Oljin sin narkodiler

Da li odobravate dilovanje i koriscenje droga po skolama

• Da

glasova: 10 11,1%
  • Ne

glasova: 66 73,3%
  • Da ako mama moze da obezbedi 4 tipa koja ce me vaditi iz murije

glasova: 11 12,2%
  • Nemam pojma

glasova: 3 3,3%

• Ukupno glasova
    90
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa to je njegov problem , problem njegove keve..a vi se brizni ,zabrinuli da li ce jadan decko da dozivi 25u?:roll:

Kakvi ste vi licemeri i hijene, ebote:eek:

Чему увреде "идедедабаби" ???
Понестају ти аргументи ???

Баш ме брига шта ће бити и са Ољом и са "златом маминим" ...

Забрињава ме појава да неки балавац познатих родитеља
себи дозвољава да "дели", поклања дрогу по дворишту основне школе својим друговима,

А ВИ ТО БРАНИТЕ ???

Имате ли децу ??? (моја су, хвала Богу одрасла)
Зар се не бојите да ће неки такав и ваше дете навући ???

Jocic nikad nije obio trafiku,a i ovaj ce biti ministar ako ostanu demoNkrate na valsti.;)

Jeste. Ima i dosije.
A demokrate ce ostati na vlasti, nemoj da brines.

Зар се не бојите да ће неки такав и ваше дете навући ???

To mogu da se boje oni koji decu nisu vaspitali. Zasto mene neko ne navuce i ne ubedi da probam posto sam videla kojekakve droge milion puta? Zato sto su me mama i tata naucili da to ne valja a ne zato sto nisam videla dilera (zapravo imam jednog na spratu).

Obio je i Jocic trafiku. Posle toga je postao ministar.
Nisi vidovit da znas sta ce biti.;) Preostro osudjujete klinca samo zato sto vam se ne dopada majka.

Ваш Министар, прецизности ради ...

Па они који су довели, а касније убили "визионара" су ВАШИ !!!
И Цане, Чуме, Чеда, Беба, Крмивоје ... И Јелашићи и Криштои .... Сви су они ВАШИ !!!

Сутра и Чуме може да постане Министар, али то не говори ништа добро о квалитету ВАШИХ кадрова ....

Може и Гага - пекар да постане ПреЦедник Општине, али то не значи да ће нешто добро учинити за Вождовчане, већ за ВАС и себе ...

Ko zna sta bi tamo nasli

Pa kako ste naduvali stvar, ispade da ima vanzemaljce na gajbi. Grozni ste ;)
Zapitajte se sta ste sve mogli da uradite od jutros umesto sto ceo dan ogovarate dete koje vecini vas moze sin da bude i zenu koja vam nista nije uradila osim sto ne podrzava vase poremecene politicke idole.
Odjavljujem se sa teme, samo vi tracarite kad nemate nista pametnije da radite. ;)

Pa kako ste naduvali stvar, ispade da ima vanzemaljce na gajbi. Grozni ste ;)
Zapitajte se sta ste sve mogli da uradite od jutros umesto sto ceo dan ogovarate dete koje vecini vas moze sin da bude i zenu koja vam nista nije uradila osim sto ne podrzava vase poremecene politicke idole.
Odjavljujem se sa teme, samo vi tracarite kad nemate nista pametnije da radite. ;)

A ti samo brani narkomane... Znam ja da ti je to u opisu avatara... Sto vise njih, to vise posla za tebe... Ali, ipak, nije to lepo...

Није суштина напасти наркомана.Тај дечко није крив што има неспособне родитеље,који га на време нису научили моралу,озбиљности,одговорности и упутили како да се развија у здравог човека.За њега би било идеално да оде код оца Перановића да га преваспита и усмери путем живота,а не смрти као што то чини његова отупела мајка.

Мајку треба обележити и напасти,а не малог,јер она је та која сваке недеље промовише један систем који она сама живи и преноси на своје дете.И сад кад се покажу последице тог система баш у њеној кући,на кожи њеног детета,онда је то проблем за ЕУ власти.

A ti samo brani narkomane... Znam ja da ti je to u opisu avatara... Sto vise njih, to vise posla za tebe... Ali, ipak, nije to lepo...

Mislim da sam u prvoj poruci večeras jasno napisala da mali treba da odgovara :) Ne branim ga ni najmanje samo ne razumem ko ste vi da nekoga osuđujete i kako vas nije sramota da skoro 30 stranica raspredate o nečijem privatnom problemu? :roll: Onaj ko je zadužen za dete će rešiti to sa njim (verovatno već jeste), policija će odraditi svoj deo posla a vi nećete postići apsolutno ništa osim da istresete negativnu energiju na nekome ko vam ništa nije zgrešio.

Mislim da sam u prvoj poruci večeras jasno napisala da mali treba da odgovara :) Ne branim ga ni najmanje samo ne razumem ko ste vi da nekoga osuđujete i kako vas nije sramota da skoro 30 stranica raspredate o nečijem privatnom problemu? :roll: Onaj ko je zadužen za dete će rešiti to sa njim (verovatno već jeste), policija će odraditi svoj deo posla a vi nećete postići apsolutno ništa osim da istresete negativnu energiju na nekome ko vam ništa nije zgrešio.
Ne pričaj gluposti.Ako hoćeš da daš podršku dežurnoj srpskoj pljuvačici,uradi to privatno.

Ne pričaj gluposti.Ako hoćeš da daš podršku dežurnoj srpskoj pljuvačici,uradi to privatno.

Šta si ti sad meni smisleno rekao? Mislim da sam jasno objasnila svoj stav kao i ti svoj (i na to ti propade ceo dan) tako da nema potrebe da se kačiš za moje poruke. Ne slažeš se, iskuliraj, bićeš pametniji. ;)
A što se dežurnih pljuvačica tiče žao mi je, od svih njih jedino poznajem Kradetu i nemam u čemu da je podržim osim ako odluči na dijetu :lol:

Šta si ti sad meni smisleno rekao? Mislim da sam jasno objasnila svoj stav kao i ti svoj (i na to ti propade ceo dan) tako da nema potrebe da se kačiš za moje poruke. Ne slažeš se, iskuliraj, bićeš pametniji. ;)
A što se dežurnih pljuvačica tiče žao mi je, od svih njih jedino poznajem Kradetu i nemam u čemu da je podržim osim ako odluči na dijetu :lol:
Pa ako gledamo javni WC od TV stanica i nepismene voditeljke koje ne daju gledaocima u svojim programima da kažu šta misle nego lupetaju od jutra do sutra onda imamo neki forum da napišemo šta mislimo,zar ne?

Pa ako gledamo javni WC od TV stanica i nepismene voditeljke koje ne daju gledaocima u svojim programima da kažu šta misle nego lupetaju od jutra do sutra onda imamo neki forum da napišemo šta mislimo,zar ne?

Otprilike ;) Ali to napišeš u dve poruke a ne u dvesta dve. Propade vam dan bez razloga a ja brižna pa mi žao :lol: I nisam primetila da ljudi ne mogu da iznesu mišljenje, poželjno je samo da budu brzi i da se ne pros.eravaju bez potrebe. A to im malo teže ide ... :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back