- Poruka
- 89.439
Gde je izveštaj?pa vikend je..cekam ponedeljak da se opet sretnemo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gde je izveštaj?pa vikend je..cekam ponedeljak da se opet sretnemo
......и онда је мрмот замотао чоколаду...Vec neko vrem idem sluzbeno u jednu firmu, nekako mi je zgodnije da koristim autobus nego automobil i primetim ja da na jednoj stanici vec neko vreme ulazi jedna bas fina i zgodna devojka i ide do moje stanice i zajedno silazimo i prakticno idemo do iste zgrade jer je njena odmah do one u koju ja idem i tako posle nekog vremena danas zapocesmo laganu komunikaciju u busu i kad smo se rastajali pred vratima zgrade ona meni uvali svoj instagram.
i sad ne znam sta se desava pa zelim da se posavetujem sa iskusnim forumaskim zborom.
jel ona mene navlaci samo da bi imala vise folovera na instagramu ili tako sad mladji prave komunaikciju?
ja sam joj naravno smekerski lajkovao par seksi forkica i u bikiniju sa plaze, nisam hteo one standardne dosadne fotkice
Hoćeš li se ti maći dalje od priče?e nije, pricali smo i jutros
sama sela pored mene i zapocela pricu
pa jbt sta ocekujes..da je klepim u glavu toljagom i odvedem u pecinu?Hoćeš li se ti maći dalje od priče?
pa ne muvam tebe nego nju.Pa ne znam kakav ti je stil ali taj ne znam da li bi ti prošao.
Drži se ti nje. To ti je sigurnija opcija.pa ne muvam tebe nego nju.
a mozda da se prebacim na tebe? secam se nekih seksi leptirova,
gde je izazov u siguricama?Drži se ti nje. To ti je sigurnija opcija.
Svega se ti sećaš...
Prevrtljivkoa i pazi al bi to bilo iznenadjenje..na prvom mestu za tebe da se smuvamo
telo ti opustio u talasima sladostrascaPrevrtljivko
Čuj iznenađenje? Pa ti bi snove moje ostvario, vidike mi proširio, dušu moju razgalio, telo...
opustošim bolje zvučida njeno telo opustim u talasima sladostrasca
podstakivacice mojaeto vidiš, treba te samo malo podstaknuti
nisam nasilan..ali nekad ne mogu da stoje na nogama posle to je tacnoopustošim bolje zvuči
podstakivacice moja
Prevrtljivkonisam nasilan..ali nekad ne mogu da stoje na nogama posle to je tacno
ti si od onih preko trnja do zvezdaPrevrtljivko
Prošao je kroz njeno... srce ko svinja kroz kukuruzopustošim bolje zvuči
Ah, pa šta misliš što se smucam po Astrologiji?ti si od onih preko trnja do zvezda
Prošao je kroz njeno... srce ko svinja kroz kukuruz