Once Upon A Time

Ova serija mi je posle 2 sezone postala komedija :( Steta jer je 1 sezona bila bas obecavajuca.
Efekti u poslednjih par sezona su postali komicni takodje, kao da ih neki amater pravi :neutral: Prestao sam sa gledanjem posle 2 ep 3 sezone!

95717f9a0d9ee52f4eb076dfa36b7421.gif

:mrgreen:
xaxaxa
neko ona plavusa pocinje opasno da me nervira,vise nego majka joj,realno bolje reginada je glavni lik...

a sad ce da ozive i onu zelenu,mislim svi crknu u jednoj i ozive u dr seriji,al ajd da se isprati do kraja:lol:

Mislim da sam procitala da ce Zelena da bude samo flash back , ali videcemo
Sto se serije tice jasno je da sada samo Regina valja, iskreno ne mogu da se setim jos nekog ko mi je kul..A da, i Hook ! On mi je mrak lik .

Ostali...katastrofa, nadam se da nece i ovu seriju da upropaste

Mislim da sam procitala da ce Zelena da bude samo flash back , ali videcemo
Sto se serije tice jasno je da sada samo Regina valja, iskreno ne mogu da se setim jos nekog ko mi je kul..A da, i Hook ! On mi je mrak lik .

Ostali...katastrofa, nadam se da nece i ovu seriju da upropaste

Glumica je za celo koplje bolja od ostatka ekipe. Robert Karlajl je bio odlican, u cetvrtoj sezoni kao da je poceo da otaljava. Dobra mi je ova sto glumi Kuelu.

Glumica je za celo koplje bolja od ostatka ekipe. Robert Karlajl je bio odlican, u cetvrtoj sezoni kao da je poceo da otaljava. Dobra mi je ova sto glumi Kuelu.

Slazem se, ako pricamo o glumcima Robert je odavno savrsen glumac, nego pricam o njegovom liku, koga sam realno volela, ali su ga u poslednjoj sezoni upropastili , po meni.
Kruela je kao lik humor ali ne mogu da je volim jer je zlica :D

Slazem se, ako pricamo o glumcima Robert je odavno savrsen glumac, nego pricam o njegovom liku, koga sam realno volela, ali su ga u poslednjoj sezoni upropastili , po meni.
Kruela je kao lik humor ali ne mogu da je volim jer je zlica :D

Mr Golda isprasila zena :lol: Stoji to i za lik, ali njegova gluma mi nije ono sto je ranije bila. Dok je Parrilla i dalje odlicna. Mene malo nervira to sto Regina hoce da bude dobra, mislim ok, ali nekako mi je upecatljiviji lik kao zloca :lol:

Mr Golda isprasila zena :lol: Stoji to i za lik, ali njegova gluma mi nije ono sto je ranije bila. Dok je Parrilla i dalje odlicna. Mene malo nervira to sto Regina hoce da bude dobra, mislim ok, ali nekako mi je upecatljiviji lik kao zloca :lol:

Garant se covek smorio sta mu uradise sa likom . Hahaha
A mnogo su mi likova izopacili ili skrenuli pricu u nekom weird smeru.
Sto se Regine tice , skroz mi je zanimljiva, i volim to sto je ona antiheroj nije cak ni obican villain . Sto je veoma kul.

e ovo ce konacno da bude extraaa:)svi postadose manijaciXD:klap:

- - - - - - - - - -

meni je ona jos i bolja kao tu negde izmedju dobre i zle:)

- - - - - - - - - -

zapravo ona i gold su :ok: a ova swon me zivciraaa:lol:

Daj bre sad pola znam sta ce da bude,grr.:))
Nego a sto ne bi zveknuli swon?:lol:ili mamu joj il belu,ili swe 3 u exploziji:manikir::lol:

Meni je Swonova jedan od najiritantnijih likova u seriji, ne mogu da je smislim, sto se mene tice mogu da je roknu slobodno, kao i onu tupavu Bel... A i Jennifer Morison mi nije medju glumicama koje rado gledam, jedva odgledah Dr House od nje.

Back