Omiljena obuca vam je?

Koju obucu najwishe wolite da nosite?

• Patike

• Cipele

• Baletaneke (skroz rawne)

• Shtikle!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
čudno šta se sve ovde smatra sakrazmom :(:(:(

ja oću inače da kupim neke sandale al nisam videla ništa lepo
u papučama ne znam da idem

a bolje bi bilo da kupim baletaneke pa da odem u pančevo kod šiksa :heart:
...da me izgazi i iščepa :heart:

Ja imam dva para baletanki.
Jedne crne, sa sljokicama, a jedne maslinasto zelene.
Volim da nosim baletanke, ali ove su mi vise "svecanije". Imaju onu navlaku sto se cuje kad se koraca.
Danas bas svracah sa drugaricom i videsmo jedne jako lepe. Vise su u nekom sportskom fazonu, a mogu i uz suknjicu letos, tako da cu ih mozda i kupiti.
Ionako sam htela sandalice neke ravne za leto.
Rimljanke su mi u planu takodje.
I jedne fenomenalne sa otvorenim prstima, bele, i zeleni print po njima ima. Ne znam kako se zovu takve sare, sve u svemu, fenomenalne su.
A skoro sam kupila crne na stiklu, sa otvorenim prstima. Bas sam sehi u njima. :cool:

E sad, sto se tice omiljene obuce-patike.
Valjda je to navika. Inace, volim svu mogucu obucu. Udobnu i onu sto ja mislim da je estetski lepa.

69-082.1

J3bote,al' su dobre :eek::eek::eek:

Videla sam ljubicaste sandalice sa masnicom! Na stiklu! Aaa....moram jos malo da ih osmotrim posto sam prilicno komplikovana pri kupovini obuce. I da vidim koliko kostaju.

Plus, one zelene baletanke od platna sa zelenim printom (pominjala sam ih gore negde) jos uvek stoje na izlogu!
Prodaju se, ali onaj par sa izloga kao da samo mene ceka!!

Starke. :heart:

Sad imam 4 dana da naučim da hodam u štiklama od 7 cm. O_o Tragikomedija. :hahaha:

:eek: štooo? zašto mučiš sebe? :lol:
ja probala sestrine štikle... i nervira me što moraš da hodaš onako... ženstveno i da vrckaš dupetom. :hahaha:

inače, oću da kupim one grubin sandale... pre sam ih imala... okačiću sliku ako nađem.
a imam i njihove japanke, sestra mi kupila prošle godine i ne znam da hodam u njima. :lol:

Back