća legenda
- Poruka
- 31.362
jao,pa to je u ponedeljak 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
postaje dosadno...
a sad ce da ozive i onu zelenu,mislim svi crknu u jednoj i ozive u dr seriji,al ajd da se isprati do kraja![]()
Mislim da sam procitala da ce Zelena da bude samo flash back , ali videcemo
Sto se serije tice jasno je da sada samo Regina valja, iskreno ne mogu da se setim jos nekog ko mi je kul..A da, i Hook ! On mi je mrak lik .
Ostali...katastrofa, nadam se da nece i ovu seriju da upropaste
Glumica je za celo koplje bolja od ostatka ekipe. Robert Karlajl je bio odlican, u cetvrtoj sezoni kao da je poceo da otaljava. Dobra mi je ova sto glumi Kuelu.
Slazem se, ako pricamo o glumcima Robert je odavno savrsen glumac, nego pricam o njegovom liku, koga sam realno volela, ali su ga u poslednjoj sezoni upropastili , po meni.
Kruela je kao lik humor ali ne mogu da je volim jer je zlica![]()
Mr Golda isprasila zenaStoji to i za lik, ali njegova gluma mi nije ono sto je ranije bila. Dok je Parrilla i dalje odlicna. Mene malo nervira to sto Regina hoce da bude dobra, mislim ok, ali nekako mi je upecatljiviji lik kao zloca
![]()
Mr Golda isprasila zenaStoji to i za lik, ali njegova gluma mi nije ono sto je ranije bila. Dok je Parrilla i dalje odlicna. Mene malo nervira to sto Regina hoce da bude dobra, mislim ok, ali nekako mi je upecatljiviji lik kao zloca
![]()
Daj bre sad pola znam sta ce da bude,grr.)
Nego a sto ne bi zveknuli swon?ili mamu joj il belu,ili swe 3 u exploziji
![]()