ona dijeta

• Začetnik teme Začetnik teme ?
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
ma niko ne zdere, sta ti je
april mesec, reklame za proizvode protiv celulita idu punom parom, mrsave manekenke prodaju light ****, kalkulise se kalorijama, gramima, masnocama...ali niko ne priznaje ovako javno da drzi dijetu

sve je vec zauzeto:
e evo ja opet krecem sa ovom dijetom po drugi put i nadam se da cu ovog puta izdrzati duze od 3 nedelje.
ima li neko kome je dijeta aktuelna da mi bude lakse, da nisam jedina dok svi zderu ko zna sta...

nisi jedina na dijeti ja sam vec godinu dana na dijeti koju mi je prepisala nutricionista i ona mi je postala nacin zivota, gotovo da sam i zaboravila sta sam pre jela

devojke, zelim svima da preporucim herbafast tablete-zaista se gubi osecaj gladi..samo treba da se pije dosta tecnosti..ja sada kada treba da udjem u ciklus i kada obicno imam najgore napade prozdrljivosti i svastojedstva -nisam gladna..eto, ja sam krenula da izgubim taj visak od 5kg..pa cemo videti!

pa, nisam više anoreksična. sad imam 11kg više nego tad. može se čak reći i da sam debela. samo sam htela da nađem bezopasnu ideju kako da se rešim bar 3kg viška. ne želim opet da budem onakva ;)

u ****.e! sad sam shvatila da kad bi me neko pitao da li želiš da izgledaš kao onda ili kao sad da bih možda čak odgovorila "kao onda". ali, onda se trgnem, i kažem sebi "daj, ne se.i bre" :(

Hoce neka draga dusa da mi pomogne - Imam ravan stomak inecu da ga skinem. A ne bih bas ni grudi umanjivala. I dupe mi je fino i podignuto, ni tu nista nemora da se radi. Samo malo u struku (ok, dijeta i vjezba). Ali butine... Malo su jace i htjela bih bas to cilno podrucje da umanjim...
Nije mi tesko da drzim dijetu, a ko bi mi rekao kako da smrsam bas tu?
zasto mi se cini da je odgovor bolan...(nikako)

Vidis, ne da vjezbam nego sam se do prije koji mjesec profesionalno bavila sportom.Mislim da je to i uzrokoalo pojace butine. nije to salo nego prosto tako...

Sada sam malo prerasla to i idem a neku rekreaciju, aerobik i skroz sam zategnuta. To jeste perdvidjeno da oblikuje zensko tijelo. Moj sport manje-vise. uz to dzogiram.
Ali moram da izbacim one tone slatkisa i pocnem da pijem vise vode... Ovo je sad vise neko preslisavanje same sebe.

eh da.
herba fast.ceo beograd ga pije.
ubija osećaj gladi.odlična stavr za one koje ne bi klasičnu dijetu.već da smanje ždranje;)
(naravno uz pomoć ne jela slatkiša i kokakole..uspeh zagarantovan)
jedna moja drugarica skinula 5 kg :p
nakon 15 dana.

mislim da jeste ta cena.
10 tableta.
ja sam počela pre nekoliko dana i potpuno izgubila apetit. izuzetno male količine hrane mi završavaju posao;)
moja drugarica ima viška možda 10 kg.
ali, ako što rekoh od 20 osoba koje sam srela npr prošle nedelje njih 5 pije HF:lol:
čak i one koje bi odricanjem večere skinule 2-3 kg viška;)
loodilo...poslednja moda.

