ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ja sam krenula sa un dijetom ponovo.danas tek drugi dan,ali kad bude bio vocni ako ne izdrzim ima da jedem salatu.npr voce i,krastavce i paradajz.onako u blazem obliku da je drzim.razmisljala sam o onoj jednolicnoj ishrani ali je skroz dosadna.

Majo, ql bre, pa propasces od dijeta, ja sam ti ovu prekopirala jer si trazila neku dijeticu, ali se slazem sa svima koji su ti savetovali da malo odmoris - i ja sam ti to rekla, secas se.
Odyebi i UN i sve dijete, prolupaces skroz, a primetila sam da i kad covek bas hoce nesto to mu se ne da. Ja kad se lisavam da bih smrsala 2 kg, vaga stoji, a kad se malo opustim i ne razmisljam o tome odu.
Ozbiljno ti kazem da malo olabavis, da se odmoris i da za jedno mesec dana pocnes opet. Ko jos moze da izdrzi toliki pritisak i ti si ziv stvor.
Dakle, jedi salatice i sta ti se vec jede, smisli neki svoj rezim, mozda bude delotvorniji od svih dijeta.
Pozrav!

ma ok je to.ja drzim un dijetu ali u nekoj blazoj varijanti.recimo juce skrobni dan ja sam jela pirinac i slan i sladak.necu nesto da preterujem ali makar da odrzavam da se ne bih gojila.jer posle atkinsa normalna je reakcija bar kod mene da se ugojim.posto sam dodala 2 kg bar tako vaga pokazuje a po garderobi se nista ne vidi,odlucila sam da malo povedem racuna.

ja jedem za dorucak voce,rucam normalno a za veceru nesto cisto da zavaram zeludac.ipak ste u pravu necu vise da se smaram sa dijetama.a i ne ide vise,koliko god se trudila ne ide vise.cini mi se da vise jedem kad sam na dijeti i prekrsim.probacu sama da to nekako izvedem,ono zdrava hrana...

ali valjda se treba kretati ili vec nekako zabaviti tipa kopati, brati vishnje, ribati pod, brisati prashinu ali ovo drugo vec radite valjda.. ali bitno je preznojiti se ponekad ili plivati. tako mislim valjda sam u pravu.

ja od danas krecem na bazen.malo zatezanja ovo,ono.nego posle bazena kad ogladnim to je strasno.a da imam jedno pitanje.ko je drzao dijetu onu za 15 dana 15kg manje?jedu se pomorandze,pavlaka...ko ima iskustva sa ti neka javi

Ja mislim da je za 15 dana 9 kg, ali opet mislim da nema sanse da se smrsa toliko.
Drzala je prijateljica moje mame i padala u nesvest. Smrsala je oko 4 kg.

I Majo, bre, stvarno zayebi dijete. Odmori malo, totalno ces prsnuti.
Covece, smrsala si toliko kilograma, ostavi nesto i za drugu turu.

maja79:
ja od danas krecem na bazen.malo zatezanja ovo,ono.nego posle bazena kad ogladnim to je strasno.a da imam jedno pitanje.ko je drzao dijetu onu za 15 dana 15kg manje?jedu se pomorandze,pavlaka...ko ima iskustva sa ti neka javi
majo, dijete koje "garantuju" 4,5 - 15 kg za nedelju dve ne funkcionisu!!!! cim se vratis na normalnu ishranu, kilogrami se vracaju! nije zdravo ni za organizam izlagati ga takvom izgladnjivanju, a da ne spominjem posledice.
najzdravije mrsavljenje podrazumeva 1 kg nedeljno uz raznovrsnu ishranu! na dijetu se ne krece 5 dana pred more, svadbu i sl., vec bi trebalo promeniti nacin ishrane - dugorocno. izbegavati slatkise, grickalice i belo pecivo, jesti umereno sve ostalo i obavezno bar jedna vocka u toku dana. sve je u glavi, ako 90% vremena vodis racuna o ishrani, onih 10% nece uticati da se ugojis, samo sve treba sa merom.
znam iz licnog iskustva, veruj mi, jer sam oslabila 15 kg za godinu dana (to je bilo 2003.godine) i do danas sam odrzala kilazu - 60 kg na 1,76 m visine, sto je za moju gradju sasvim ok, variram 1-2 kg ali se nisam ugojila. a jedem sve, samo se trudim da ne preterujem. drzala sam i ja raznorazne dijete, mucila se i nervirala, dok nisam shvatila u cemu gresim.
pozdrav za tebe

maja79:
kazu da tu dijetu zovu sok dijeta i da moze da se smrsa.trenutno ne drzim nista i odmaram.ako se bude islo na more onda cu da izdrzim tih 15 dana pa kako bude.
samo nemoj da preterujes i mucis organizam, jednom mesecno je zdravo drzati tecnu dijetu - recimo jedan vikend u mesecu, pijes vodu, vocne sokove, nezasladjene cajeve i jedes supice ta dva dana - izbacuju se toksini i malo se odmaras od teske hrane

ma ne zabusava!zabusavam ja stalno mu prenosim neku muku.imam te ginekol.probleme i nikako da se zalecim.danas sam bila kod ginekologa...e sada stvari stoje ovako ja resila da drzi opet atkinsa pa sta bude.nesto butam i nikako da ozbiljno krenem.e neka sam i luda ali ponovo imam samopouzdanja.ocu bre da smrsam tih 7kg i da budem srecna.ugojila sam se i imam 67kg.ocu 60kg i necu da kukam vise.zato samo podrsku trazim!

Back