Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovako ja kad me oborio na upravnom, na pravdi bogaLele, lele
![]()
i Kukolj popušio..propast se nastavlja
jbno Kosovo i dalje ispred nas..
Crkva nam ide u unijacenje,molimo se protiv toga,molimo se protiv kopanja litijuma a ti jbn zapeo da je sport koji ti nista ne znaci u zivotu ni.za zdravlje ni za hranu propast ajde oladi vise sa tim glupostim koji ti je klinac hoces infark da te strefi od tolikog nerviranja ovde,saveri se.i Kukolj popušio..propast se nastavlja
Kako je analiticki do sad pogadjao, necemo uzeti nijednu vise
brt niko se ne nervira.. samo konstatujem činjenično stanje..odakle ti to da se nerviram ?Crkva nam ide u unijacenje,molimo se protiv toga,molimo se protiv kopanja litijuma a ti jbn zapeo da je sport koji ti nista ne znaci u zivotu ni.za zdravlje ni za hranu propast ajde oladi vise sa tim glupostim koji ti je klinac hoces infark da te strefi od tolikog nerviranja ovde,saveri se.
Imas OGROMAN broj sportskih dogadjaja u kojima mozes da uzivas te nadji neki i ulepsaj sebi zivot jbt vise sa tim glupostima jer je ovo zabava koje se ni ne secas kad prodje,zdravlje ti je bitnije od stresa kojim si nagruvan.
Na prošlim smo imali 9, tada smo kidali u tekvondou. I kud opet makoše karate sa olimpijskog repertoara. Tu bismo mogli uzeti bar 1 medalju.Moja procjena je da Srbija uzima medalju u
Kosarci muskoj, odbojci zenskoj, kosarci zenskoj,rvanju, basketu, tenisu, vaterpolu
8 medalja ukupno koliko ce biti zlatnih to ne znam,al racunam tenis,basket,zenska odbojka eventualno rvanje Izmedju 3 i 4 a plus tu je vec jedno osvojeno zlato
U džudu je Majdov imao šanse.Ja sam realno rekao, ovdje ljudi racunaju medalje u sportovima gdje Srbija realno nema kvalitet boks,dzudo itd
Rvanje je jedini sport gdje ima kvalitet cak 6 taimicara od kojih su 2 jako kvalitetna posebno Nemes
Ne računam vaterpolo, tu nemamo nikakve šanse. Ako prođemo grupu, biće dobro.Na prošlim smo imali 9, tada smo kidali u tekvondou. I kud opet makoše karate sa olimpijskog repertoara. Tu bismo mogli uzeti bar 1 medalju.
Ako uzmemo medalje u svim pomenutim sportovima, to će biti predobro. Ali je šansa za to vrlo mala. Moraćemo se prosuti bar u 1 sportu, a vjerovatno i u više njih.