Ona 31 a on 20???

• Začetnik teme Začetnik teme ASR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
nemam pojma...primecujem da me najvise startuju bas ti tipovi-10 god stariji..al me nesto ne zanimaju..:-?

a ni klinci me ne zanimaju:roll: pogotovo te varijante, deset godina mladji..jbt, cista pedofilija:lol: :lol: :lol:

ali, generalno mi je ok sve sto ljudi sebi izaberu..jedan moj dobar drugar sad se zeni zenom starijom par godina..stajaznam, meni bas deluju srecno..:wink:

teardrop:
@Gazdarica
Mislim da je HeBe donekle u pravu, kao i da je za vezu muškarca i žene sa velikom razlikom u godinama potrebno dosta uskladjivanja.
Mico, ja nisam ni rekla nista suprotno od toga... Ali, zacudila me je njegova gorljiva reakcija na pricu o giginoj tetki...

Btw. imam iskustvo ja 18 on 29, ja djevojcica on muskarac...
Nije islo... Naravno...

Par godina kasnije, ozenio je moju vrsnjakinju... :roll:

Gazdarica:
Hebe, kao sto i sam vrlo dobro znas, gigule je objasnila vec u prvom postu, zasto svoju tetku smatra hrabrom...
So, zbog cega ti ovdje glumis ludilo?
Svojevremeno te je iskoristila neka starka i sutnula, a ti se jadan zaljubio???

Ja se, bre, uvek zaljubim ko tele... a ispravio sam ludilo...Ok.?
Mislim, dok sam bio mlađi i dok nisam imao Anu, bio sam neviđeni debil...
Ne ubrajam tu kres šeme, nego su žene te koje nam prodaju priču koju želimo da čujemo.
Naš tekst. Mladi muškarci su kao štenci, ne znaju ništa, samo ako žene povuku kartu emotivnog, a to je adut na koji svi padaju + super kres, nabace ti samopouzdanje, ne znaš gde si..
Ja mislim da bi Truja mogla da objasni te veze od 5,6,7 godina razlike....
(Pazi kako me loži na priču o literaturi, a da se ložim na fudbal izbacila bi ceo sastav Arsenala ove sezone..to je rad, bre. Kapis? Trujo, ništa lično, ovo je samo ilustracija)

samo ti mene ilustruj hebe mene to pali.sva sam se najezila. sta da radim kad volim da citam?a ti volis da pronalazis dublji smisao i gde ga ja ne vidim. mada, iskusnom stvorenju i velike igre postanu rutina.neko od toga moze i da pogine,neko ranjen da prepricava.goran petrovic je stvarno strava i bas pre neki dan pomislih da kupim bar sitnicarnicu.crkva svetog spasa(tako bese naslov) je odlicna isto.ostalo citala nisam.ali ne sumnjam u kvalitet. a volim i arsenal.to je taj rad hebe, tko zna vrijedi.ja sam pocastvovana.lol
e da, mogla bih da pricam,ali to bi bile price koje su bez veze zbog razlike u misljenjima. ja mogu samo zadovoljno da se smeskam i promeskoljim.
prica o emotivnom adutu primenjiva je na sve muskarce hebe, ne samo na stence.samo treba da se vrednost vremena, osobine licnosti, prethodna emotivna baza...itd izjednace.tada mozemo da govorimo o uticaju i omamljivanju(ne mogu da nadjem bolji izraz trenutno).

gazdarice, ako zelis katakombe mogu da ti uprilicim jednu posetu istim na novosadskoj tvrdjavi.samo ne poseta onom delu gde vodi profi vodic.ne, nego jednom drugom, gde cak i on ne zalazi.fenomenalan je osecaj, i veruj nema veze sa forumom.ozbiljna sam.mozda ima loma veze sa starim rimom: perverzija, pederastija, govornistvo, opijati, staro-mlado...zivotinje i td.:D

Struja:
gazdarice, ako zelis katakombe mogu da ti uprilicim jednu posetu istim na novosadskoj tvrdjavi.samo ne poseta onom delu gde vodi profi vodic.ne, nego jednom drugom, gde cak i on ne zalazi.fenomenalan je osecaj, i veruj nema veze sa forumom.ozbiljna sam.mozda ima loma veze sa starim rimom: perverzija, pederastija, govornistvo, opijati, staro-mlado...zivotinje i td.:D
U ovo nisam ni sumnjala... :lol:
Hvala Strujo, na ponudi! :D

mladji muskarci nisu lak plen, ko to kaze moze da kaze iz nepoznavanja. lak su plen za jednokratnu upotrebu, ili neku kracu seks semu. ali ovde se ne govori samo o tome. mladji muskarci su uplaseni kao neke male zivotinje, svaki susanj ih otera.antun tun tj. rin tin tin razmislja na dobar nacin, zapravo na nacin kako moze da misli, neko ko ipak ima izvesne ljudske osobine i emocije prema toj starijoj zeni sa kojom je.

HeBePoBaTaH_:
Nego su žene te koje nam prodaju priču koju želimo da čujemo.
Naš tekst. Mladi muškarci su kao štenci, ne znaju ništa, samo ako žene povuku kartu emotivnog, a to je adut na koji svi padaju + super kres, nabace ti samopouzdanje, ne znaš gde si..
(Pazi kako me loži na priču o literaturi, a da se ložim na fudbal izbacila bi ceo sastav Arsenala ove sezone..to je rad, bre. ovo je samo ilustracija)
Ovo je aspekt musko-zenskih odnosa, o kome bi se dalo razgovarati u jednoj posebnoj temi... Ako bismo bili iskreni, naravno...

Nego, vidis li ti sta ispade od moje opaske o piscima koje ne mozemo da citamo... A, ti se rugao takvoj temi... (Sad mi fali onaj smajli koji se zlobno plazi)

Ajd, vozdra...

Back