Omiljena obuca vam je?

Koju obucu najwishe wolite da nosite?

• Patike

• Cipele

• Baletaneke (skroz rawne)

• Shtikle!

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Meni dobro stoje i plave, i crne i crvene...
Ali eto, biram crvene, upadljive su :P

Мени плаве стоје ужасно.
А што се црвених тиче озбиљно размишљам да њих узмем.
Понекад ме спопадне да купим беле али оне би код мене задржале ту боју не дуже од 24 сата.
Право сам прасе.:D

Мени плаве стоје ужасно.
Понекад ме спопадне да купим беле али оне би код мене задржале ту боју не дуже од 24 сата.

hahah,isto..Zato ni zute ne bih uzela,a isto su diiivne:D
Da,da,to su te:D

Marta,ja sam ih videla u Piramidi,dok je bila sezona,ne znam gde u gradu mozes da ih nadjes...I da li ih ima sad uopste:confused:

ma ipak cu crvene.odlucih malopre..:lol:

Мени плаве стоје ужасно.

Ja sam u mojim plavo-zelenim plitkim isao na pecanje i onako opako zagazio u mulj... Posle 3 dana kiseljenja u varikini bile su ko nove... Sem cinjenice da im je otpao djon...

Мени плаве стоје ужасно.

Meni to i nije toliki problem,nego me nervira sto nigde nema poludubokih,nego su plitke..
Sad,nisu lose ni plitke,ali ipak vise volim duze ((;

Ja sam u mojim plavo-zelenim plitkim isao na pecanje i onako opako zagazio u mulj... Posle 3 dana kiseljenja u varikini bile su ko nove... Sem cinjenice da im je otpao djon...

Јој ја овако смотана сваки дан западам у неке неприлике што се тога тиче,тако да ништа од белих.Ипак ће црне,евентуално црвене,боље претрпети моје губљење равнотеже.:lol: :)

Sad,nisu lose ni plitke,ali ipak vise volim duze ((;

И ја исто.:D

kultnoz:lol:

2327834575_c765237970.jpg

converse-red-100-ripples-of-hope-chuck-taylor-all-star.jpg

AAAAAgeSO_oAAAAAABVLmg.jpg

detail_Chucks.jpg

8521-36608-d.jpg

conversepsychedelicchucktaylorwhite.jpe

zna li neko gde mogu da kupim ovakve?

Uh... ja sam bolesnik shto se obuce tiche i uvek imam preko 30 pari.... onda podelim jedno 5 pari pa opet kupim da nadomestim i tako..... ne mogu nishta da izdvojim,osim mozhda chizme.... ravne,neobichne.... ove su mi trenutno omiljene....
shoe27467.jpg

Back