ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
auuuu gazdoooo
ali viš nije baš tako.
pazi naslov- smrtonosno, da bi na kraju texta ispalo da baš i nije:roll:
e,stvarno...ali da nije takav nasov, niko ga ne bi ni pročitao:p

moja kosinica vise nije na atkins dijeti.kaze kasnila joj menstruacija,povracala je i imala vrtoglavice.znaci nije zdrava.ja sam zimus htela ponovo da probam i uzasno me bolela glava.ali zato sam veceras jela kolace za veceru zar nije super.a sutra vockice ceo dan!jel jeo neko banane u ovoj dijeti?

naravno da joj kasni,ili da je obilna.
pobogu pa sve je poremetila.
a vangla te boli jer si navikla da krkaš slatko.
negooo
jedi i banane.ali samo na voćni dan. i ne za doriučak.

prvo sam pocela za dorucak,ali ne sad jedem pomorandze. to mi prij,nekako mi drze sitost.a dragi me svaki dan zove tvigica.jedva cekam da pocnu jagode ima da se davim.malo bezveze izadjem u grad i ne smem da pijem nista.ovi se ubiju od alkohola a ja kiselu vodu pa piskim po celu noc.veceras nisam htela da izadjem jos mi herpes nije prosao.a drugarica mi rece da nije zdravo da herpes izlazi na kicmi tamo gde si ga ti xpajamacax imala.muz joj je lekar,a ona sestra sa hirurgije pa me naplasi malo.

maja79:
probala sam i mozda 2kg za mesec dana.medjutim treba da se pije najmanje 2l vode dnevno.ja probala i nije uspelo.mogu da pijem 2l soka ili caja ,ali nikako vodu.voda me ispere pa jedem jos vise.nista od turbo slanka a i niko koga poznajem nije smrsao od turbo slanka.

neverovatno, ali ja poznajem jednu devojku koja je uspela da smrsa sa tim tabletama, moja najbolja drugarica jos iz sredje skole... devojka je uzasno lenja, jedva da se kretala uopste jos je i pila pivo zajedno sa tabletama... i smrsala je, jos uvek mi nije jasno kako, nikad nije bolje izgledala u zivotu, ni posle 2 god nije vratila kilazu...

ali to je izgleda usamljeni primer, ne znam nikog drugog kome je to uspelo sa turbo slankom, svi su se jos gore ugojili.

kada su se te tablete pojavile početkom devedesetih, moja drugarica ih je pila.
radnja je bila kako mali šalter pored Inexa kod konja.
smršala je sjajno, kao i mnogi drugi koji su to TADA pili.
kasnije, posle porođaja( nakon desetak godina)
je pila te iste, kao isproban metod, nagojila se još grđe.
ko zna u čemu je fazon?

jao izvini pomesala sam.nisi ti xpajamacax vec neko ko se potpisuje kao ?greska u koracima.ma kakav turbo slank ja cula da je gospodja bozen nudila ljudima da snime rekamu velike pare.a ti ljudi nisu mrsavili od turbo slanka vec od nekih dijeta.

a shto nije zdravo da izlazi herpes

e pazi to sto sam sigurna da je bilo herpes se javilo samo tada i proshlo

a sad imam kao bubuljice u nizu, ali nisu kao one gnojushe nego .....drugacije su

nisu kao kozhne bubuljice
imam oko lopatica.....

pa sam zakljucila d aje to herpes, ne smeta mi ali sam cackala

pa dobro nije zdravo ali to se valjda desi kad padne imunitet ili tako neshto
joj ako je bash mnogo lose onda super bicu jadna bas bi mi prijalo neshto

ne nisam koristila.ja ipak mislim da pijes sto vise tecnosti i manje celulita,uz to malo vezbica.a sto se tice herpesa ? ti da ides kod koznog obavezno jer to stvarno nije za zezanje.meni ovaj prolazi i nemam po telu.

herpes?

nisam citala postove od pre al da se ukljucim.
virus herpesa kad se jednom fasuje, ostaje u organizmu do kraja zivota, nazalost.
izbija pri svakom padu imuniteta, od stresa i nervoze skoro redovno. lijeka nema, nego moras da ishranu pojacas vitaminima. imas par krema protiv herpesa ali sto se tice mog iskustva, ni jedna ekstra ne pomaze. nemoj ga pipkati prstima jer se tako raznosi po tijelu. nemoj ga chopati jer moze da ostane oziljak a to ti ne treba.
eto toliko...

a savjet za sve koje drze un diet: kupite sebi shumecih vitamina i gvozdja, naravno, BEZ SECERA, i to pijte recimo navece kad osjetite glad. tako zavarate glad a pride unesete nesto korisno u organizam. to ne utice na rezultate dijete u negativnom smislu. ja sam to pila svaku noc jer me smarala glad posto sam kao i sad, do sitnih jutarnjih sati visila na ovom forumu :-)

eto...
pozdrav

xpajamacax:
kada su se te tablete pojavile početkom devedesetih, moja drugarica ih je pila.
radnja je bila kako mali šalter pored Inexa kod konja.
smršala je sjajno, kao i mnogi drugi koji su to TADA pili.
kasnije, posle porođaja( nakon desetak godina)
je pila te iste, kao isproban metod, nagojila se još grđe.
ko zna u čemu je fazon?

Ne znam mehanizam, ali promena je ocigledno hormonske prirode. Meni se desilo nesto slicno. Posle porodjaja krenula sam proverenom mestodom: jesti nesto kolicinski izuzetno malo, ali ono sto bas pozelim. I bas mi nije islo, prvi put u zivotu. U nastupu ocaja krenula sam sa Atkinsovom dijetom, koju sam ranije probala, ali mi je tada bilo jako lose, kao da sam bila bolesna. E sad, posle porodjaja to je upalilo, ne samo sto mi je bilo OK, vec sam jako brzo smrsala, 25kg za 4 meseca.

Preporucila bih da probate par dijeta, pa pronadjete koja vama licno odgovara. Bilo bi krajnje licemerno od mene da favorizujem one koje najmanje stete zdravlju, jer sam ja radila suprotno, ali ipak, ako mozete razmislite i o tome.

A procice, i prolazi ova zima, zato krenite na posao, sada.[

ja nisam nikada probala atkinsa, ali mi ona prosta tzv čisto proteinska
baš odgovara.
u pravu si ,treba probati više dijeta dok se ne dokuči koja je "za vas"

kakva je to cudo dijeta

ma ja sam sebi odredila za sad da jedem na tri sata... pa za sad sam uspela
i da ne jedem uvece...to uspem tri dana pa cetvrti ne

e mislim mozda da kao je ok legati ranije...mozda se varam...to od tih nekih tzv pravila

ma bunite se kad vam neshto smeta...ja jedem kad me nerviraju :evil:

tj poshto me iznerviraju

e da herpes valjda udje kad imas ovcije boginje

Back