- Poruka
- 53.452
Увек сам морала 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mili moj, ne znam kako da ti ovo kažem a da ne izgleda furundžijdki, ali - VOLIM TE!Meni je u top 3. Dok je uidži ploče i Chungking Expressa uvek će biti razlog za šolju razgovora između nas dva ujaka.
To je ono kada mi u kafiću zbog jezičine sašiješ pepeljaru u glavu, a ja završim na hitnoj, gdje me šivaju?Šteta, ja baš volim da pokazujem emocije u javnosti
Realno se ne zna ko je veća furuna ovdeMili moj, ne znam kako da ti ovo kažem a da ne izgleda furundžijdki, ali - VOLIM TE!
![]()
Volim te, topli moj anđele.Realno se ne zna ko je veća furuna ovde
Naravno. Kao i ona da joj je neko seksi. Da je drugačije ne bi ni bili zajedno.U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
To nije pederluk, već iskrena topla, muška prijateljstva, sklapana uz logorske vatre pod zvjezdanim nebom Wyominga.Ništa lepše nego kad se jedna romantična tema okonča pederskim snošajem![]()
K'o u Brokeback MountainuTo nije pederluk, već iskrena topla, muška prijateljstva, sklapana uz logorske vatre pod zvjezdanim nebom Wyominga.
Pogledajte prilog 1805361
Ari, molim te okani se stvari u koje ne razumiješ.
Zaobiđi Wyoming i Montanu, California ti je dovoljno široka.
Grujane anđele,(@Kataphraktoi), pojasni @момоа koliko si često zbog ovog gif-a na poslu brisao History...K'o u Brokeback Mountainu
Što kaže Suzuke 'samo pjederi vole žene i nežnost, mi pravi muškarci ne libimo se pohvatati jedni s drugima'Grujane anđele,@Kataphraktoi, pojasni @момоа koliko si često zbog ovog gif-a na poslu brisao History...
![]()
Batice... nadam se da ćeš nositi kaubojski šešir, kada se uživo upoznamo.Što kaže Suzuke 'samo pjederi vole žene i nežnost, mi pravi muškarci ne libimo se pohvatati jedni s drugima'
Batice... nadam se da ćeš nositi kaubojski šešir, kada se uživo upoznamo.
![]()
![]()
Ja sam transparentna osoba, moze da se kaze i providna
Ja ne, ljubomoran je. A on da, iskomentarise izgled neke zene ali nije da bas razgovaramo.U vezi ste ili u braku. Da li razgovarate otvoreno sa partnerom o tome da vam se sviđucka neka osoba? Ne planirate ništa, ali ono možete da kažete partneru/partnerki da je neka žena/tip fck hot? Ne ono glumac i glumica i sl, nego neka osoba iz vaše reale, osoba koju oboje znate?
Znači, samo u pod se gleda, ni levo, i desno, sam u muža gospodara svoga?![]()
@adelaidea ovde kao deklarisana feministkinja najočiglednije navlači muškarce da dobiju batine od svojih žena.Ne umeš da se igraš
Kažem feministkinja navlači muževe da dobiju batine od svojih žena.Ja ne, ljubomoran je. A on da, iskomentarise izgled neke zene ali nije da bas razgovaramo.
Meni je ok, ne smeta mi.

Ne mora to odmah da znaci i prevara. Isto mu dodje i kad pomislis lli kazes. Zar nikad nisi pomislio za neku zenu da je jebozovna, dobra a sa to be znaci da planiras prevaru?Ja da gledam i planiram prevaru, a ona da gleda i sikće? Šta da je pozovem u akciju?
Pa kako da dobije batine kad rekoh meni licno ne smeta. Kakve to veze ima sa feminizmom?Kažem feministkinja navlači muževe da dobiju batine od svojih žena.![]()
Ima feministkinja i recimo, deklarisanih feministkinja, dalje neću.Pa kako da dobije batine kad rekoh meni licno ne smeta. Kakve to veze ima sa feminizmom?
Ne mora to odmah da znaci i prevara. Isto mu dodje i kad pomislis lli kazes. Zar nikad nisi pomislio za neku zenu da je jebozovna, dobra a sa to be znaci da planiras prevaru?
Kako navući na tanak led, 101.
Ko koga?Kako navući na tanak led, 101.
Sta znaci ovo? Mislim mene adocira na nesto al da ne lupim.