hello_world
Ističe se
- Poruka
- 2.714
majo...

josh uvek
mislim da nije u necemu drugom problem???? ja bih bar posumnjala

josh uvek
mislim da nije u necemu drugom problem???? ja bih bar posumnjala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Megy 18:trenutno sam na toj dijeti i pitam se kojim intenzitetom se mrsa . Npr. ja sam za 19dana smrsala samo 2kg i to me malo buni, jel to ok? Utripovala sam se da se mrsa ono 5-6 kg mesecno a meni bas ne ide.
maja79:ako se bas pridrzvas i zelis da istrajes 3 meseca smrsaces sigurno.mrsavi se 18kg do 20kg kako kod koga.jos nisam cula da je neko smrsao 25kg i ako pise u dijeti.
presednick:Najbolji nacin za mrsavljenje(radi vas ustvari nas):jedite sve ali morate svakoga dana po pola sata neki sport(plivanje,trcanje,jak aerobik)sta god vec po unutarnjem osecaju.Ukoliko pojedete vise masnog trening mora biti duzi;za nedelju dana i do 3kg manje,naravno pre toga pregled od lekara srce i sl.P.S.Seks nije dovoljan
![]()
topmodelsica:Ja bih promenila dijetu da sam na tvom mestu. Ono sto ne valja menjas.
a koliko si teska i visoka? :?Megy 18:Bas se pridrzavam,sreca pa ne ceznem za grickama kao drugi dijetasi i to mi ne pada tesko ali mi je najtezi deo sto nigde nema sireva.Bar u ovoj varijanti dijete koju ja imam.
I pored svega ne mrsam,stojim .... Inace nisam nesto debela ali bi volela da skinem jos 3-4 kg i sebe bi smatrala tvigicom. Ne ocekujem previse,a?
Po onome sto sam procitala ljudi su gubili po 15-20kg a ja nikako 5 da izgubim,da li negde gresim?
Što, Smiljka, 'oš da je muvaš ?!?!? :shock:Banshee:a koliko si teska i visoka? :?
Banshee:a koliko si teska i visoka? :?
AHA!jos sam prestala pre mesec dana da konzumiram cigarete pa samo jedem.nego moram ja na atkinsa taman do leta da se odvedem u red.a kod mene svaka dijeta ima jo-jo efekat.sta cu takva mi je sudbina!ultrared:Ej, Majo, kako ide? Došlo proleće pa se bacaš na nove začetiridanadesetkilograma dijete?
što ne probaš da izdržiš UN? Sama si rekla da je dobra dijeta?
U mojoj dijeti je dozvoljen sir prvog dana kada za rucak i veceru jedes meso.Ali onda za kolicinu sira smanjis porciju mesa!!!Megy 18:Bas se pridrzavam,sreca pa ne ceznem za grickama kao drugi dijetasi i to mi ne pada tesko ali mi je najtezi deo sto nigde nema sireva.Bar u ovoj varijanti dijete koju ja imam.
I pored svega ne mrsam,stojim .... Inace nisam nesto debela ali bi volela da skinem jos 3-4 kg i sebe bi smatrala tvigicom. Ne ocekujem previse,a?
Po onome sto sam procitala ljudi su gubili po 15-20kg a ja nikako 5 da izgubim,da li negde gresim?
T&A&M:U mojoj dijeti je dozvoljen sir prvog dana kada za rucak i veceru jedes meso.Ali onda za kolicinu sira smanjis porciju mesa!!!Ja sam za 4 nedelje smrsala 8kg!!! :-)
maja79:AHA!jos sam prestala pre mesec dana da konzumiram cigarete pa samo jedem.nego moram ja na atkinsa taman do leta da se odvedem u red.a kod mene svaka dijeta ima jo-jo efekat.sta cu takva mi je sudbina!
vodi racuna sa etkinsom, nije zdrav jer zbog preteranog unosa proteina mozes sebi da navuces veliku bedu na vrat zvanu holesterol-to sam ja uspelacarolina 212:Ja od sutra krecen sa etikinsom, sinulo sunce pa da skinem ova 3-4 kg viska ne mogu vise da se skrivam pod jaknama i kaputima