NATASA_7
Zainteresovan član
- Poruka
- 369
Miris trave posle kratkog,jakog letnjeg pljuska koji me podseća na detinjstvo...
Miris jedne moje lopte koju sam obožavala...
Miris jednog pisma koje mi je poslala drugarica iz detinjstva u četvtom razredu (još miriše,našla sam ga skoro preturajući po nekim mojim fijokama sa takvim stvarčicama)
Miris moje papige za kojom smo brat i ja isplakali okean suza kad nam je uginula..
Miris mamine fijoke sa čistim kuhinjskim krpama i njene sveske sa receptima..
Miris vitrine sa knjigama koju sam obožavala da otvaram kad sam bila klinka...
Miris moje kose kad sam se u jesen i zimu vraćala iz druge smene iz škole...
Miris mamine crvene bluze koju sam obožavala da ukradem i odem u školu sa njom (to je provalila tek kad je videla jednu školsku sliku jer se zadesilo da baš taj dan bude slikanje)...
Miris moje ¨Kraljevice¨ ( park-šume ) ...i miris pruge koja je morala da se pređe da bi se stiglo do nje..
Miris jedne moje lopte koju sam obožavala...
Miris jednog pisma koje mi je poslala drugarica iz detinjstva u četvtom razredu (još miriše,našla sam ga skoro preturajući po nekim mojim fijokama sa takvim stvarčicama)
Miris moje papige za kojom smo brat i ja isplakali okean suza kad nam je uginula..
Miris mamine fijoke sa čistim kuhinjskim krpama i njene sveske sa receptima..
Miris vitrine sa knjigama koju sam obožavala da otvaram kad sam bila klinka...
Miris moje kose kad sam se u jesen i zimu vraćala iz druge smene iz škole...
Miris mamine crvene bluze koju sam obožavala da ukradem i odem u školu sa njom (to je provalila tek kad je videla jednu školsku sliku jer se zadesilo da baš taj dan bude slikanje)...
Miris moje ¨Kraljevice¨ ( park-šume ) ...i miris pruge koja je morala da se pređe da bi se stiglo do nje..