hello_world
Ističe se
- Poruka
- 2.714
pojma nemam...sa mnom nesto nije u redu?
valjda miris radnje sa kozhom
miris zubara
ne secam se vise
napisacu ako nadjem
valjda miris radnje sa kozhom
miris zubara
ne secam se vise
napisacu ako nadjem
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pajamaca:
blpd_girl:prvi dezodorans kojeg se sećam je Helen Hanter (ne znam kako se piše) - koristila ga je moja mama i bio mi je predivan. Zapravo, jednog dana kad sam ga videla i pomirisala, nekako sam se razočarala shvativši da je to miris dezodoransa a ne miris moje mame...
moj prvi dezodorans je bio Impuls i imala sam beli i crni.
prvi parfem Jill Sanders (ako se tako piše)
miris koji volim? hm.... ima ih puno, recimo: miris svežeg paradajza, miris luka kad se zapeca na ringli pre stavljanja u supu ( miriše na dom ), miris novih knjiga, Chanel 5 (miriše na mamu), Žiletova kozmetika za muškarce (miriše na tatu), miris vazduha pred zimu, miris šume, miris mora, miris čaja od kamilice,...
najdraži miris - onaj koji osetim kada zagrlim dragog i uronim glavu u njegov vrat - miriše na ljubav, na sigurnost, na mir, na strast, na spokoj,...
NATASA_7:....i miris njene marame koju je stavljala zimi oko vrata i koju sam umotala u kesu da bi se što duže zadržao njen miris,jer nje više nema...
A miris Coppertona kad se neko maze na plazi pa te onako miris "zapljusne"? Ali bas Copperton....
Iz osamdesetih.... Ah.
Била сам 5. разред кад је једна старија другарица добила за рођендан тај парфем у патуљку... Тако сам јој завидела, чекала да и ја мало порастем па да имам своје сопствене парфеме...postojao je jedan parfem koji je bio u bocici koja je ustvari bila jedan od patuljaka ( Snezana i sedam patuljaka)....i to bih jako jako jakooooo volela da imam ponovo
Hellen:Аааах...(Још увек чувам празну бочицу копертона из 86. и понекад њушнем...још није сасвим изгубила мирис...)