Omiljena obuca vam je?

Koju obucu najwishe wolite da nosite?

• Patike

• Cipele

• Baletaneke (skroz rawne)

• Shtikle!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Hocu da kupim AIR MAX patike,ali se dvoumim jer ide leto,pa ne znam da li mogu i leti da se nose?
?Da li ce mozda skoro da izadju iz mode?Bas dugo se nose...pa ne bi da bacim toliki novac a da vec za 2-3 meseca izadju iz mode..

nece nikako da izadju iz mode, ne brini se..
Samo nemoj to da pominjes ovde, to da hoces da kupis maxare..jer forumski komplexasi jedva cekaju da napushe nekog, pogotovu neko ko nije u rock/metal/punk fazonu..

pozdrav

Ja ne znam sta vi vidite u tim patikama.../=
Kao ono fancy ,,nike me tebra'' ovo ono....:roll:
I zasto je bitno da l' je to u modi il' nije? Jezim se kad neko kaze ''moda''. Zao mi je vas kopija sto pratite modu.
Naletela tako skoro na 4 devojke, nose te air max tike, zlatne tasne, ispeglane plave kose, sve su iste...nigde razlike. Ne razumem tu vasu potrebu da budete tzv. ''u trendu'' Msm da covek da naci svoj stil, a ne gledati sta je u modi.../=

(Izvinjavam se al' bilo je jace od mene.:mrgreen: )

@tema, od kako je toplo, nosim iskljucivo starke...^^

Ala i ti Rocket, ovde je sve "kopija".
Kao da na svetu postoji preko bilijardu stilova oblacenja pa da svako prati svoj... Moda i postoji da bi se pratila. Mada ja nemam veze s' njom...
Ja ne volim air max, ali samo zato sto mi se ne svidjaju...ako budem naisao na neke dobre maxerke, rdo cu ih kupiti.

Funny, zasto bismo pratili modu? Valjda je bolji imati neki svoj stil, biti svoj...
Ne kazem ja da postoje bilijardu kategorizovanih stilova, al' covek moze pustiti masti na volju i oblaciti ono sto se njemu svidja, a ne da gleda i kopira ljude oko sebe...

Poslednja izmena:
Funny, zasto bismo pratili modu? Valjda je bolji imati neki svoj stil, biti svoj...
Ne kazem ja da postoje bilijardu kategorizovanih stilova, al' covek moze pustiti masti na volju i oblaciti ono sto se njemu svidja, a ne da gleda i kopira ljude oko sebe...

To i ja kazem...Ja imam svoj stil, i nosicu sta ja hocu, gde ja hocu i kako ja hocu...
Tripovale se neke npr, petkom, subotom kad izadjem ja izadjem u farkama, tikama i nekoj majici, bluzi, nesto otkaceno...Dok su sve one bile u helankama, tunikama, dekolteima, minicima i sl...I one meni kao, pa sto si tako izasla, sto se nisi sredila... buhahah...
e sad, da mi se maxice svidjaju, verovatnoo bi ih kupila, zato sto mi se svidjaju, ne zato sto ih svi nose ( zbog cega ih svi i kupuju- ono tipa, necu da pogresim, nece da me izbace iz drustva, svi ih imaju :confused: )... -mada zamislila bi se i da mi se svidjaju, uniforma je unifroma.
Meni je iskreno i nike vise izlizana marka, svi imaju nike patike, i to isto, zbog mode i trendova....
Ali nisam imala vremena da trazim negde durgde, pravo u BUZZ..... :heart:
..mnogo ih volEm.... ;)) :brus: :klap:

Pa ni ja ne volim nesto mnogo maxerice,ali videla sam prelep model koji je 14000!I ne bih da dam tolike pare i da se za koj mesec maxerice vise ne nose!
Bas me briga sto svi imaju te patike,meni se ovaj model dopao i verovatno cu da ih kupim i uopste ne kopiram nikog(cak ih u mojoj okolini nema ni 5-6ljudi).Samo mi je frka jer ide leto pa mi je malo bedak da na +30 nosim ove "dzombice"..hihihi

Pa ni ja ne volim nesto mnogo maxerice,ali videla sam prelep model koji je 14000!I ne bih da dam tolike pare i da se za koj mesec maxerice vise ne nose!
Bas me briga sto svi imaju te patike,meni se ovaj model dopao i verovatno cu da ih kupim i uopste ne kopiram nikog(cak ih u mojoj okolini nema ni 5-6ljudi).Samo mi je frka jer ide leto pa mi je malo bedak da na +30 nosim ove "dzombice"..hihihi

O cemu ti pricas devojko?:confused:

@Rocket

Ja ne zelim da nosim onaj stil koji se meni svidja ako se drugima ne svidja. :P A kod vecine ljudi vise ne vazi ono "Odelo ne cini coveka"...

Poslednja izmena:
cekaj,ako se TEBI svidjaju,kakve veze ima da l' ce da izadju iz mode il' ne?

attachment.php

I leti i zimi su nošene, još od '88...i još se drže..

Poslednja izmena:
i to sto kazes!samo me interesuje jel nije glupo da se nose leti?
Opet ti sa tom pričom...***, kako ne shvatate da ako ne zauzmeš neki stav, odvojiš se od (prevelike) grupe ispeglanih plavušica sa torbicom preko ruke, niko te nikad neće posmatrati kao odlučnu osobu i samostalnu osobu (a u budućnosti će ti to itekako trebati). Šta ćeš da radiš kada budeš morala da donosiš neke stvarno ozbiljne odluke, kad se sad štrecaš zbog toga što se tvojoj drugarici neće svideti tvoje patike!?
A radi se o j*benim patikama...:dash:...ja nosim martinke na +40.

Poslednja izmena:

Back