Olimpijske Igre Pariz 2024

nauči prvo šta je bot
samo pišem realno stanje i ne veličam naše sportiste koji su do sad katastrofa

120 sportista!!
odbojkaši i vaterpolisti krac a pre su bile medalje
u pojedinačnim niko ništa osim aranuović - mikec

znači od 120 njih jedna medalja trenutno
Kosovo poslalo petoro i dve medalje
Slazem se ja sa tobom da imamo dosta slabijih rezultata od ocekivanih,ali i tebe i druge molim da Vucica ne spominjete u ovoj temi.Da se odmorim bar 15 dana od njega.

Ne pricaj gluposti,i pokazujes veliko nepoznavsnje vaterpola.To je ekipa koja trazi formu kroz 5 utakmica ona i ne mora odigrati dobro grupu moze i ocaj da odigra i da komotno posle udje u ritam i uzme medalju.Ti mladi momci nose kapice na glavi koji imaju pobjednicki Dnk.To ti je kao Brazil u fudbalu

Srbija u kakvom god sastavu da izadje uvijek je favorit za Oi medalju i samo neko ko nema pojma o igri moze da je otpise
Gde nam je pobednički DNK poslednje 3 godine? Imali smo 3 svetska i 2 evropska prvenstva, a uz to i svetski kup. I ništa nismo osvojili.
2016. su bili aktuelni prvaci sva tri pomenuta turnira.

ako tebi delujem uspaničeno ne znači da sam uspaničen
ili ti bolje od mene znaš da l sam uspaničen ili nisam?? :D

dišem... lagan sam..opušten :D a ti?? opušten si dok je tvoj Vučić još jednom pokazao da nema pojma o sportu? o životu uopšte? 10 plus medalja? gde su??

ne..ne igram kladionicu već deset godina

gledam sve sportove i vidim da smo mi među najgorima ..za sad gori i od Kosova
Lik idi i provociraj nekog drugog i ne smaraj sa politikom na temi o sportu gde joj mesto nije,ako si ti opsednut time tvoja stvar,ne gusi temu blok i tebi,ajde cao.

Ne pricaj gluposti,i pokazujes veliko nepoznavsnje vaterpola.To je ekipa koja trazi formu kroz 5 utakmica ona i ne mora odigrati dobro grupu moze i ocaj da odigra i da komotno posle udje u ritam i uzme medalju.Ti mladi momci nose kapice na glavi koji imaju pobjednicki Dnk.To ti je kao Brazil u fudbalu

Srbija u kakvom god sastavu da izadje uvijek je favorit za Oi medalju i samo neko ko nema pojma o igri moze da je otpise
Taj Brazil nije osvajao trofeje zbog nekog pobedničkog gena, već se oslanjao na kvalitet. Poslednje svetsko im je bilo 2002.
Od tada medalju nisu osvojili na svetskim.

Screenshot_20240801-125829_X.jpg

po čemu???
kosovo dve medalje mi jednu!!! izgleda si prespavao Olimpijadu do sad
Ipak se prilikom većine kotiranja prednost daje broju zlatnih medalja u odnosu na broj ukupnih medalja. A nema šanse da ćemo se mi zaustaviti na jednoj medalji.
Kosovo najverovatnije hoće. Ostalo im je samo plivanje i trka žena na 800m. Sumnjam da će uzeti tu šta, mada nikad ne znaš. A oni u džudou osvajaju medalje poslednje 2 OI.

Ja licno vise bih volio da Srbija uzme medalje u jedno 6 sportova pa nek ih ukupno ima 10 max nego da uzme 20 medalja i to sve da osvoji u plivanju npr i veslanju
I ja isto. Apsolutno bi mi draže bilo da uzmu nekoliko medalju u timskim sportovima i tenisu, kako si ti i predvideo, nego da uzmu 20 medalja u streljaštvu, plivanju veslanji bez kormila,...

Na Olimpijadi je bitno da imate plivace i trkace i veslace ako imate to vi ste najbolji na Olimpijadi a ovi drugi ako nesto ubodu ok,ako ne da smo zdravo

Plivanje

50 metara slobodni,leptir,prsni i ledjni stil,musni i zenski

100 metara opet sve isto

200 metara opet sve isto

400 metara opet sve isto

800 metara opet sve isto

1500 metara slobodni stil

Onda 400 metara stafete zene i muski i miks

800 stafete metara opet sve to isto itd

Preko 70 medalja u opticaju imate samo u plivanju
Apsolutno. U tim sportovima ima najviše disciplina.

Ipak se prilikom većine kotiranja prednost daje broju zlatnih medalja u odnosu na broj ukupnih medalja. A nema šanse da ćemo se mi zaustaviti na jednoj medalji.
Kosovo najverovatnije hoće. Ostalo im je samo plivanje i trka žena na 800m. Sumnjam da će uzeti tu šta, mada nikad ne znaš. A oni u džudou osvajaju medalje poslednje 2 OI.
da..bićemo bolji od veličanstvenog Kosova na kraju, sportske velesile
svaka nam čast

I ja isto. Apsolutno bi mi draže bilo da uzmu nekoliko medalju u timskim sportovima i tenisu, kako si ti i predvideo, nego da uzmu 20 medalja u streljaštvu, plivanju veslanji bez kormila,...

