Olimpijske Igre Pariz 2024

2008 na Oi Srbija je pojela grupu sve pobjede svi su vec vidjeli zlato,ali eliminacije polufinale poraz od Amerike pa onda i poraz za bronzi na kraju 4 ti zavrsili debakl

Grupa nikada nista ne govori na Oi jedino ako ispadanes u grupi ako je prodjes nebitna je posle ide sve od 0.Jedan dan los ides kuci

Na prošlim smo imali 9, tada smo kidali u tekvondou. I kud opet makoše karate sa olimpijskog repertoara. Tu bismo mogli uzeti bar 1 medalju.
Ako uzmemo medalje u svim pomenutim sportovima, to će biti predobro. Ali je šansa za to vrlo mala. Moraćemo se prosuti bar u 1 sportu, a vjerovatno i u više njih.

Karate je bio iznenadjenje tu je zlato bilo premija

Ne računam vaterpolo, tu nemamo nikakve šanse. Ako prođemo grupu, biće dobro.

Ne pricaj gluposti,i pokazujes veliko nepoznavsnje vaterpola.To je ekipa koja trazi formu kroz 5 utakmica ona i ne mora odigrati dobro grupu moze i ocaj da odigra i da komotno posle udje u ritam i uzme medalju.Ti mladi momci nose kapice na glavi koji imaju pobjednicki Dnk.To ti je kao Brazil u fudbalu

Srbija u kakvom god sastavu da izadje uvijek je favorit za Oi medalju i samo neko ko nema pojma o igri moze da je otpise

brt niko se ne nervira.. samo konstatujem činjenično stanje..odakle ti to da se nerviram ? :D
zabole me krac
stres?? hahhaa
zadnji put sam bio pod stresom pre tri godine kad sam čekao Betu da vidim je l mi žena trudna
druže ko me zna zna za mene da sam najveća ladovina na svetu
samo pišem da nam je sport u krcu najvećem
Zvucis uspaniceno kao da si na ivici da se preseces,ok.ako imas zenu,misli na nju i to.
Imamo dva kluba od par decenija i sport ne postoji,koliko ti je trebalo da shvatis to?Da imamo sport imali bi klubove svuda,uvek bi neko drugi pobedjivao i kupili bi najbolje da nas predstavljaju.Ovo sto gledamo je cist entuzijazam i zarada u inostranstvu,apsolutno je čudno sto uopste neko hoce da nas predstavlja.

Zvucis uspaniceno kao da si na ivici da se preseces,ok.imas zenu,misli na nju i to.
Imamo dva kluba od par decenija i sport ne postoji,koliko ti je trebalo da shvatis to?Da imamo sport imali bi klubove svuda,uvek bi neko drugi pobedjivao i kupili bi najbolje da nas predstavljaju.Ovo sto gledamo je cist entuzijazam i zarada u inostranstvu,apsolutno je čudno sto uopste neko hoce da nas predstavlja.
zvučim uspaničeno?? ok tebi možda koji nema dovoljnu inteligenciju da kroz komentare i redove proceni nekog
gledam katastrofu trenutno
država od 7 miliona se u Parizu trenutno lošije kotira od kvazi države od pola miliona.. to je na papiru

zvučim uspaničeno??
Da.
ok tebi možda koji nema dovoljnu inteligenciju da kroz komentare i redove proceni nekog
Da li je ovo provokacija da te izvredjama a ti se nasmejes,smiri se,disi.
gledam katastrofu trenutno
Gubis pare na kladionici?
država od 7 miliona se u Parizu trenutno lošije kotira od kvazi države od pola miliona.. to je na papiru
I sta sa tim?Imas mnogo sportova trenutno uzivo,gledaj nesto drugo i uzivaj u lepoti,sto gledas ono sto smatras da je "katastrofa",vozi dalje taman da bacis izvestaj sa plivalista ili takmicenja konjickog sporta.

po čemu???
kosovo dve medalje mi jednu!!! izgleda si prespavao Olimpijadu do sad

Kosovo uzima u borilackim sportovima tu su dobri

Uzme i Madjarska 12 medalja samo u plivanju i nigdje vise i sada su oni sila sportska.Al Oi je takav nepravdan sistem da neko moze uzeti 10 medalja npr u 6 razlicitih sportova a neko ih moze uzet 12 u jednom sportu ili max 2 sporta

Ko ima jako plivanje ili veslanje moze uzeti more medalja a nijedan drugi sport da nema

Kenija ce uzeti u Atletici i to trkaci samo sigurno blizu 10 zlata a u nijednom sportu nece uzeti nista vise i bice bolji od nacija koje uzmu manje medalja u vise sportova

Da.

Da li je ovo provokacija da te izvredjama a ti se nasmejes,smiri se,disi.

Gubis pare na kladionici?

