Lollol
Poznat
- Poruka
- 9.450
Ја сам рецимо био неко ко је женски род уздизао на пиједестал божанства. Опходио се јако лепо према целокупном женском роду, са посебном пажњом и заштитнички настројен према њима.
Моје понашање се није променило али моје мишљење јесте ?
Зашто ? Због негативних искустава.
И поред тога што је моје понашање другачије од 95 % других мушкараца који су махом груби, сирови, безосећајни, мисле само на секс итд. бивао сам искоришћен, превеслан.
Схватио сам да је данас малтене немогуће наићи на девојку која је искрена, осећајна, не вара када за то добије прву прилику.
Схватам да су данас жене у љубавно-сексуалном смислу постале једнако агресивне као мушкарци и да могу много горе зло да нам нанесу него ми њима.
Уверио се на личном примеру.
Љубав не постоји, већ само потреба. И све се своди на једнострану или двострану потребу, а не искрено давање себе.
Верујем да никада више заволети нећу и да ниједна неће освојити моје срце, а да у везе и секс са девојакама улазим, увек могу али са нарочитим опрезом.
Mozemo danima raspravljati o tome sta zene zele, da li zele nekog ko ce ih voleti i postovati udovoljavati skoro svakoj njihovoj potrebi ili ko ce ih tretirati kao djubrad, ali sve mi se cini da se svodi na dominaciju i da onaj "los" gazi vise onog "dobrog".
Sto se varanja tice, obicno kazu da zene varaju kada su nesrecne, a ne jer ih zasvrbi, mada ne bih znao, ja ovde imam verovatno najmanje iskustva. Ima svakakvih ljudi nazalost.
Zasto postoji nespostovanje medju polovima?Svidja mi se ova tema i ne vidim razlog zasto vecina vas sad vadi neke citate iz nekih knjiga ili novina od pre nekoliko decenija ili cak vekova valjda bi trebalo da imate svoj licni stav o tome a moj stav je sledeci sve je stvar kulture i kucnog vaspitanja i toga da li i koliko osoba ima osecaj za moral dakle moj stav je sledeci uvek ukazem maksimalno postovanje svakoj zeni i dok god dobijam povratnu reakciju sa njenje strane(tj vidim da i ona mene postuje)sve odlicno funkcionise a kad ne dobijem povratnu reakciju tj vidim da me neka osoba ne postuje ODMAH PREKIDAM ODNOS SA TOM OSOBOM i svaku dalju komunikaciju sa njom jednostavno zakljucim da ona nije dovoljno kvalitetna osoba i kao takva ne zasluzuje da bude u mom zivotu jer sve u zivotu MORA da bude uzajamno i poverenje i postovanje i ljubav i tolerancija da bi jedan odnos bio zdrav normalan i funkcionalan a ako nije tako odmah treba prekinuti taj odnos a ne svadjati se sa tom osobom i vredjati je i ismevati ili se truditi da joj zagorcas zivot to stvarno nije u redu i niko nema pravo da generalizuje u fazonu "ma svi ste vi muskarci isti bezosecajne svinje samo vas seks zanima" ili kao "ma sve su ***** brate da zavolim kurvu da joj verujem ne mogu" to je potpuno pogrestno stereotipi i predrasude ima moralnih ljudi(doduse jako malo i mnogo tesko ih je pronaci)ali ima ih jos uvek...
Generalizacija je glupa, mada svi mi generalizujemo malo, kada se razocaramo, gadni su oni koji generalizuju non-stop.
Inace, procitah negde da zene ne postuju muskarca ako ga ne vole, tako da moze imati i istine u tome, ali se potpuno slazem sa tobom da jedan zdrav i normalan odnos treba da se zasniva prvo na dobroj komunikaciji, iskrenosti, razumevanju, postovanju i toleranciji.
Bakzus je jedino sto mi cesto gledamo nase potrebe a zanemarujemo tudje, sada da li je to sebicnost ili jednostavno ne vidimo iz nekog drugog razloga, to je vec druga prica.