pa to mi zvuci bolje od turbo slanka sigurno.
ali sad sam vec kupila novu kutiju za jos dve nedelje pa ako ne budem zadovoljna verovatno i ja nabavim HF. mada sam i na un dijeti. moram da smrsam odlucila sam , a ionako svi ti preparati preporucuju promenu nacina ishrane. valjda ce sve to u kombinaciji dati rezultate.
kao da sam se probudila iz zimskog sna, do pre 2 nedelje me je savrseno bolelo dupe a sad sam skroz u tom fazonu.
vidim sve mrsavice su se skinule i setaju po gradu. a i more (na koje cu ove godine konacno ici) se priblizava. :D

etoo, nisam znala da pola grada koristi-ali zaista se gubi apetit!
kakva su iskustva tvoje drugarice?koliko je ona jela?da li se dodatno kontrolisala sta jede?
ima jedna devojka koja je bukvalno zivela na eurokremu-kada ogladni pojede njega, a pila herbafast i oslabila je..
koliko ja znam iskustva su razlicita-neko odmah oslabi posle dve nedelje, a neko primeti posle mesec dana!

NOVA BABY ČUDOTVORNA DIJETA

Primetili ste da je većina dvogodišnjaka fit. Možda je to zbog njihove prehrane. Nije skupa, nudi raznovrsnost i kvalitet. Stoga su stručnjaci zapisali šta tačno jedu dvogodišnjaci i došli do fantastične nove dijete sa kojom ćete garantovano biti u top formi. Srećno!

PRVI DAN

DORUČAK
Kajgana od jednog jajeta. Kriška tosta s marmeladom. Uz pomoć prstiju pojedite dva zalogaja kajgane, ostatak bacite na pod. Pojedite jedan zalogaj tosta, zatim razmažite marmeladu po licu i odeći.

RUČAK
Četiri bojice (bilo koje boje), šaka čipsa i čaša mleka. Potegnite tri gutljaja a ostatak prolijte.

UŽINA
Štapić, dva novčića od 2 dinara i jedan od 1, četiri gutljaja ustajalog piva.

VEČERA
Ispržite tost i bacite ga na kuhinjski pod.

DRUGI DAN

DORUČAK
Pokupite jučerašnji tost s kuhinjskog poda i pojedite ga. Pojedite pola boce arome vanile ili paketić biljne boje.

RUČAK
Pola "pulsirajuće ružičastog" ruža za usne i cigareta (mora se pojesti, ne popušiti). Jedna kocka leda po želji.

POSLEPODNEVNI ZALOGAJ
Ližite lizalicu dok ne postane lepljiva. Izađite iz kuće i bacite je u prašinu. Uzmite je nazad i sisajte dok ponovo ne bude čista. Zatim je unesite u kuću i bacite na tepih.

VEČERA
Kamenčić ili sirovi pasulj, koji ste čuvali u levoj nozdrvi. Prelijte pire od krompira ledenim čajem. Jedite viljuškom.

TREĆI DAN

DORUČAK
Dve palačinke s mnogo preliva. Jedite prstima koje obrišite o kosu. Čaša mleka. Popijte pola, zatim čašu napunite palačinkama.Nakon doručka pokupite jučerašnju lizaljku s tepiha, poližite dlačice i stavite je pod jastuk svoje najskuplje fotelje.

RUČAK
Spremite tanjir spanaća, zatim sedite ispred njega, kreveljite se i sa gađenjem odmahujte glavom.

VEČERA
Hleb sa puterom od kikirikija. Između zalogaja pljujte na pod. Razlijte čašu mleka po stolu i posrčite ga.

POSLEDNJI DAN

DORUČAK
Četvrt tube paste za zube (bilo koji ukus), komadić sapuna, maslina. Prelijte čašu pahuljica čašom mleka i dodajte pola šoljice šećera. Kad pahuljice omekšaju, popijte mleko, a pahuljicama nahranite psa.

RUČAK
Pojedite mrvice s kuhinjskog poda i tepiha u trpezariji. Pronađite onu lizalicu i dovršite je.

VEČERA
Čaša špageta i čokoladno mleko. Ostavite ćuftu na tanjiru. Za desert-maskara.

ma samo im daj supu da jedu viljuškom......a kad organizam ima potrebu za kakcijumom- stružite zid..........i vozite se u kolicima, kao dvogodišnjaci........ali onim sa gradiišta, platite nekog da vas vozi........

Back