Ona ima samo 14 godina..

• Začetnik teme Začetnik teme srebro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nia:
bobitza7:
Nia:
e, mozda sam starija od tebe. Ja ovo pricam iz iskustva. Sa mojih 14 godina ja sam pocela da pusim, da izlazim sa starijim momcima i jos mnogo toga sam isprobala. To mi sada deluje bezveze i mnogo glupo, ali tako razmisljas sa 14 godina.

Onda posavetuj te devojcice da neprave "iste gluposti"i da uce na tudjim graskama ne na svojim!
:x hoces da kazes da sam ja pogresila sto sam probala neke stvari pre tebe? Pa nisam ja bila pod staklenim zvonom, i to samo od kuce do skole i od skole do kuce, kao ti, ocigledno. Ja necu da ta mala bude s profesorom, zato i kazem da ona ne zna sta hoce pa je bolje on da razmisli o tome malo.
To sto ja nisam radila stvari koje su mi kasnije bile bezveze i delovale mnogo glupo,ne znaci da sam bila pod staklenim zvonom,vec da sam radila prave stvari u pravo vreme i da sam bila u potpunosti svesna svojih postupaka i posledica istih!!! 8)

vidi, ako hoces da budes profesor, moras imati i neku odgovornost prema svojim ucenicima. nemoj se vaditi na svoje godine! nemoj drzati casove ako ne mozes elementarno da se obuzdas. pogotovo sa decom! pa yebote!
i ja drzim casove, desi se da se neki klinac napali, ali ja sam ta koja tu treba da bude odgovorna!

i ne zayebavaj sa tim klizanjem! koja prefrigana fora! oces i na sladoled da je vodis?

utuvi u tu glupu glavu da ti da deca kojoj drzis casove veruju i da na neki nacin zavise od tebe. nemoj to iskoriscavati.

Incognito:
blondi:
a da mi predamo administratoru zahtev da otvori pod forum vrtič... tamo bi se ti sigurno našao... možda dobiješ i moderatorsku funkciju :twisted:

Vec mogu da zamislim situaciju:

srebro: 'Srce, koliko ti imas godinica?'
*m.l.: tli
srebro: 'A da ti da cika srebro bonu?'

:lol: :lol: :lol:

* m.l. - maloletno lice
14 godina nije malo (bice vise), 6 godina nije mnogo. Pogledajte odnos godina vasih roditelja. Ovde je najveci problem sa zakonom, a sto se tice "dete" nagledah se dece (15-16god) na raznim izborima za mis koja uopste ne izgledaju detinjasto.

Chernobill:
14 godina nije malo (bice vise), 6 godina nije mnogo. Pogledajte odnos godina vasih roditelja. Ovde je najveci problem sa zakonom, a sto se tice "dete" nagledah se dece (15-16god) na raznim izborima za mis koja uopste ne izgledaju detinjasto.

Ma ne kazem ja da ljubav zna za godine i sta vec... Niti je 6 godina velika razlika... Ali kad ona ima 14 a on 20, to je itekako velika razlika... Kad ona bude imala 20, a on 26 to i nece biti neki problem...

Sa 14 godina je jos uvek DETE... Moze ona da izgleda kao da ima 30 godina, opet je DETE... Dete je u glavi... A on to hoce da zloupotrebi, da se napravi na nekog veoma pametnog i iskusnog coveka koji ce joj skinuti zvezde sa neba... A kako ce se zavrsiti... Pa kresnuce je, i shvatiti da to nije to, i sutnuti, a njoj nabiti komplekse... Tako to biva...

Incognito:
Chernobill:

Ma ne kazem ja da ljubav zna za godine i sta vec... Niti je 6 godina velika razlika... Ali kad ona ima 14 a on 20, to je itekako velika razlika... Kad ona bude imala 20, a on 26 to i nece biti neki problem...

Sa 14 godina je jos uvek DETE... Moze ona da izgleda kao da ima 30 godina, opet je DETE... Dete je u glavi... A on to hoce da zloupotrebi, da se napravi na nekog veoma pametnog i iskusnog coveka koji ce joj skinuti zvezde sa neba... A kako ce se zavrsiti... Pa kresnuce je, i shvatiti da to nije to, i sutnuti, a njoj nabiti komplekse... Tako to biva...

:roll: INCO DRUZE, :lol: NE SERI MAJKE TI VISE. :lol:

Ja bih rekla da covek ima problem sa sobom. Zene koje su sexualno aktivne, pod time racunam svako zensko koje nije nevino (po njegovoj prici), znaci zene koje su normalne ...vode jedan sasvim ok zivot, on smatra prljavim i droljama.
Verujem da je covek imao neku traumu sa zenskim rodom u detinjstvu ili tako nesto...
Druga stvar sigurna sam da nije ni maneken ni lep, vec duboko iskompleksiran.
Svi znamo ko se lozi na "Lolita sindrom"
Koga bre moze da pali jedno dete od 14 godina ?
Samo nesigurnu osobu koja se plasi neuspeha, a kod devica je siguran da nece provaliti...ili mozda hoce?
Pozdrav svima

srebro:
1. ja nisam toliki skot kao što neki od vas misle
2. ako budem spavao sa tom devojkom to sigurno neće biti za mesec dana(sve u svoje vreme)....a neću je sigurno ni ostaviti posle toga...
3. mogao sam u životu povaliti gomilu takve ,, dece" od 14,15 godina koje jure za mnom ali nisam hteo i mislim da to nešto govori o meni
4. za one koji su bili ok prema meni da kažem da matematika odlično napreduje(pametna je to glavica,samo lenja) a ovog vikenda upadamo u beovoz i idemo u pionir da je učim da kliza...
5. neću više da trošim energiju i vreme da bi me ovde svakojaki likovi kritikovali i napadali,ne isplati se trošiti se na nešto ovako negativno i zato više neću posećivati forum.Puno pozdrava za sve.

