a kad ja da veceram kad idem na trening od 7 do 9-pola10(to je ukupno koliko mi treba vremena da odem,obavim trening,i vratim se)?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
veceraj kada se vratis,ali sto manjea kad ja da veceram kad idem na trening od 7 do 9-pola10
Iskrena da budem prija mi da uzmem nesto malo posle treninga jer se bas puno istrosim,popijem puno tecnosti,pa valja da nesto malo veze tu tecnost
Ali trudicu se da se vratim kuci sto je ranije moguce.. Hvala vam na svakom savetu..Lepo je kad te druga polovina podrzava u ovako nekim stvarima.Moju jacu polovinu ovo ne interesuje..ali moracemo da nadjemo neki kompromis definitivno..Ja sam dva tri meseca vodila racuna o ishrani,vezbala,ali nesto ne ide,definitivno nesto koci u toj ishrani,pa sam resila da probam sa ovim rezimom.Skroz je logican,a saznala sam da dosta lekara je upraznjava.Hvala na svakom savetu jos jednom..muphy:Bila sam na un dijeti oko mesec ipo i smrsala 6kg,a moj muz 8
Nama je toliko trebalo,sada smo oboje fit i izgledamo nikad bolje ;-) .
Cestitam vam na postignutim rezultatima![]()
i ja sam pocela pre nedelju dana skinula sam 4-5 kg .zabicaa:ima li koga aktuelnog na ovoj dijeti..ja bih da krenem pa da imam sa kim da se posavetujem..bila bih vam puno zahvalna na pomoci![]()

magnolijaa:i ja sam pocela pre nedelju dana skinula sam 4-5 kg .
Jedino sto me sprecava jos da pocnem je malo motivacije i pomalo strah sta ce se desiti kad postignem cilj i prestanem sa dijetom? Pitam se koji rezim onda da pratim da ne bih ponovo povratila sve skinute kg? Mislim da je to jos bitnije nego skidanje samog viska. Ima li neko iskustva sa tim? Jos me cudi to da nisam nigde uspela naci nikakve lose reakcije. Jel bi to trebalo da znaci da je ovo idealna dijeta za svakoga i da je uspeh zagarantovan ako se pridrzavas svih pravila? Mozda mnogo pitanja odjednom ali nadam se da ce se neko naci ko ima iskustva(i vremena
ops: ) da mi odgovori i na taj nacin pomogne.
Znači - Kuhinjica je nešto pogriješila.