srebro:
Ja nisam nikakav profesor i nikad neću biti.Ja sam student hemije,maneken koji se bori za mesto pod suncem i govori četiri strana jezika i dobar komšija koji pomaže (besplatno) mladoj komšinici da se upiše u gimnaziju i ne mislim da radim nešto loše.A vi kritikujte koliko hoćete,već sam ionako prestao da vas zarezujem...
Ti si balavac! Ne po godinama, vec po sadrzaju glave. To sto radis je iskoriscavanje naivnosti, nestabilnosti, neiskustva, nezrelosti (zato je kaznjivo zakonom) koja je normalna za njeno doba, ali nije normalna za tvojih 20(?) godina (tako se ponasas).
Sta si hteo postom? Odricanje od strane ucesnika te nervira, pa sta si hteo: da svaku tvoju misao ljudi podrze?
Sta mislis da je tebe neka teta "volela" sa 4 banke, a ti da imas 10, 12 godina? Ili ti se to desilo, pa se ovde prosipas sa glupostima?
Lepo ti nju zaobidji i neka ona sazna sta treba da sazna sa svojim vrsnjacima, a ti lepo probaj da nadjes neku stariju od tebe, jer bi to trebalo da bude izazov tvojim sposobnostima! A ne da fasciniras decu - jaka stvar!