Ona ima samo 14 godina..

• Začetnik teme Začetnik teme srebro
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nia:
gosca:
Ako mislis da su devojke koje nisu nevine "prljave", pretpostavljam da bi malu prvo ozenio pa tek onda razdevicio? Mislim, time bi joj kao ocuvao cistotu duse, je l` tako?
to je jako glupo! Kakva cistota duse? Ako klinka muva profesora, ona sigurno nije cista.
hehe Nia slažem se stobom ali ne znaš početak priče o Srebru i njegovim idealim o ženi... goscin post verovatno ide na taj konto :roll:

Nia:
gosca:
Ako mislis da su devojke koje nisu nevine "prljave", pretpostavljam da bi malu prvo ozenio pa tek onda razdevicio? Mislim, time bi joj kao ocuvao cistotu duse, je l` tako?
to je jako glupo! Kakva cistota duse? Ako klinka muva profesora, ona sigurno nije cista.
Ja nisam nikakav profesor i nikad neću biti.Ja sam student hemije,maneken koji se bori za mesto pod suncem i govori četiri strana jezika i dobar komšija koji pomaže (besplatno) mladoj komšinici da se upiše u gimnaziju i ne mislim da radim nešto loše.A vi kritikujte koliko hoćete,već sam ionako prestao da vas zarezujem...

srebro:
Ja nisam nikakav profesor i nikad neću biti.Ja sam student hemije,maneken koji se bori za mesto pod suncem i govori četiri strana jezika i dobar komšija koji pomaže (besplatno) mladoj komšinici da se upiše u gimnaziju i ne mislim da radim nešto loše.A vi kritikujte koliko hoćete,već sam ionako prestao da vas zarezujem...

Ti si balavac! Ne po godinama, vec po sadrzaju glave. To sto radis je iskoriscavanje naivnosti, nestabilnosti, neiskustva, nezrelosti (zato je kaznjivo zakonom) koja je normalna za njeno doba, ali nije normalna za tvojih 20(?) godina (tako se ponasas).
Sta si hteo postom? Odricanje od strane ucesnika te nervira, pa sta si hteo: da svaku tvoju misao ljudi podrze?
Sta mislis da je tebe neka teta "volela" sa 4 banke, a ti da imas 10, 12 godina? Ili ti se to desilo, pa se ovde prosipas sa glupostima?
Lepo ti nju zaobidji i neka ona sazna sta treba da sazna sa svojim vrsnjacima, a ti lepo probaj da nadjes neku stariju od tebe, jer bi to trebalo da bude izazov tvojim sposobnostima! A ne da fasciniras decu - jaka stvar!

Zack:
srebro:

Ti si balavac! Ne po godinama, vec po sadrzaju glave. To sto radis je iskoriscavanje naivnosti, nestabilnosti, neiskustva, nezrelosti (zato je kaznjivo zakonom) koja je normalna za njeno doba, ali nije normalna za tvojih 20(?) godina (tako se ponasas).
Sta si hteo postom? Odricanje od strane ucesnika te nervira, pa sta si hteo: da svaku tvoju misao ljudi podrze?
Sta mislis da je tebe neka teta "volela" sa 4 banke, a ti da imas 10, 12 godina? Ili ti se to desilo, pa se ovde prosipas sa glupostima?
Lepo ti nju zaobidji i neka ona sazna sta treba da sazna sa svojim vrsnjacima, a ti lepo probaj da nadjes neku stariju od tebe, jer bi to trebalo da bude izazov tvojim sposobnostima! A ne da fasciniras decu - jaka stvar!
Ja nemam 4 banke pa su tvoja poredjenja glupa i neću da je zaobidjem jer počinjemo da se zaljubljujemo i slažemo se odlično uostalom i znači mi više nego bilo koja matora profuknjača,a moj sadržaj glave je bio i ostaće nedostižni pojam za tebe. :twisted: :evil:

I shta bi profo, rekla ti da hoce da se kara sa tobom pa sad se digo tuki, pa ne moz da odolis,a?? Pedofilija pedofilja batice.. ***** vas u dupe pedofilsko.. Ako ne mozes da nadjes neku koja bi odgovarala tvojim godinama onda bolje nemoj nikad devojku da imas, jer ti si decko prso sa mozgom..

srebro:
a ja joj držim časove matematike....počela je da se sprema za prijemni..A nešto se dešava medju nama.Svaki put kada se slučajno dodirnemo sevaju varnice,kada nam se pogledi sretnu buljimo jedno u drugo kao hipnotisani,a kada čujem kako teško diše pored mene čini mi se da gubim razum...Juče sam joj pustio moj omiljeni disk,oduševila se i odnela ga je sa sobom....Stalno mi njen glas zvoni u glavi,a kada zažmurim mogu da zamislim njeno lice do najsitnijih detalja.Počeo sam i da je sanjam.Potpuno sam siguran da i ona prolazi kroz nešto slično,ali ja sam stariji i mudriji,ja sam joj nastavnik..6 godina stariji.. :oops: Šta da radim???

Slusaj druze! Istine ima i na jednoj i drugoj strani. U pravu su oni koji kazu da je to nemoralno zbog godina ili ne znam cega drugog, ali ljubav se retko dogodi i ako je ne uhvatis kad ti se pruzila sansa to ce proci i ostace samo zal za onim sto nisi uradio. Ta prica cuvaj je neko vreme pa kad poraste pada u vodu. Kad se ukaze prilika mora da se iskoristi jer sve posle nekog vremena gubi draz. Da sam na tvom mestu ja bih probao, pa sta bude bez obzira sto nije potpuno ispravno......ajde pa javi sta si uradio....

14 godina je jako malo,to je bas pravo dijete,a za mene su i oni od 20 djeca,mada misle da su bas starii i mudri.Da ne bude zabune i ja imam izmedju 25 i 30 godina,tako da govorim iz mog ugla.Kad se sjetim u koga se sve zaljubljivah sa 14,a i sa 20 :D
Tako da ces se ti,a i ona vjerovatno zaljubiti jos ko zna koliko puta,pa mi te price o velikoj ljubavi bas i ne zvuce uvjerljivo.Pusti je malo i da se drzi za rucice,ne mora bas odmah seks.Toga ce biti u buducnosti,a na ovo se ne moze vratiti,jer sve ima svoje drazi i svoje vrijeme...Poz.

Back