thegrof_vlad:
srebro:
1. ja nisam toliki skot kao što neki od vas misle
2. ako budem spavao sa tom devojkom to sigurno neće biti za mesec dana(sve u svoje vreme)....a neću je sigurno ni ostaviti posle toga...
3. mogao sam u životu povaliti gomilu takve ,, dece" od 14,15 godina koje jure za mnom ali nisam hteo i mislim da to nešto govori o meni
4. za one koji su bili ok prema meni da kažem da matematika odlično napreduje(pametna je to glavica,samo lenja) a ovog vikenda upadamo u beovoz i idemo u pionir da je učim da kliza...
5. neću više da trošim energiju i vreme da bi me ovde svakojaki likovi kritikovali i napadali,ne isplati se trošiti se na nešto ovako negativno i zato više neću posećivati forum.Puno pozdrava za sve.

Aha,vidis ovo nisam ispratila.
Pa sta se covek naljutio,trazio je misljenja stavise stavio je temu na forum,morao je da ocekuje razlicita misljenja.Jel?
Uostalom, nesto mi govori da ce forum i dalje posecivati,mozda ne i odgovarati na teme ili bar ne pod istim nickom.
:wink:

bobitza7:
Nia:
bobitza7:
Nia:
e, mozda sam starija od tebe. Ja ovo pricam iz iskustva. Sa mojih 14 godina ja sam pocela da pusim, da izlazim sa starijim momcima i jos mnogo toga sam isprobala. To mi sada deluje bezveze i mnogo glupo, ali tako razmisljas sa 14 godina.

Onda posavetuj te devojcice da neprave "iste gluposti"i da uce na tudjim graskama ne na svojim!
:x hoces da kazes da sam ja pogresila sto sam probala neke stvari pre tebe? Pa nisam ja bila pod staklenim zvonom, i to samo od kuce do skole i od skole do kuce, kao ti, ocigledno. Ja necu da ta mala bude s profesorom, zato i kazem da ona ne zna sta hoce pa je bolje on da razmisli o tome malo.
To sto ja nisam radila stvari koje su mi kasnije bile bezveze i delovale mnogo glupo,ne znaci da sam bila pod staklenim zvonom,vec da sam radila prave stvari u pravo vreme i da sam bila u potpunosti svesna svojih postupaka i posledica istih!!! 8)
A koje si ti to"prave stvari" radila sa 14?
Sedela kuci i strebala? Jel' na to mislis?

Anonymous:
bobitza7:
Nia:
bobitza7:
Nia:

A koje si ti to"prave stvari" radila sa 14?
Sedela kuci i strebala? Jel' na to mislis?

A sta sam trebala da radim da izlazim sa svojim profesorima...? :x

Poslusaj mene, danasnje devojcice tj devojke sa 14 su zrelije od zrelih jabuka!!I znaju sta hoce, a kako ti kazes i nastavnik si pa odradi to onaku nastavnicki!!Pusti ove kulove sto pricaju zakon zakon, nema pravila samo pusta priroda!!!
Totalno opusteno i napred!!!Uz tebe sam!!!!!

Pozdrav Aboridzin!!!

srebro:
a ja joj držim časove matematike....počela je da se sprema za prijemni..A nešto se dešava medju nama.Svaki put kada se slučajno dodirnemo sevaju varnice,kada nam se pogledi sretnu buljimo jedno u drugo kao hipnotisani,a kada čujem kako teško diše pored mene čini mi se da gubim razum...Juče sam joj pustio moj omiljeni disk,oduševila se i odnela ga je sa sobom....Stalno mi njen glas zvoni u glavi,a kada zažmurim mogu da zamislim njeno lice do najsitnijih detalja.Počeo sam i da je sanjam.Potpuno sam siguran da i ona prolazi kroz nešto slično,ali ja sam stariji i mudriji,ja sam joj nastavnik..6 godina stariji.. :oops: Šta da radim???

Moje misljenje je da svaka djevojka koja se uda ranije, izbjegava doticaj bludnim radnjama.
Djevojcice, ako volis svog nastavnika i ako on tebe voli, znaj da vas niko ne moze sprijeceti u tome da se vas dvoje uzmete i sklopite brak.
Ali, kazem "ali", znaj da nema predbracnih, fizickih, intimnih seksualnih odnosa.Ti odnosi su halal samo u validnoj bracnoj vezi.Fizicki, intimni odnosi unutar bracne zajednice su vid ibadeta po Serijatu, ako cuvaju od prostitucije.
Hvala

Back