ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@hanibal77
Ja tebi nisam rekla nista uvredljivo i samim tim nemas pravo da se pravis pametna i da govoris kako sam ja dosla da mudrujem jer je ono sto sam ja imala samo jedno od bezbroj iskustava sa hranom.Isto kao i da herba fast kapsule nisu zdrave.Zato se iskuliraj malo... Nemoj da se przis na svaku sitnicu...

Tachka:
@hanibal77
Ja tebi nisam rekla nista uvredljivo i samim tim nemas pravo da se pravis pametna i da govoris kako sam ja dosla da mudrujem jer je ono sto sam ja imala samo jedno od bezbroj iskustava sa hranom.Isto kao i da herba fast kapsule nisu zdrave.Zato se iskuliraj malo... Nemoj da se przis na svaku sitnicu...

@Tachka

Sada bez zezanja - zasto herbafast kapsule nisu zdrave?
Pls advise.

Hihihihi a jeste li znale da se nekada prodavao po jedan članak pantljičare, to se lepo popije, pantljičara ti jede hranu iz stomaka par nedelja (tj dok se ne smrša po želji), posle se pantljičara ukeba i izleti prirodnim putem. Smešno, a?

@rnixon
ovako,koristila ih je prvo keva moje ortakinje(ima oko 40 godina)i ona je oslabila oko 4,5 kg za kratko vreme i preporucila mi ih je... kaze da pijes jednu svaki dan ujutro i to ti ubrzava metabolizam i cini da uopste nisi gladan i daje ti mnogo energije... u stvari kad pogledas,to je savrsena kapsula za mrsavljenje! ALI nije zdrava... ja sam pila 8 dana(a inace pakovanje ima 10 kapsula i kosta od 650-700 din.moze da se nadje i malo ispod 650... ugl,cena malo varira u zavisnosti od apoteke)i prvih 2,3 dana sam se osecala super... onda je nastupio 4.dan kada mi je nocu bilo uzasno muka... toliko da mi se nenormalno povracalo... preko dana sam jedva uspela i kafu da popijem... ma ni vodu nisam mogla da okusim koliko mi je apetit bio smanjen... u stvari,sva hrana i svo pice mi se doslovno gadilo... i prestala sam da ih pijem... btw skinula sam jedan kg sa tim kapsulama... moj savet je da ne uzimate to... e sad,mozda to zavisi od organizma do organizma... mislim,kako ce ih organizam primiti... kevi moje ortakinje je bilo normalno dok ih je pila i nije imala lose posledice ali kod mene je opet bilo drugacije... ma takve kapsule i inace nisu zdrave... pila sam ja i onaj bioklinikin Bromelin i nista... i kapsule sa jabukovim sircetom... i nista... ma to bez fizicke aktivnosti nista ne pali... mada... cula sam da ljuta hrana ubrzava metabolizam... mislim,ja bih volela da postoje neke efikasne tablete za smanjenje kilaze koje ne skode ali pitanje je da li se to moze naci... sve je to veoma diskutabilno... a sto se tice onog da kad krenem na fax da necu imati vremena za fiz.aktivnosti i pravilnu ishranu,tu se slazem jer dok sam bila u srednjoj i tad sam jedva uspevala da je kontrolisem... na koji nacin da pojedem kuvani obrok u skoli,okruzena sendvicima i picama? Tada sam bila u potrazi za raznim tabletama i kapsulama ali jedva sam ipak uspela da se stalozim i da jedem pre skole a u skoli voce i dosta vode... ali malo je to... ma pitajte u ostalom nutricionistu... ja kad sam bila kod jedne zene nutricioniste,ona je lepo meni ispricala isto sto i ja vama svima u vezi sa zdravom ishranom i kaze da se prosecno oslabi 2kg mesecno a ja je samo slusam i klimam glavom a u sebi mislim KO CE BRE DA SE UZDRZAVA MESEC DANA ZBOG 2 JE8ENA KILOGRAMA... aj da je rekla 5 ili 6 ali 2 kg...

