gost 150019
Elita
- Poruka
- 20.524
Sa 18 ce dilovati heroin,sa 25 biti placeni ubica,a sa 40 predsednik LDP-a![]()
Naravno, ako prvo prođe školu branja višanja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sa 18 ce dilovati heroin,sa 25 biti placeni ubica,a sa 40 predsednik LDP-a![]()

Naravno, ako prvo prođe školu branja višanja...![]()
Pa to je njegov problem , problem njegove keve..a vi se brizni ,zabrinuli da li ce jadan decko da dozivi 25u?
Kakvi ste vi licemeri i hijene, ebote![]()
Jocic nikad nije obio trafiku,a i ovaj ce biti ministar ako ostanu demoNkrate na valsti.![]()
Зар се не бојите да ће неки такав и ваше дете навући ???
Obio je i Jocic trafiku. Posle toga je postao ministar.
Nisi vidovit da znas sta ce biti.Preostro osudjujete klinca samo zato sto vam se ne dopada majka.
Zna olimpijakos ko je brao višnje...![]()

Jeste. Ima i dosije.
A demokrate ce ostati na vlasti, nemoj da brines.
To mogu da se boje oni koji decu nisu vaspitali. Zasto mene neko ne navuce i ne ubedi da probam posto sam videla kojekakve droge milion puta? Zato sto su me mama i tata naucili da to ne valja a ne zato sto nisam videla dilera (zapravo imam jednog na spratu).

Zna olimpijakos ko je brao višnje...![]()
A zato mu je nick OLIMPIJAKOS??
BRAO VISNJE U GRCKOJ???![]()
A jesu li mu(joj) izvrsili premetacinu stana?
Jer je to pod obavezno,nema vrdanja.
..
Ko zna sta bi tamo nasli

Jeste. Ima i dosije.
A demokrate ce ostati na vlasti, nemoj da brines.
To mogu da se boje oni koji decu nisu vaspitali. Zasto mene neko ne navuce i ne ubedi da probam posto sam videla kojekakve droge milion puta? Zato sto su me mama i tata naucili da to ne valja a ne zato sto nisam videla dilera (zapravo imam jednog na spratu).

Ko zna sta bi tamo nasli
A jesu li mu(joj) izvrsili premetacinu stana?
Jer je to pod obavezno,nema vrdanja.
![]()
Pa kako ste naduvali stvar, ispade da ima vanzemaljce na gajbi. Grozni ste
Zapitajte se sta ste sve mogli da uradite od jutros umesto sto ceo dan ogovarate dete koje vecini vas moze sin da bude i zenu koja vam nista nije uradila osim sto ne podrzava vase poremecene politicke idole.
Odjavljujem se sa teme, samo vi tracarite kad nemate nista pametnije da radite.![]()
A ti samo brani narkomane... Znam ja da ti je to u opisu avatara... Sto vise njih, to vise posla za tebe... Ali, ipak, nije to lepo...
Ne branim ga ni najmanje samo ne razumem ko ste vi da nekoga osuđujete i kako vas nije sramota da skoro 30 stranica raspredate o nečijem privatnom problemu? Ne pričaj gluposti.Ako hoćeš da daš podršku dežurnoj srpskoj pljuvačici,uradi to privatno.Mislim da sam u prvoj poruci večeras jasno napisala da mali treba da odgovaraNe branim ga ni najmanje samo ne razumem ko ste vi da nekoga osuđujete i kako vas nije sramota da skoro 30 stranica raspredate o nečijem privatnom problemu?
Onaj ko je zadužen za dete će rešiti to sa njim (verovatno već jeste), policija će odraditi svoj deo posla a vi nećete postići apsolutno ništa osim da istresete negativnu energiju na nekome ko vam ništa nije zgrešio.
Ne pričaj gluposti.Ako hoćeš da daš podršku dežurnoj srpskoj pljuvačici,uradi to privatno.

Pa ako gledamo javni WC od TV stanica i nepismene voditeljke koje ne daju gledaocima u svojim programima da kažu šta misle nego lupetaju od jutra do sutra onda imamo neki forum da napišemo šta mislimo,zar ne?Šta si ti sad meni smisleno rekao? Mislim da sam jasno objasnila svoj stav kao i ti svoj (i na to ti propade ceo dan) tako da nema potrebe da se kačiš za moje poruke. Ne slažeš se, iskuliraj, bićeš pametniji.
A što se dežurnih pljuvačica tiče žao mi je, od svih njih jedino poznajem Kradetu i nemam u čemu da je podržim osim ako odluči na dijetu![]()
Pa ako gledamo javni WC od TV stanica i nepismene voditeljke koje ne daju gledaocima u svojim programima da kažu šta misle nego lupetaju od jutra do sutra onda imamo neki forum da napišemo šta mislimo,zar ne?
I nisam primetila da ljudi ne mogu da iznesu mišljenje, poželjno je samo da budu brzi i da se ne pros.eravaju bez potrebe. A to im malo teže ide ...