Oljin sin narkodiler

Da li odobravate dilovanje i koriscenje droga po skolama

• Da

glasova: 10 11,1%
  • Ne

glasova: 66 73,3%
  • Da ako mama moze da obezbedi 4 tipa koja ce me vaditi iz murije

glasova: 11 12,2%
  • Nemam pojma

glasova: 3 3,3%

• Ukupno glasova
    90
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Petnaestogodišnji L. V., sin voditeljke „Utiska nedelje“ na televiziji B92, priveden u stanicu policije Stari grad jer je kod njega pronađeno oko 15 grama marihuana

BEOGRAD - Petnaestogodišnji L. V., sin Olje Bećković, autorke i voditeljke emisije „Utisak nedelje“ na televiziji B92, priveden je sredinom prošlog meseca u stanicu policije Stari grad jer je kod njega pronađeno oko 15 grama marihuane. Sin popularne novinarke je - iako je, kako saznajemo, priveden sa još dve osobe, u „šteku“ iznad škole „Mihajlo Petrović Alas“ u Gospodar Jovanovoj ulici - pred policajcima „preuzeo odgovornost“ da je zaplenjena droga njegovo vlasništvo, jer je „hteo da časti razred“ za matursko veče povodom završetka osmog razreda.

Roditelji učenika viših razreda dorćolske osnovne škole „Mihajlo Petrović Alas“ su, kako nam tvrde, prijavili policiji da su im deca priznala da drogu nabavljaju „u šteku“ iznad školskog igrališta.
- Nesumnjivo je reč o grupi dečaka i devojčica iz škole kod kojih naša deca mogu da kupe drogu, a nemamo saznanja da li su i sa kim su povezani van škole. Obavestili smo policiju jer nismo imali drugog načina da zaštitimo svoju decu. Nažalost, posle akcije policije i privođenja L. V. i njegovih drugara, jedna učenica dobila je batine ispred zgrade u kojoj živi jer su je označili kao „drukaru“. Koliko znam, roditelji koji su prijavili ovaj slučaj još od nadležnih nisu dobili povratnu informaciju da li je slučaj procesuiran - priča nam otac dečaka koji pohađa osmi razred u dorćolskoj osnovnoj školi „Mihajlo Petrović Alas“.

Kako nezvanično saznajemo, Olja Bećković se ubrzo posle privođenja maloletnog sina pojavila u stanici policije Stari grad.

- Olja Bećković je došla u stanicu Stari grad sa još četiri muškarca, koje je predstavila kao svoje rođake. Koliko se sećam, za jednog je tvrdila da joj je stric. Kolege su bile pomalo začuđene što, bar zvanično, nijedan od njih nije predstavljen kao advokat, pa smo joj predložili da joj službeno dodelimo pravnog zastupnika. Njen sin je preuzeo odgovornost na sebe tvrdeći da je pronađena marihuana, oko 15 do 20 grama, koliko se moglo proceniti na licu mesta, njegova i da je planirao „da počasti ceo razred“ povodom mature i završetka osmog razreda - objašnjava naš policijski izvor.

http://www.kurir-info.rs/clanak/crna-hronika/kurir-16-06-2009/oljin-sin-narkodiler

Verovatno mu mama od Cede nabavlja robu :D

ma dajte...kakva budjava prica...
a da je tamo neki Perin uli Mikin sin ne bi ni stigao u novine..
ovo je klasicno malogradjansko puritanstvo i licemerje na delu :thumbdown:

Otprilike ;) Ali to napišeš u dve poruke a ne u dvesta dve. Propade vam dan bez razloga a ja brižna pa mi žao :lol: I nisam primetila da ljudi ne mogu da iznesu mišljenje, poželjno je samo da budu brzi i da se ne pros.eravaju bez potrebe. A to im malo teže ide ... :lol:
Ma da,ljudi koji gledaju baljezgarije prave štetu jadnim voditeljima i voditeljkama kojekakvih besmislenih talk emisija...

ma dajte...kakva budjava prica...
a da je tamo neki Perin uli Mikin sin ne bi ni stigao u novine..
ovo je klasicno malogradjansko puritanstvo i licemerje na delu :thumbdown:

Apsolutno ;) Kao napišu inicijale deteta a onda napišu ko je majka. Teško da se sazna ko je klinac :roll: I sad ga tako treba smarati i maltretirati pred prijemni za srednju a pritom i izbrukati da crveni kad krene na jesen u školu sa novim društvom. A sve to samo zato što mu mama nije po volji gospode iz Kurira, inače ne bi ni spominjali.

Apsolutno ;) Kao napišu inicijale deteta a onda napišu ko je majka. Teško da se sazna ko je klinac :roll: I sad ga tako treba smarati i maltretirati pred prijemni za srednju a pritom i izbrukati da crveni kad krene na jesen u školu sa novim društvom. A sve to samo zato što mu mama nije po volji gospode iz Kurira, inače ne bi ni spominjali.

novinari su nam sa dna kace..i odavno zreli za cistku...ali licno smatram da Olja Beckovic retko dobro radi svoj posao, i nije medju brojnijim petparackim kolegama..

Nemam razloga da budem ubedljiv,odavno sam prestao da gledam ''ubedljive'' emisije.Ali još uvek ima jadnih ljudi oko mene koji to đubre gledaju i pitaju kako ovo,zašto ono?