I sta sa tim?Imas mnogo sportova trenutno uzivo,gledaj nesto drugo i uzivaj u lepoti,sto gledas ono sto smatras da je "katastrofa",vozi dalje taman da bacis izvestaj sa plivalista ili takmicenja konjickog sporta.
ako tebi delujem uspaničeno ne znači da sam uspaničen
ili ti bolje od mene znaš da l sam uspaničen ili nisam?? :D

dišem... lagan sam..opušten :D a ti?? opušten si dok je tvoj Vučić još jednom pokazao da nema pojma o sportu? o životu uopšte? 10 plus medalja? gde su??

ne..ne igram kladionicu već deset godina

gledam sve sportove i vidim da smo mi među najgorima ..za sad gori i od Kosova

Poslednja izmena od moderatora:
Na Olimpijadi je bitno da imate plivace i trkace i veslace ako imate to vi ste najbolji na Olimpijadi a ovi drugi ako nesto ubodu ok,ako ne da smo zdravo

Plivanje

50 metara slobodni,leptir,prsni i ledjni stil,musni i zenski

100 metara opet sve isto

200 metara opet sve isto

400 metara opet sve isto

800 metara opet sve isto

1500 metara slobodni stil

Onda 400 metara stafete zene i muski i miks

800 stafete metara opet sve to isto itd

Preko 70 medalja u opticaju imate samo u plivanju

ako tebi delujem uspaničeno ne znači da sam uspaničen
ili ti bolje od mene znaš da l sam uspaničen ili nisam sns botino ?? :D

dišem... lagan sam..opušten :D a ti?? opušten si dok je tvoj ******i Vučić još jednom pokazao da nema pojma o sportu? o životu uopšte? 10 plus medalja? gde su??

ne..ne igram kladionicu već deset godina

gledam sve sportove i vidim da smo mi među najgorima ..za sad gori i od Kosova
aj mrš na ignor dosadan si :D

10 nije realno da se uzme

Jedno 7 ili 8 neki domet al kljuc su zlatne

Tenis zlato vjerovatno, basket vjerovatno i rvanje

4 zlata je realno bas da imamo sa time cemo biti 15 mjesto 16 mjesto na tabeli nacija

Tebi prva Olimpijada koju pratis?
100 srebrnih i 100 bronzanih osvojis i gledas u ledja zemlji koja je osvojila samo jednu medalju.Zlatnu.
ok
zlato jedna naša medalja , vredi više nego srebro i bronza kosova
eto bolji smo od kosova..nadam se da si ponosan
alo druže uzeo sam primer Kosova kao neki paradoks.. da pokaže kolko smo loši
al eto ti si našao način da nas predstaviš da smo bolji od Kosova :D
ponosni smo !!!!!

ok
zlato jedna naša medalja , vredi više nego srebro i bronza kosova
eto bolji smo od kosova..nadam se da si ponosan
alo druže uzeo sam primer Kosova kao neki paradoks.. da pokaže kolko smo loši
al eto ti si našao način da nas predstaviš da smo bolji od Kosova :D
ponosni smo !!!!!
Ti si jedan od botova koji stalno provlace politiku kroz ovu temu.
Idi na politiku i udri po precedniku jeb.teon a ti njega.

Screenshot_20240801-123852_Samsung Internet.jpg

Uh!

Ti si jedan od botova koji stalno provlace politiku kroz ovu temu.
Idi na politiku i udri po precedniku jeb.teon a ti njega.
nauči prvo šta je bot
samo pišem realno stanje i ne veličam naše sportiste koji su do sad katastrofa

120 sportista!!
odbojkaši i vaterpolisti krac a pre su bile medalje
u pojedinačnim niko ništa osim aranuović - mikec

znači od 120 njih jedna medalja trenutno
Kosovo poslalo petoro i dve medalje

Pa to sto lose igraju grupu ne znaci da ce lose igrati i cetvrtfinale a procice kao 4 ti grupu i komotno mogu do medalje jer imaju pobjednicki Dnk za Oi koji je potreban.Ekipa je max mlada sada vecina igraca je otislo fali bolje forme to je tacno.Ali ne zaboravite da nikada ne smijete na osnovu igre u grupi gledati ekipu.Sjetite se svi u Riju 2016.Vaterpolisti su jedva prosli grupu kao cetvrti i to tada nisu izgubili od Australije nego od jos gore ekipe Brazil raspalog.Svi su govorili bolje da ne prolaze grupu da nas ne brukaju.Ali cetvrtfinale polufinale i finale su dobili a igrali kao preporodjeni i zlato osvojili
Može biti. Ako sada gube u grupi, smanjiće se očekivanja, samim tim i pritisak na njih
Tako da ima šanse da uspemo nešto.
Slično je bilo i sa košarkom 2016. Ali ovdje očajno igramo. Onakav poraz od Australije je sramotan. Nismo osvajali ništa 3 godine, ne vjerujem da ćemo ni sada.

Poslednja izmena:

Back