Oljin sin narkodiler

Da li odobravate dilovanje i koriscenje droga po skolama

• Da

glasova: 10 11,1%
  • Ne

glasova: 66 73,3%
  • Da ako mama moze da obezbedi 4 tipa koja ce me vaditi iz murije

glasova: 11 12,2%
  • Nemam pojma

glasova: 3 3,3%

• Ukupno glasova
    90
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znaju da zatvore i za manje,ali je normalno-krivicna prijava-idi kuci i cekaj poziv.......klasika :roll:

Ma da, petnaestogodisnjake zatvaraju u CZ zbog tri jointa??:D

i sto rece onaj Gnojavi omladinac , koji je ocigledno pravnik:hahaha:...ako su ga pustili , tu je radila veza:D

da nije sin Olje Beckovic, ne bi ga ni privodili za toliko trave, vec bi mu pub udario tri samara, sutnuo nogom u dupe, i sam izduvao ta tri jointa sa kolegama iz interventne:D

i sto rece onaj Gnojavi omladinac , koji je ocigledno pravnik:hahaha:...ako su ga pustili , tu je radila veza:D

da nije sin Olje Beckovic, ne bi ga ni privodili za toliko trave, vec bi mu pub udario tri samara, sutnuo nogom u dupe, i sam izduvao ta tri jointa sa kolegama iz interventne:D

Maloletnicki pritvor ti je u CZ-u,ja mislim na 4 spratu,i prepun je klinaca koji su otimali telefone i slucajeva slicnih ovom :think:

Koja 3 jointa?15 gr. druskane nikakva 3 jointa,nije niko ovde blesav ;)

A to da,kako da ne :hahaha:

Evo u mom kraju prekjuce nasli nekom nesretniku pola dzointa,zvali pojacanje doslo dvoje kola :hahaha:

Nesreca za Olju je ako joj je sin narkoman, kao sto je nesreca za svakoga ciji je neko blizak narkoman.

Nesreca za njenog sina je ta sto mu je Olja majka.

i ne zelim, sta me briga za tvoje puste zelje, puste snove.:roll:

Izvoli?

Poslednja izmena:

Sta znaci biti lud?
Ludilo je nesposobnost da iskazes svoje misli.
Kao kad se nadjes u nekoj stranoj zemlji-
vidis sve,shvatas sve sto se oko tebe desava,
a ne umes da se izrazis i zatrazis pomoc,
jer ne razumes jezik kojim se tamo govori.
Svi smo mi to vec iskusili..
Svi smo mi,na ovaj ili onaj nacin,ludi..

/odlomak/

PAOLO KOELJO "Veronika je odlucila da umre"

l

Ja ne mogu da verujem cime se vi bavite! Niti je dete neki delikvent niti je majka neki problem. Zena je savrseno normalna, ko god je poznaje moze da potvrdi. Klinac jeste napravio glupost i za to treba da odgovara. Ako je majka kriva sto ga je raspustila, neka odgovara i ona. Ne vidim kakve ovo veze ima sa politikom pa da se o tome prica. Teme o drogi su se vec potezale milion puta i ne vidim zasto sada rasprava tece iz pocetka samo zato sto je to njen sin i sto neko ima potrebu da preko ovoga nju prozove jer mu se ne svidja sta radi i kako radi. Cela ova rasprava i ovi komentari samo pokazuju koliko je nekima bitno da vode tudje zivote i da likuju nad tudjim problemima. Sto se mene tice necu da se spustam na nivo komentarisanja ovakve gluposti ali zapitajte se nad sobom i nad svojim zivotima pre nego sto tako bezobrazno kritikujete druge.

То што је окупациона Влада поднела кривичну пријаву против уредника "Курира" говори да се власт одмах обрушава на онога ко се усуди да дира њихове најбоље играче и промотере ЕУ "вредности" показујући њихово право лице.

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da verujem cime se vi bavite! Niti je dete neki delikvent niti je majka neki problem. Zena je savrseno normalna, ko god je poznaje moze da potvrdi. Klinac jeste napravio glupost i za to treba da odgovara. Ako je majka kriva sto ga je raspustila, neka odgovara i ona. Ne vidim kakve ovo veze ima sa politikom pa da se o tome prica. Teme o drogi su se vec potezale milion puta i ne vidim zasto sada rasprava tece iz pocetka samo zato sto je to njen sin i sto neko ima potrebu da preko ovoga nju prozove jer mu se ne svidja sta radi i kako radi. Cela ova rasprava i ovi komentari samo pokazuju koliko je nekima bitno da vode tudje zivote i da likuju nad tudjim problemima. Sto se mene tice necu da se spustam na nivo komentarisanja ovakve gluposti ali zapitajte se nad sobom i nad svojim zivotima pre nego sto tako bezobrazno kritikujete druge.

Уочаваш ли нешто у овом свом посту ?

Ако се дружиш приватно са госпођом Бећковић, нема разлога да је пристрасно браниш.

:hahaha::rotf::hahaha::rotf::super:

Tema
...........je mali beckovic,narkoman i narkodiler,molim bez spama i ne proverenih informacija.

Hvala.

ma , treba klinca vezati izmedju dva tramvaja na slaviji, i rastrgnuti ga javno, na odusevljenje okupljene mase...:super::super::super:

nadam se da se masturbatori nad tudjim zivotnim problemima , ne bi setili da postave temu

" Zasto nisu upotrebili cetiri tramvaja":roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back