Omiljene igre i preporuke

Half Life prvi deo - prva 3d igra koju sam igrao na PCu
Age of empires 2 - ovo bih mogao ponovo da instaliram...naj strategija ikad napravljena
Mafia

Volim starije Tomb raider, zakljucno sa Chronicles i Resident evil 1,2,3...

od novijih rome TW, COD4, PES... ne znam ni sam Half Life2 je dosta dobar, ali ne moze ni da pridje prvom delu

naravno MS flight simulator, Lock on i Black Shark, ali to i nisu igrice

Ma dajte gejmeri,svako vuce na svoju vodenicu...
Pitanje je najbolja igra koju ste igrali ne IGRE.
Ja sam za svojih dvadeset i kusur leta odigrao sve sto je bilo The Best,a i onu drugu,losiju stranu igara,
ne igrica,nije lepo koristiti deminutiv cesto ,zar ne???

Treba biti objektivan,Max Payne,COD serijal,GTA....sve su to igre koje su ili ce obeleziti nas igracki
svet,ALI....jedna igra je vredna zivota....M A F I A....

Ma dajte gejmeri,svako vuce na svoju vodenicu...
Pitanje je najbolja igra koju ste igrali ne IGRE.
Ja sam za svojih dvadeset i kusur leta odigrao sve sto je bilo The Best,a i onu drugu,losiju stranu igara,
ne igrica,nije lepo koristiti deminutiv cesto ,zar ne???

Treba biti objektivan,Max Payne,COD serijal,GTA....sve su to igre koje su ili ce obeleziti nas igracki
svet,ALI....jedna igra je vredna zivota....M A F I A....
slazem se u potpunosti!!!!

Najsupersnaznije igre su NWN original sa expanzijama, Dreamfall TLJ, Max Payne, Twisted Metal 4, NFS underground, Unreal Tournament 2003, Homeworld.
'Mafia' je zanimljiva, ali ne toliko. To je GTA klon sa sicilije samo.
NWN2 je uzasna gomila goblinskog izmeta (bez expanzija), ali 'Mask of the Betrayer' je mogu vam reci samo takav, ima pricu, ima likove ima smisao. Odlicno napisano, za razliku od suvog NWN2. Napred Akachi!
NWN 1? Ha! Nisi ti igrao nista dok ne odigras Bioware-ovu vesto napisanu igru.
(KOTOR je isto puno snazan, iako je KOTOR2 nedovrsen i to me gnevnim cini)
'Dreamfall The longest Journey' je... bajka. Ta igra je nesto...strasno potentno. Prica i glasovi su njeni aduti.
Max Payne je pisac-revolveras kome nije ostalo nista unutra.
Twisted Metal ima Calypso-a i Sweetooth-a.
NFS Underground ima Mazdu Miatu MX5.
Unreal Tournament je brz i ne oprasta.
Homeworld 1, je u svoje vreme bio kao da si sve vreme gledao levo i desno, a onda odjednom se setio da pogledas i iznad sebe.
Zaboravih, nesrecnik, Final Fantasy VII i Deus Ex.
Final Fantasy ko nije igrao, a sta ceka? Ja sam, verovali vi ili ne, prvi put odigrao FFVII pre 2 godine. Znaci, nekih desetak godina nakon sto je izaslo, i boze moj, boze moj. Kakva igra.
Isto vazi i za Deus Ex. JC Denton, Gunther, Dragontooth mac, Helios.
Ovo su retke igre, koje ne gube nista, kako vreme ide.

Poslednja izmena:
giidfather je oslicna igrica mislim da ima i 2

Ima, ali čuo sam da je loša... tako bar kažu, ne bih znao da potvrdim jer je nisam igrao

@tema: Sims 2 i San Andreas. Uz njih sam proveo najviše vremena. Inače, nemam ja nešto puno igara za PC "u rukama"; mnogo sam više igara igrao na konzolama NES, Segi i Sony PlayStation-u ranijih godina.

Back