Ona 31 a on 20???

• Začetnik teme Začetnik teme ASR
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Larra:
E, ako je pitanje :da li bih pristala i na javno pokazivanje nase veze, ma kakva da je - bih. Sta vas briga!

Čak i sa razlikom od samo 4 godine, kod žena (pogotovo iz malih sredina) postoji stid... Mišljenje okoline je da je normalno da muškarac ima 4 godine mlađu, dok za nju to ne važi...

Pa dobro, nemam 20.

Ma bitno je da sam baš ja tvoja sveža jutarnja rosa. Pun ideala i želje za životom, samo za tebe.

Ovo je udvaranje ko početkom 20 veka.
Ja mladi komunista, iz siromašne porodice. A Divlja- starija devojka iz bogate klase, željna da zagrize jabuku života. Sudar suprotnosti je rodio veliku strast ;)

Ne volite Vi drage dame, baš skroz piletinu, znam.
Volite samo nekog ko je opušteniji i vedriji. A to su mlađi muškarci.
Ipak, za тucanje, mora neko da vas ima na pravi način. Tu su godine bitne da biste se osetile voljenim.

divlja u srcu:
Ebem te blesavog, kako moze starija devojka, a tek da grize jabuku zivota.
Ooooooo, zemljo otvori se! :lol:

Nisi je jela na pravi način dok nisi mene upoznala. Grickaš je dugo, lagano. Samnom ćeš je pojesti za sekundu.
Ajde Divlja, ti si pesnik. Zamisli se malo i neki nedostaci u mom udvaranju će nestati.
Biće i efikasnije tako

Tako i treba biti. Uvek kad si mladji dobro dodje starija, jer starije cene tvrdu kitu. I mladji je dobro odere.

Dok bi meni dobro dosla ova od 20 god. da mi ove starije ne prenose bakcile.

koja je to smorchina....mislim veza....pogle perspektivu....ako ti nije neshto shto je olako ondak....ako si sa njom recimo sledetje 2god....ona ima 33....dakle ulozhila je neshto u tu vezu....a bio sat otqcava....a ti je volish a ne bi da se zhenish u 22...i kako vreme odmiche....ti si sve nesigurniji....i pored njegod ubedjivanja da ona nije u fazonu da se uda....ti vidish u njenim ochima zhelju dok gleda malu decu u parq....i znash da je krstila dete svoje najbolje drugarice pre 5god....i da joj je brat ozhenjen....kidash se...naravno da ne bi da se vezhesh tako mlad i sve....joj

sinnke:
Dok bi meni dobro dosla ova od 20 god. da mi ove starije ne prenose bakcile.

pa Sinak.. te od 20 koje se kre$u sa puno starijim tipovima spadaju u rizichnu grupu koja prenosi bakcile tako da se ne bih radovao ba$...

Ne idem ba$ chesto na partye, ali skoro uvek kada odem vidim Marinu Perazic sa svezim i novim omladincima koji su 2 banke mladji od nje. Eto, zhena otkrila kako se zhivot di$e punim plucima, a i omladina sigurno ima $ta da nauchi i da dobije od tetka Marine :lol:

ae bre dosta sa tom decom i krstenjima :)

osecam se prozvano temom :)
ja 28, on 23....on katolik ja ateista, on latino, ja srpsko-makedonska kombinacija....mislim ljudi, nemojte me zayebavati :) ima kod nas u vezi toliko stvari na koje bi se svaka postena baba zgrozila i prekrstila...mislim, ako cu sad da krenem da se obazirem na sta treba i sta ljudi misle, verovatno ne bih vise izasla iz kuce od sramote :)
i kakva bre deca ovde medju orhidejama, salsom i tekilom na vrucem pesku Floride? hihihihi.....
Marina rules :)

ASR:
da li biste pristale da budete u vezi sa 10 god mladjim likom?
Nikada me nisu privlačili mnogo mlađi od mene.
Ni mnogo stariji, mada nisi pitao-la...:D
Plus minus 3 godine - to je moj opseg iskustava. Pardon, bilo jednom plus 5 godina.

Ako si u toj situaciji, i ako ti prija - što da ne.
Svako je priča za sebe.
I svaka je veza priča za sebe.

sad u svojoj 30 godini ne bih mogla da se smuvam s nekim mladjim od sebe10 godina, jednom sam bila u kratkoj vezi u kojoj je on bio mladji 5 godina, al u to sam uletela nekako iz zezancije, a bio je vrlo sarmantan. U toj poziciji ona 31 a on 20 , ona je ta koja treba dugorocnije da razmislja, jer je on jos neizivljen, treba mu da mnogo toga proba i promeni , da stekne kojekakva iskustva, mada ne treba generalizovati, a njoj je vreme za stvaranje porodice. A ta situacija donosi i sledece:on moze uvek i nikad nije umoran , a ona to ume da ceni !!! :D

Back