A ti nemoj i biće ti super ;)

novinari su nam sa dna kace..i odavno zreli za cistku...ali licno smatram da Olja Beckovic retko dobro radi svoj posao, i nije medju brojnijim petparackim kolegama..

Da li radi dobro ili ne to je stvar subjektivne procene. Bitno je da radi pošteno i da za to prima platu. A kome se ne sviđa neka uzme daljinac pa neka vrti kanale, neće se od toga umoriti.

Ja bih rekao da je tih jedno 80% srba,iliti nekih 60%-ak gradjana Srbije........

Svakako onaj ko ne gotivi beckovicku jeste OK lik,a ostalima ocito nesto fali.......

pa ne bih se slozila...
nama je i potrebna ostra (samo)kritika, ne bi li se konacno nesto pokrenulo...
stanje naseg drustvai jeste za dobru pljuvacinu...nazalost..

Ona kolika je debilcina,uopste je ne treba komentaristi.......evo ja to radim preke volje.

Uopsteno STAV,znaci stav ne politicki,nego pojava........joj je totalno debilan.......

Kao da je zivela u pecini do svoje 40-te.......

Poslednja izmena:
pa ne bih se slozila...
nama je i potrebna ostra (samo)kritika, ne bi li se konacno nesto pokrenulo...
stanje naseg drustvai jeste za dobru pljuvacinu...nazalost..
Jeste,samo što se ona vrlo ljigavo uvlači onima koji su na vlasti.A baš ti su krivi zato što su na vlasti samo da obezbede sebe.Da podsetim:spoljnji dug je trenutno oko 40 milijardi dolara,a ove godine treba da vratimo 12.

Jeste,samo što se ona vrlo ljigavo uvlači onima koji su na vlasti.A baš ti su krivi zato što su na vlasti samo da obezbede sebe.Da podsetim:spoljnji dug je trenutno oko 40 milijardi dolara,a ove godine treba da vratimo 12.

nisam bas primetila da ih odvaja od drugih...
mozda je uslovljavaju ...da inace nece gostovati u emisiji..

mada rado pristajem na poredjenje...evo navedi nekoga ko bolje od nje vodi takav tok-sou..

a ona zaista nema veze sa drzavnim dugovanjem. to , razume se niko normalan ne bi uradio...mada mi se cini da nasa, gamad od politicara i nema neki narocit izbor...hocu reci ...mislim da njih niko ne pita " da li biste zeleli ?"...nego im se samo kaze " sada cete uraditi to i to"..:mrgreen:

Ja bih rekao da je tih jedno 80% srba,iliti nekih 60%-ak gradjana Srbije........

Svakako onaj ko ne gotivi beckovicku jeste OK lik,a ostalima ocito nesto fali.......

Ona kolika je debilcina,uopste je ne treba komentaristi.......evo ja to radim preke volje.

Uopsteno STAV,znaci stav ne politicki,nego pojava........joj je totalno debilan.......

Kao da je zivela u pecini do svoje 40-te.......

hmmm:think:
mene stvarno ne zanima njen izgled...
sasvim sam sigurna da nije debilcina..
mnogo veca uvlakacka debilcina...sa porodicnim "renomeom" je Natasa Miljkovic...pa se nje niko ne seti...to zbog toga kako joj je dobar tok-sou...:mrgreen:

Nije ona,ali je zato imala tatu koji jeste.Ljigava porodična manufaktura uvlačenja.

Ona je sam primer reci -ljigavost........ne bitno da li se nekom uvlaci ili ne.......

Znaci klasican primer isplivavanja svog mulja na povrsinu u ovoj drzavi........

Drzava bi ljudima na ovakvim mestima trebala posebno da izdaje dozvole za rad,a ne da mladom svetu predstavljaju kao IN-bezobrazluk,drskost,sujetu i kako uvaliti nekome......ma dno......

A pri tom sto je ama bas niko ne gotivi......

hmmm:think:
mene stvarno ne zanima njen izgled...
sasvim sam sigurna da nije debilcina..
mnogo veca uvlakacka debilcina...sa porodicnim "renomeom" je Natasa Miljkovic...pa se nje niko ne seti...to zbog toga kako joj je dobar tok-sou...:mrgreen:

Izvini,ali ja ne znam ko je ta Natasha.
Na keca izvalim ljigavce.......a ova je cist primer toga.

Inace teska je debilcina.......da je musko verovatno bi jos igrala klikere i nosila pelene......sva je shontava i pri tom veoma pakosna osoba ;)

Poslednja izmena:
mada rado pristajem na poredjenje...evo navedi nekoga ko bolje od nje vodi takav tok-sou..
Ne gledam pljuvačke emisije niti dežurne pljuvače,jer i sam to umem i smešno mi je što se gomila ljudi oduševljava ''kvalitetima'' tih ljudi koji umesto da budu dobri novinari traće svoj talenat i vreme glupih gledalaca.Pljuvanje ima smisla ako može da pokrene nekog da nešto uradi inače je besmisleno,ružno i bezvredno.

Nije ona,ali je zato imala tatu koji jeste.Ljigava porodična manufaktura uvlačenja.

Tata je ljigav, slažem se. Ne vidim zašto to kompromituje nju. Ćale za sebe, ona za sebe ;) Prevazišli smo kolektivnu krivicu odavno. A to što je on ljigav i naporan ne znači da je bio za SPS, čak naprotiv uvek je bio za one druge budući da ludi za Koštunicom.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back