maja79
Gost
- Poruka
- 1.253
da a obicno ti mrsavi sto jedu vise od tebe to govore.ko nema taj problem pojma nema kako je to tesko
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
rnixon:Ja sam tri godine isla 5 puta nedeljno u teretanu i radila sam iskljucivo kardio vezbe, znaci steper, traku i sl. Nisam smrsala ni grama, jos sam se i ugojila jer za sve sto prozderem, mislila sam, neka nema veze, potrosicu ja to u teretani. Kad sam shvatila da je vrag odneo salu, drzala sam Atkinsa, smrsala sam i sad imam nekih 8 kg manje nego kad sam se satirala po steperima. Sada ponekad malo trcim, svuda idem pesice i to je to. Ali, cesto sam na nekoj dijeti, jer kao sto je rekla hanibal ja ne mogu da pasem travu i jedem kuvanu govedinu.
Kako da neAcaBg82:. Bez vezbanja nema mrsavljenja.
E ovo je moj najveci, valjda je nas najveci problemmaja79:a ja ili drzim dijetu ili jedem.
Die Cinderella:Kako da ne![]()
Bez vezbanja IMA mrsavlljenja, naravno da ima![]()
![]()
Drzala sam Atkinsa, i nemam vise ni grama sala viska, istina, nemam nesto ni misica, al kada bude lepo vreme ( ako se to ovog leta uopste dogodi) vikendom cu opet voziti biciklu. Nemam naravno nista protiv sporta, ali svako ko ima dvoje sitne dece moze samo da se nasmeje na preporuku tipa vezbajte svakoga dana..![]()
![]()
![]()
![]()
Mada, proslog leta vozila sam bajs skoro svakog dana, pedesetak km, i bilo je strasno izboriti se sa gladju koja bi me uhvatila dva, tri sata po dolasku kuci :sad: