- Poruka
- 41.996
Moja priča. Fakultet. Studenti putuju autobusom. Presedanje na Slaviji. I ja stojim sa još jednim tipom na stanici i njegovom novom devojkom. On je kao neki hot frajer iako sam ga lićno uvek smatrao bezveznim tipom... Ona i nije nešto lepa, prosečna. Možda i ispod proseka.
Ona ode do trafike da kupi cigare ili štagod i posle nameravali da idu u Mek na Slaviji. Sva je bila napaljena jer se smuvala sa hot frajerom poput njega. Nasmejana ženska kako samo može da bude!
Čeka on nju da kupi cigare i iza njenih leđa meni kaže: "Ona je obična ćurka!"
Iz moje perspektive kao da je hteo da se opravda meni zbog toga što se smuvo sa njom u stilu:"Mogu ja mnogo bolje od ovoga! Ovo je samo privremeno! Za jednokratnu upotrebu! Udarila suša!"
Očigledno ga je bio blam i što se smuvao sa njom.
Otišao sam tada autobusom u studentski dom "Patris" gde sam tada živeo i mislio o njima i gadio se cele situacije. Reko da podelim ovde sa vama.
Pitanja za forumaše:
1) Da li ste videli takve nesimetrije? - Gde se jedna strana maksimalno loži, a druga samo iskorišćava?
2) Da li biste krišom obavestili slabiju i iskorišćavanu i izmanipulisanu stranu?
3) Kako se sačuvati od takvih situacija i ne biti izmanipulisan?!
Ona ode do trafike da kupi cigare ili štagod i posle nameravali da idu u Mek na Slaviji. Sva je bila napaljena jer se smuvala sa hot frajerom poput njega. Nasmejana ženska kako samo može da bude!
Čeka on nju da kupi cigare i iza njenih leđa meni kaže: "Ona je obična ćurka!"
Iz moje perspektive kao da je hteo da se opravda meni zbog toga što se smuvo sa njom u stilu:"Mogu ja mnogo bolje od ovoga! Ovo je samo privremeno! Za jednokratnu upotrebu! Udarila suša!"
Očigledno ga je bio blam i što se smuvao sa njom.
Otišao sam tada autobusom u studentski dom "Patris" gde sam tada živeo i mislio o njima i gadio se cele situacije. Reko da podelim ovde sa vama.
Pitanja za forumaše:
1) Da li ste videli takve nesimetrije? - Gde se jedna strana maksimalno loži, a druga samo iskorišćava?
2) Da li biste krišom obavestili slabiju i iskorišćavanu i izmanipulisanu stranu?
3) Kako se sačuvati od takvih situacija i ne biti izmanipulisan?!
Poslednja izmena: