ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
probaj tofu, citala sam da je narocito dobar za krvnu grupu A tj to sam pronasla
(sir od soje)
volim te preradjevine od soje, srednje su skupe, tofu i jogurt i nisu toliko
ima ga po boljim radnjama zdrave hrane. to je na vodi (neki proizvodi od soje su sa uljem)

queen a kako si ti uspela da ti dijeta vise ne treba. (mada ne bih volela da imam plochice)

mozes peceni, a przeni ne, pitas u radnji, samo pazi ima neki peceni koji je ultraslan i neki dobar, obrati paznju kad kupujes na kilo. mozes i u ljuski ako te ne mrzi da krckash. przeni je onaj goli sto se sija ;) cesto je u kesi
za kolace ide peceni neslan, to ima samo negde da se kupi tako (u kicevskoj u bg ima)

debljina? pa mislim da sam isto debela, nisam se ugojila, a ni ne mrsavim :I nisam na dijeti, sad sam i ja kao na ovom postu mislim da mi to prija mada me mama ubedjuje da je to lose. a meni odgovara veganstvo a njoj zivotinjska hrana i sad ona mene ubedjuje neshto. ne mogu da sevbas kontrolisem a ni na drugim poljima zivota odnosno na jedinom nesto ne ide. povremeno zelim da umrem ali sam egoisticna i nemam zivaca da se bavim drugima. mogla bih da spavam ceo dan. dobro sam i nemam zelju da te pitam kako si ti

kako si ti, je l si i dalje mrsava

pffff... ja bre pukla od onog atkinsa.
i kupila danas kutiju sladoleda i pojela skoro pola :lol:
ma bas me briga.
jos razmisljam da ga dokrajcim.
ma nisam ja ni debela uopste, samo se nesto tripujem...
u stvari hocu da se uvucem u moj skinny jeans, kupljen u anoreksicnom periodu...
hm, hm, sta mi je raditi... au, ali kad volim da sam premrsava
idem od sutra na un, ta mi je skroz laka.
samo sto ne mogu da se nateram da idem na trcanje ili tako nesto...

ja imam utisak da cu od ovog posta da se ugojim.samo bre jedem danas sam pravila pitu od jabuka i sve smo pojeli.ja mislila da nema sta da se jede,a tek kad zapecem hleb u rerni pa onako vruc...e a bas sam mislila da cu da smrsam.cula sam da je dobar zeleni zmaj caj za mrsavljenje jel probao neko to?

Ej a o čemu vi ovde pričate već 150 strana? Je l može neko da me uputi?
butterflytwo.gif

majo pocinjes da zvucis kao skolski primer psihickog poremecaja vezanog za ishranu :!:
batali bre,je l mislis ti jos na nesto sem na hranu???kako jesti i kako ne jesti
mislim da je potrebno da ti neko iz okoline lupi samar,za tvoje dobro ti ovo pricam,da se osvestis,procitaj malo svoje postove od pocetka
nadji zadovoljstvo u drugim stvarima,ne postoji samo hrana u zivotu,ti si bre opsednuta sta ces pojesti i koliko ce se to zalepiti za tvoje kukove
zeno probudi se,razboleces se!!!!!
je l taj tvoj muz vidi koliko si nesrecna?
svako dobro ti zelim,nadam se da ces se izvuci na vreme

pa bre hani to kod mene traje od prvog porodjaja.znaci uskoro 6 godina da sam nesrecna.cas sam na dijetama cas me zabole pa se ugojim i tako.definitivno mi treba neko strucno lice a ovo ovde mi sluzi da
ne smaram ljude oko sebe.nego sada smaram vas pa mi je nekako lakse.

majo bre uradi nesto!obrati se nekome nemoj da se mucis toliko ozbiljno
ja sam se jedno vreme dr kala pa rekoh e sad cu ili da smrsam ili da prihvatim sebe kao bucu
i vise se ne patim,imam i ja neke glupe momente ali dan mi se ne sastoji u sabiranju kalorija
ne smetas ti meni nego mi je zao da se toliko maltretiras

valjda cu hani kad budem nesto radila u zivotu i izasla iz kuce da prekinem.i onako mi je zivot dosadan,mala deca sa njima samo meljem.o tome se radi ,meni je ovo kao kavez.ali kad jos malo porastu valjda oce da me prodje, malo sam nezadovoljna trenutnom situacijom to je sve.a znas kako je za posao ovde kod nas.a ovi imaju kintu pa je dodjem ko bebi-siterka kao sto ja da radim kad imam sve.

Majo, a sto ne uvedes da preko nedelje kao pazis sta jedes a vikendom das sebi oduska? Tako neces biti uskracena.
Ili uzmi onu Weight Watchers metodu - jedes sve a brojis kalorije. Neko je dao adresu sajta kalorije net, uopste nije los, pogledaj.
Tako neces biti uskracena ni za sta, a neces se maltretirati.
Pa valjda sebe bar malo volis, sto se toliko maltretiras?

ok malo se nasalih... ja sam to resila tako sto vec tri godine 2x nedeljno idem na aerobik, kad imam prilike vozim bike, opusteno trcim za autobusom iako su mi rekli 100x da za autobusom i muskarcima ne trcim...sta da radim kad volim...ishranu drasticno nisam izmenila...malo vise povrca i voca nego ranije, meso i mlecne proizvode kao i pre, slatkise umerenije ali redovno...jedino sam ugljene hidrate, posebno hleb sam bas smanjila..i trudim se da jedem crni i tako te lanene, jecmene... mesecima , ma skoro godinu dana, nikakvog rezultata ali sam sebi ponavljala 'kad tad morace da se vidi' i veruj UPalilo je...

maja79:
ja imam utisak da cu od ovog posta da se ugojim.samo bre jedem danas sam pravila pitu od jabuka i sve smo pojeli.ja mislila da nema sta da se jede,a tek kad zapecem hleb u rerni pa onako vruc...e a bas sam mislila da cu da smrsam.cula sam da je dobar zeleni zmaj caj za mrsavljenje jel probao neko to?
Zeleni Zmaj ili Tri Balerine...smrt na wc solji....uzasni bolovi...izbacis i sto nemas...
u sastavu tih cajeva je biljka Sena...mozes i samo nju da kupis i skuvas, samo proveri kako se priprema jer losom pripremom mozes da izvuces najgore umesto najbolje od nje.

E Majo, mislim da ti je neophodna neka preomena, a varijanta da pocnes da radis izgleda mi najbolja. Nije toliko vazno koji je posao u pitanju, bitno je da izadjes iz kuce. Ja sam 5 godina bila kuci sa decom, i ovu zadnju godinu sam jedva izdrzala.. Pre par meseci vratila sam se na posao i ta promena mi jako prija. Za ostalo, Hani je bas lepo rekla.

violette:
pffff... ja bre pukla od onog atkinsa.
i kupila danas kutiju sladoleda i pojela skoro pola :lol:
ma bas me briga.
jos razmisljam da ga dokrajcim.
ma nisam ja ni debela uopste, samo se nesto tripujem...
u stvari hocu da se uvucem u moj skinny jeans, kupljen u anoreksicnom periodu...
hm, hm, sta mi je raditi... au, ali kad volim da sam premrsava
idem od sutra na un, ta mi je skroz laka.
samo sto ne mogu da se nateram da idem na trcanje ili tako nesto...
Sto mi je ovo nesto poznato :p
I ja nesto mnogo volim da budem premrsava, bas sam nesto zapela, nije mi bas najjasnije ni cemu ta frka, ali me ne popusta :roll:

Back