Oljin sin narkodiler

Da li odobravate dilovanje i koriscenje droga po skolama

• Da

glasova: 10 11,1%
  • Ne

glasova: 66 73,3%
  • Da ako mama moze da obezbedi 4 tipa koja ce me vaditi iz murije

glasova: 11 12,2%
  • Nemam pojma

glasova: 3 3,3%

• Ukupno glasova
    90
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
To mozda krishom drpio od mame. :D Cisto malo zagrabio 15grama da ova ne primeti

..каква је, изгледа да није ни приметила:hahaha:

Ко су ових осморо из анкете који су гласали "ЗА" :?:

Молим те, тражи од админа да "откључа" анкету,.да могу да
се виде они који желе да се деци у школи дилује дрога,
да макар знамо са ким овде дискутујемо,...па
онда да имамо "разумевања" за ОНЕ повремене испаде

.

Ja ne mogu da verujem cime se vi bavite! Niti je dete neki delikvent niti je majka neki problem. Zena je savrseno normalna, ko god je poznaje moze da potvrdi. Klinac jeste napravio glupost i za to treba da odgovara. Ako je majka kriva sto ga je raspustila, neka odgovara i ona. Ne vidim kakve ovo veze ima sa politikom pa da se o tome prica. Teme o drogi su se vec potezale milion puta i ne vidim zasto sada rasprava tece iz pocetka samo zato sto je to njen sin i sto neko ima potrebu da preko ovoga nju prozove jer mu se ne svidja sta radi i kako radi. Cela ova rasprava i ovi komentari samo pokazuju koliko je nekima bitno da vode tudje zivote i da likuju nad tudjim problemima. Sto se mene tice necu da se spustam na nivo komentarisanja ovakve gluposti ali zapitajte se nad sobom i nad svojim zivotima pre nego sto tako bezobrazno kritikujete druge.
Ovo je ko slovenska antiteza... Ali obrnuta, prvo si sve porekao, a onda, argumentovano, sve što si poricao dokazao... :)

Kako se ne setite da spomenete 5 poslanika koji ce cim im istekne mandat krivicno odgovarati i preti im zatvor jer su prekrsili zakon a nisu mali pa da ne znaju sta rade? Od toga je troje vasih radikala ali niko ne gleda kako njih stiti imunitet vec ste se uhvatili za neosnovanu pricu da dete od tek napunjenih 15 godina stiti rezim. Niti je dete delikvent niti mu je majka neki manijak koji ne ume da ga vaspitava. Olja je zena sasvim na mestu a dusebrizni radikali bi mogli da brinu o njihovim rospijama na celu sa onom Slovakinjom iz Kovacice koja se toliko k.urcila da ce da popije zatvor zbog uvrede i klevete cim izgubi imunitet (koji joj samo sluzi da je spasi zatvora posto u Skupstinu ne ulazi). Kako to niste osudili? Pa pisalo je u Press-u!

Necu ovo dalje da komenatarisem jer 1. veze nema sa politikom iako ste odmah upleli Tadica 2. nije usamljen slucaj i o drogi se ovde vec nasiroko pisalo 3. bedno je da se na forumu raspravlja o detetu ciji su identitet perfidno otkrili spominjuci majku iako nisu napisali ime i prezime klinca.

Preporuka : bavite se malo vise svojim zivotima a ona ce se sa svojim zivotom i detetom sigurno snaci.

Poslednja izmena:
Ja ne mogu da verujem cime se vi ljudi bavite! Detetu su nasli malo trave, kao sto svakodnevno nalaze stotinama drugih. Ako ima elemenata za krivicnu odgovornost on ili njegova mama ce sigurno odgovarati Ne znam zasto napamet tvrdite da ce malog neko da vadi iz tog sranja jer mu je mama dobra sa ovim ili onim - uopste ne mora da znaci da ce biti tako niti ima indicija da se to desilo.

Kako se ne setite da spomenete 5 poslanika koji ce cim im istekne mandat krivicno odgovarati i preti im zatvor jer su prekrsili zakon a nisu mali pa da ne znaju sta rade? Od toga je troje vasih radikala ali niko ne gleda kako njih stiti imunitet vec ste se uhvatili za neosnovanu pricu da dete od tek napunjenih 15 godina stiti rezim. Niti je dete delikvent niti mu je majka neki manijak koji ne ume da ga vaspitava. Olja je zena sasvim na mestu a dusebrizni radikali bi mogli da brinu o njihovim rospijama na celu sa onom Slovakinjom iz Kovacice koja se toliko k.urcila da ce da popije zatvor zbog uvrede i klevete cim izgubi imunitet (koji joj samo sluzi da je spasi zatvora posto u Skupstinu ne ulazi). Kako to niste osudili? Pa pisalo je u Press-u!

Necu ovo dalje da komenatarisem jer 1. veze nema sa politikom iako ste odmah upleli Tadica 2. nije usamljen slucaj i o drogi se ovde vec nasiroko pisalo 3. bedno je da se na forumu raspravlja o detetu ciji su identitet perfidno otkrili spominjuci majku iako nisu napisali ime i prezime klinca.

Preporuka : bavite se malo vise svojim zivotima a ona ce se sa svojim zivotom i detetom sigurno snaci.

Nisu MALO nego MNOGO.
Ne nalaza stotinama drugih,naravno.

delikvent i po.

Naravno da je manijak.
A ti se nasla da ukazujes na neke radikale po sistemu "drz te lopova" pored ovoliko otkaza,samoubistava,namestenih tendera,kradja,ima nema akcija,chedinih vila i dzipova i sta ti ja znam......a ovde kao nekome sprocitavas nesto :hahaha:

Ne druzim se, samo sam realna. Dete ne znam ali ne sumnjam u njen zdrav stav i mogucnost da izvede malog na pravi put.

ДА, заиста га изводи на ПРАВИ ПУТ !!!

У 15 година већ стигао да "дели" дрогу другарима из разреда ????

Шта ли ће радити у 18 ???

А у 25 (ако их доживи) ????

Pa to je njegov problem , problem njegove keve..a vi se brizni ,zabrinuli da li ce jadan decko da dozivi 25u?:roll:

Kakvi ste vi licemeri i hijene, ebote:eek:

Obio je i Jocic trafiku. Posle toga je postao ministar.
Nisi vidovit da znas sta ce biti.;) Preostro osudjujete klinca samo zato sto vam se ne dopada majka.

Pa to je njegov problem , problem njegove keve..a vi se brizni ,zabrinuli da li ce jadan decko da dozivi 25u?:roll:

Kakvi ste vi licemeri i hijene, ebote:eek:

Kao sto se vi niste brinuli za Markove gajbice,evo vec 15 god. ;)

Obio je i Jocic trafiku. Posle toga je postao ministar.\
Nisi vidovit da znas sta ce biti.;)

Jocic nikad nije obio trafiku,a i ovaj ce biti ministar ako ostanu demoNkrate na valsti.;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back