"KO CE BRE DA SE UZDRZAVA MESEC DANA ZBOG 2 JE8ENA KILOGRAMA"

Jooooj, kad ovako nesto napises, dodje mi da pojedem samu sebe! Nemoj pogresno da me shvatis, ali ova tvoja konstatacija je podjednako pesimisticna kao moje misli.. cudi me da vec 1.5 mesec uspevam da se odrzim na un - dijeti.

@ Tachka
Hvala ti na odgovoru.
Pitala sam te zbog toga sto ja pijem recimo vec petu ili sestu kutiju.
Ne mogu da procenim da li sam od njih oslabila, posto uporedo sa njima primenjujem neki rezim ishrane sa limitiranim UH, pre toga sam bila na Atkinsu oko 2 meseca (znam, znam nezdravo bla bla, cak sam i ja penila ovde o tome, ali to meni jedino odgovara).
Sada jedem sve samo se trudim da jako limitiram mlecne proizvode (jer sam otkirila da me oni dosta usvinje, a hleb ne jedem uopste)
Smrsala sam koliko sam htela, sada odrzavam tezinu (po tablicama idealnu, ali sta je pa idealno, ja bih da skinem jos 3-4 kg).
Herbafast mi stvarno dosta pomaze, jer mi ubija apetit, ali ja ne osecam nikakvo gadjenje ni propratne pojave koje si opisala, tako da smatram da sve zavisi od organizma. Mislila sam da stvarno postoji neka npr studija ili nesto slicno sto dokazuje njihovu stetnost. Navodno su kapsule na biljnoj bazi, cak meni i smrduckaju na nekakve gorke travke.
U svakom slucaj, jos jednom ti hvala na odgovoru, ali ja stvarno mislim da je svaka reakcija na neki preparat individualna.
Pozdrav.

sve je vec zauzeto:
mojoj kevi je porucila neka sektasica da pije probavitu kaze da je ona mnogo smrsala za mesec dva.
ja ne mogu uticati na nju ali nadam se da nece nesto da zezne u organizmu od toga...

Od toga samo sereš ko foka. Israće i želudac! Bolje da ostavi to i baci se na gladovanje.

Ima i neka dijeta sa 10 kuvanih jaja dnevno. Posle toga moraš da spavaš na terasi...

Posto nema Maje,neka pise ko god imao sta da kaze za moj slucaj..A bicu vam punooo zahvalna.U stvari mene bune neke stvari..kakvo testo sme da se jede i koja je to kolicina?Negde sam procitala,mislim na nekom hrvatskom forumu da taj dan mogu sampinjoni jer u njima procentualno ima najvise uglj.hidrata.Pisite ljudi..i ono utiske,koji vam je dan,rezultati,sta spremate..itd..Pozz :)

hej cao,evo mene..sad ispijam supicu,mada iskrena da budem uopste mi nije potrebna :) Slazem se da je najbolja integralna testenina,ali tamo pise testo u kolicini jedne pice iz picerije...a to je vrlo neodredjeno.Mada malopre pricam sa zenom od jednog decka,u pitanju mladi bracni par,i njen muz je smrsao skoro 20kg,a jeo je kaze i vise od ogranicenog..svakakva testa,i sve ostalo..Videcemo kako cu ja da napredujem..Verujem da mogu da izdrzim,prosli put sam bila oko 4 nedelje na ovojh dijeti,i taman krenula da mrsavim,i isla sam na put gde nisam mogla da se pridrzavam ovog rezima ishrane,ali definitivno funkcionise.Pozdrav svima pa pisite..

Nemoj mnogo da gradis misljenje o dijeti na osnovu toga kako ona funkcionise na muskarcima. Razocaraces se, majke mi!
A, dijeta zaista ima efekta iako se ne pridrzavas zadate kolicine, mada.. propisano je za proteinski dan da mozes da pojedes za jedan obrok 1/2 kg mesa. Mislim da je to i vise nego dovoljno i mislim da poenta nije toliko u tome "koliko", koliko je u tome da pravilno odabiras namirnice za odredjeni dan (nikako zajedno krompiritji i meso, slatkishi i proteini, itd.) i da se ne jede posle 20h.

Back