Srbija nema tradiciju pojedinacnih sportova u Ex Yu tu su Slovenija i Hrvatska vise ulagali

E sada neki sportovi pojedinacni koji imaju tradiciju su rvanje i streljastvo

Srbija je sportska nacija uvijek, samo ima problem sa sportovima kao sto je plivanje itd,a nije da nema Infrastrukturu za to radi se o popularnosti.Drzava sve i tu da ulozi ogormne pare u te sportove opet te pare treba se isplate a cilj je da publika dodje da gleda taj sport da dvorane budu pune ili vaterpolo nek se igra i liga sampiona sa Pro Rekom ili Barselonom dvorana je polupuna i logicno da drzava nece da podrzi te sportove.Popularnost diktira pravila a ne rezultati zato u fudbal se daje najvise

U rvanju ima Srbija 6 takmicara koji su dobri od dvojice se realno ocekuju medalje ostali borilacki sportovi su losi, jednostavno nisu toliko ni popularni

Srbija nema tradiciju pojedinacnih sportova u Ex Yu tu su Slovenija i Hrvatska vise ulagali

E sada neki sportovi pojedinacni koji imaju tradiciju su rvanje i streljastvo

Srbija je sportska nacija uvijek, samo ima problem sa sportovima kao sto je plivanje itd,a nije da nema Infrastrukturu za to radi se o popularnosti.Drzava sve i tu da ulozi ogormne pare u te sportove opet te pare treba se isplate a cilj je da publika dodje da gleda taj sport da dvorane budu pune ili vaterpolo nek se igra i liga sampiona sa Pro Rekom ili Barselonom dvorana je polupuna i logicno da drzava nece da podrzi te sportove.Popularnost diktira pravila a ne rezultati zato u fudbal se daje najvise

U rvanju ima Srbija 6 takmicara koji su dobri od dvojice se realno ocekuju medalje ostali borilacki sportovi su losi, jednostavno nisu toliko ni popularni
Sve si lepo rekao, popularnost uslovljava ulaganje države

Sve si lepo rekao, popularnost uslovljava ulaganje države

Vidi onda tradicija je jako bitna,npr vaterpolo koliko god da je reprezentacija u krizi forme i podmladjena opet tu je 6 igraca iz Tokija 2020 e.

Ona je opasan rival svima iako igra lose al tradicija i pobjednici mentalitet koji imamo u vaterpolu moze nas odvesti do medalje.Srbija moze da se provuce u grupi kao cetvrta sa sramotno losom igrom a moze da osvoji na kraju.To mogu i Brazil Italijani u fudbalu ili Brazil u odbojci koji lose jako igra ovaj turnir al to je Brazil nikada to ne zaboravi

Srbija je 2016 Oi prosla grupu kao cetvrta sa 2 pobjede u grupi cak je izgubila tada od Brazila sto je bila sramota i izgubila od Hrvatske u grupi igrala 5 kolo za prolaz a istu tu Hrvatsku je posle u eliminacijama nadigrala i dobila lako

Srbija 2020 e kao treca zavrsava grupu na Oi gube u grupi od Spanije i Hrvatske

Ista ta silna Spanija protiv Srbije gubi u polufinalu i to imali su spanci 3 razlike na 4 minuta do kraja,ludi kraj i Srbija u finalu posle Grcku odrali i prvi mec na tuniru da su odigrali odlicno i sjajno

Jel shvatas da Oi je nesto drugo a tradicija je cudo i Dnk

Zasto ti to kazem zbog neznalica koje povrsno gledaju sport na osnovu igre u par meceva

Srbija je 2004 i 2008 blistala u grupi i bila oba puta prva favorit jasan i na kraju nije bila zlatna ni 2004 ni 2008.Srbija 2016 je dosla u losoj formi jedva prosla grupu a 2020 bila treca u grupi izgubili i od Hrvatske i Spanije i na kraju zlatni.Forma je prolazna od danas do sjutra radi se o miru,tradiciji i Dnk jedne ekipe a loptu da sutira pa to svako zna to da radi.Ne cini to jednu ekipu sampionom nego Dnk

Argentina-tradicija i Dnk a u fudbalu je pocela Mundijal sa porazom od raspale Saudijske Arabije narod ih htio lincovat javno na kraju i mjesec dana posle tog meca oni dobijaju Francusku u finalu i 3 zvjezdica na dresu tu je

Posle bili heroji a ljudi su budale sizofrene za 10 minuta si im uzas za 20 minuta heroj nemaju ni stav ni misljenje.Ne razumiju prirodu sporta i cijelog procesa nego gledaju jedan mec ili dva i na osnovu toga grade stav i sve zivo

Narod to gleda e bravo nasi imaju 5 ili 4 pobjede u grupi uzece medalje a ako prodju sa 2 pobjede bolje da ne igraju cetvrtfinale sto je smijesno.Ali narod sizofren mlate gluposti

Poslednja izmena:

Back