Olimpijske Igre Pariz 2024

Lele, lele

17:10:55_2024073117103376766_original_am-l.webp
Ovako ja kad me oborio na upravnom, na pravdi boga

"What are the 5 new sports for the 2024 Olympics?

Paris 2024 submitted its proposal to the IOC to integrate four additional sports closely associated with young people and reward creativity and athletic performance. These sports are breaking (making its Olympic debut), sport climbing, skateboarding, and surfing."

Moja procjena je da Srbija uzima medalju u

Kosarci muskoj, odbojci zenskoj, kosarci zenskoj,rvanju, basketu, tenisu, vaterpolu

8 medalja ukupno koliko ce biti zlatnih to ne znam,al racunam tenis,basket,zenska odbojka eventualno rvanje Izmedju 3 i 4 a plus tu je vec jedno osvojeno zlato

i Kukolj popušio..propast se nastavlja
Crkva nam ide u unijacenje,molimo se protiv toga,molimo se protiv kopanja litijuma a ti jbn zapeo da je sport koji ti nista ne znaci u zivotu ni.za zdravlje ni za hranu propast ajde oladi vise sa tim glupostim koji ti je klinac hoces infark da te strefi od tolikog nerviranja ovde,saveri se.
Imas OGROMAN broj sportskih dogadjaja u kojima mozes da uzivas te nadji neki i ulepsaj sebi zivot jbt vise sa tim glupostima jer je ovo zabava koje se ni ne secas kad prodje,zdravlje ti je bitnije od stresa kojim si nagruvan.

Crkva nam ide u unijacenje,molimo se protiv toga,molimo se protiv kopanja litijuma a ti jbn zapeo da je sport koji ti nista ne znaci u zivotu ni.za zdravlje ni za hranu propast ajde oladi vise sa tim glupostim koji ti je klinac hoces infark da te strefi od tolikog nerviranja ovde,saveri se.
Imas OGROMAN broj sportskih dogadjaja u kojima mozes da uzivas te nadji neki i ulepsaj sebi zivot jbt vise sa tim glupostima jer je ovo zabava koje se ni ne secas kad prodje,zdravlje ti je bitnije od stresa kojim si nagruvan.
brt niko se ne nervira.. samo konstatujem činjenično stanje..odakle ti to da se nerviram ? :D
zabole me krac
stres?? hahhaa
zadnji put sam bio pod stresom pre tri godine kad sam čekao Betu da vidim je l mi žena trudna
druže ko me zna zna za mene da sam najveća ladovina na svetu
samo pišem da nam je sport u krcu najvećem

Moja procjena je da Srbija uzima medalju u

Kosarci muskoj, odbojci zenskoj, kosarci zenskoj,rvanju, basketu, tenisu, vaterpolu

8 medalja ukupno koliko ce biti zlatnih to ne znam,al racunam tenis,basket,zenska odbojka eventualno rvanje Izmedju 3 i 4 a plus tu je vec jedno osvojeno zlato
Na prošlim smo imali 9, tada smo kidali u tekvondou. I kud opet makoše karate sa olimpijskog repertoara. Tu bismo mogli uzeti bar 1 medalju.
Ako uzmemo medalje u svim pomenutim sportovima, to će biti predobro. Ali je šansa za to vrlo mala. Moraćemo se prosuti bar u 1 sportu, a vjerovatno i u više njih.

Na prošlim smo imali 9, tada smo kidali u tekvondou. I kud opet makoše karate sa olimpijskog repertoara. Tu bismo mogli uzeti bar 1 medalju.
Ako uzmemo medalje u svim pomenutim sportovima, to će biti predobro. Ali je šansa za to vrlo mala. Moraćemo se prosuti bar u 1 sportu, a vjerovatno i u više njih.
Ne računam vaterpolo, tu nemamo nikakve šanse. Ako prođemo grupu, biće dobro.

Pa to sto lose igraju grupu ne znaci da ce lose igrati i cetvrtfinale a procice kao 4 ti grupu i komotno mogu do medalje jer imaju pobjednicki Dnk za Oi koji je potreban.Ekipa je max mlada sada vecina igraca je otislo fali bolje forme to je tacno.Ali ne zaboravite da nikada ne smijete na osnovu igre u grupi gledati ekipu.Sjetite se svi u Riju 2016.Vaterpolisti su jedva prosli grupu kao cetvrti i to tada nisu izgubili od Australije nego od jos gore ekipe Brazil raspalog.Svi su govorili bolje da ne prolaze grupu da nas ne brukaju.Ali cetvrtfinale polufinale i finale su dobili a igrali kao preporodjeni i zlato osvojili

Back