Srećan je onaj koji voli

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svako može da voli punim srcem
Razmišljanje da li je voljen ili ne ukazuje na očekivanja proporcionalno uloženim emocijama

ali ako samo voliš i ne pitaš se da li ti se vraća istom merom ili makar približno to dođe samo
kada svu ljubav koju imaš pokloniš svetu i okolini ona ti se vrati

Da li se slažete? 🥰

Baš mislim tako nešto, i idem u prošlost i milina me obuzme kad se setim kako su me nekad nosili hormoni i osećaji i kako mi je bilo lepo kad treba da vidim nekog u kog sam zaljubljena i kako su lepe i te noći i ti dani i bukv toliko mi bilo nekad lepo da mi nije bilo ni važno da li me voli samo to da ne kvari 🥰😂🙃

Jel ste nekad uživali u svojim emocijama tako da vam je manje bitno da li je obostrano, dogod ima bliskosti i poštovanja i naklonosti? 😀

Znam da će sad neki da namćorišu 😀 kako treba ovo, ono, ali vrlo je jednostavno: treba naći osobu koja neće da pokvari to lepo što osećate 😊.. samo to. 😀

Poznato? Ili uvek tražite obostrano?
sve si u pravu. lep osecaj.......

Svako može da voli punim srcem
Razmišljanje da li je voljen ili ne ukazuje na očekivanja proporcionalno uloženim emocijama

ali ako samo voliš i ne pitaš se da li ti se vraća istom merom ili makar približno to dođe samo
kada svu ljubav koju imaš pokloniš svetu i okolini ona ti se vrati
To nije tacno to su neki moderni kantari sanje marinkovic,ako zena zeli da je volim volecu je ako nece necu,ako zna da me voli zavolecu je ako ne zna naucicu je,nema sta da ikog volim tek tako ako nije uzvraceno to je hrana ega

Da li se slažete? 🥰

Baš mislim tako nešto, i idem u prošlost i milina me obuzme kad se setim kako su me nekad nosili hormoni i osećaji i kako mi je bilo lepo kad treba da vidim nekog u kog sam zaljubljena i kako su lepe i te noći i ti dani i bukv toliko mi bilo nekad lepo da mi nije bilo ni važno da li me voli samo to da ne kvari 🥰😂🙃

Jel ste nekad uživali u svojim emocijama tako da vam je manje bitno da li je obostrano, dogod ima bliskosti i poštovanja i naklonosti? 😀

Znam da će sad neki da namćorišu 😀 kako treba ovo, ono, ali vrlo je jednostavno: treba naći osobu koja neće da pokvari to lepo što osećate 😊.. samo to. 😀

Poznato? Ili uvek tražite obostrano?

Срећан је онај који воли и који је вољен. Ако само воли онда је усамљен, а самоћа временом постаје тешка јер волети, а бити сам, а не бити Бог, пут је ка патњи, очају и безнађу јер људи немају тај дар да воле безрезервно и ако је вољење неузвраћено онда је то претешко бреме за обичног смртника који бива осуђен на окове сопствене љубави према некоме.

Зато човек у једном тренутку свог живота постане имун на љубав, развије имунитет из страха да га неузвраћена љубав не сломи као што га је сламала кад је био млад, постане биолошка машина која корача светом, лишена оних осећања која допиру дубље од страсти и пожуде.

Зато су најискреније љубави могуће само у младости јер младост није прорачуната, младост је искрена и иде срцем. Али и то се данас мења јер људи су све краће млади, брзо старе, брзо стичу имунитет од љубави.

Наравно,када си заљубљен ништа ти не смета,буквално летим,могу свет да окренем наопачке.Све то траје до прве лажи или издаје и онда прође неко време па опет.Сада се тешко заљубљујем,не ради нешто та опција,морам на поправку.

Зато су најискреније љубави могуће само у младости јер младост није прорачуната, младост је искрена и иде срцем. Али и то се данас мења јер људи су све краће млади, брзо старе, брзо стичу имунитет од љубави.
Mnogo patetišeš.

Back