krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
... uvučene u boxersku rukavicu !!! :-Dpajamaca:majo prestani sa dijetom malo.
počni da jedeš 5 obroka dnevno, u veličini svoje pesnice...
videćeš, radi![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
... uvučene u boxersku rukavicu !!! :-Dpajamaca:majo prestani sa dijetom malo.
počni da jedeš 5 obroka dnevno, u veličini svoje pesnice...
videćeš, radi![]()
pa pila sam ga samo 10 dana...a danas svratila do 2-3 apoteke i nigde nema biomeda 4 ultra!navalica neka a mrzelo me i zurila sam kuci da bih ga bas trazila.sve je vec zauzeto:pa sta bi sa herbafastom?
ne vredi govoriti :?carolina 212:Ma koji ce ti ti napici, od njih nema nikakve koristi na duze staze, a mozes da oslabis organizam tim glupostima i razbolis se
ko zna jel mogu i kupacu da obucem!ali od danas krecem sa un definitivno!ostavila sam cigarete pa kad se ugojim bice svasta!ali zato un je zakon!sve je vec zauzeto:ja sam odlucila krecem na plivanje.
samo cekam da drugarica ozdravi.
ako se bas pridrzvas i zelis da istrajes 3 meseca smrsaces sigurno.mrsavi se 18kg do 20kg kako kod koga.jos nisam cula da je neko smrsao 25kg i ako pise u dijeti.Megy 18:trenutno sam na toj dijeti i pitam se kojim intenzitetom se mrsa . Npr. ja sam za 19dana smrsala samo 2kg i to me malo buni, jel to ok? Utripovala sam se da se mrsa ono 5-6 kg mesecno a meni bas ne ide.
Smiljka, ovo je pomalo, hmmm ... izmeštena naučna škola mišljenja !!!Banshee:vecina ljudi koje znam da su drzali tu dijetu su izgubili izmedju 3-4 kg mesecno sto je oko,oko 1 kg nedeljno...mada to verovatno zavisi i od godina,koliko si debeo ( tj ako nisi verovatno i ne mozes da mrsavis brze),kakav ti je metabolizam i slicno...