Larra
Primećen član
- Poruka
- 748
Ako ce da se obaziru na neodobravanje sredina, pa, sredina uvek ima nesto da *****, zar ne? Sta ce on sa njom kad je ovakva, sta ce ona s njim kad je onakav. Bilo koji razlog.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet zakuvavaš:razz:gigule:uostalom, to je po meni manje zlo nego biti u vezi sa recimo oženjenim vršnjakom.
HeBePoBaTaH_:Dečko ima 20 godina, pohotne tetke u penjoarima....
Nije ni počeo da se brije kako valja, ima da poraste još najmanje 5cm do svoje 25. godine, a i više ako bude igrao basket..
Ona za sobom možda ima brak i klince, on to nema pojma, sve stvari koje su bitne ne vidi, zato što je nemoguće da ih vidi sa dvadeset godina. Ona se rodila kada je on išao u četvrti razred osnovne škole.
gigule:da pa?
a šta je sa čikama koje imaju 20 godina mlađe od sebe? to je manje strašno?
eto kraljica me preduhitrila
Ispravio sam, mislim računica je jasna KO IMA tu više godina, šta se primate i odmah HeBe quote..HeBePoBaTaH_:Dečko ima 20 godina, pohotne tetke u penjoarima....
Nije ni počeo da se brije kako valja, ima da poraste još najmanje 5cm do svoje 25. godine, a i više ako bude igrao basket..
Ona za sobom možda ima brak i klince, on to nema pojma, sve stvari koje su bitne ne vidi, zato što je nemoguće da ih vidi sa dvadeset godina. On se rodio kada je ona išla u četvrti razred osnovne škole.
Queen_:ja mislim da je tvoja tetka hrabra i samosvesna žena
i ja cu biti kao ona kad porastem.Struja:e gigule tetka ti je strava,i ja cu biti kao ona kad porastem.