- Poruka
- 206.494
Baci ga na podvarak, to je takoooo dobro!Е, јутрос сам скинуо одимљену шаранчину од 10,5кг.
Шта хоћеш да правим од њега ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Baci ga na podvarak, to je takoooo dobro!Е, јутрос сам скинуо одимљену шаранчину од 10,5кг.
Шта хоћеш да правим од њега ?

dzaba ti sve to, kad ti slamcica smeta![]()
... на сламчицу ...Baci ga na podvarak, to je takoooo dobro!![]()
slazem se, i zovi,..Baci ga na podvarak, to je takoooo dobro!![]()
Ne moraš celu šarančinu, uzmi deo. Osušen je, neće da se pokvari.може, уствари не може да стане у рерну ...![]()
JA ti garantujem da ces sve to brzo zaboravitiе, колико сам их ја попушио ....... на сламчицу ...

Ma hajde bre, mistični je u godinama kad su mu misli sve više okrenute ka ručku na slamčicu.JA ti garantujem da ces sve to brzo zaboraviti![]()

kontam ja toMa hajde bre, mistični je u godinama kad su mu misli sve više okrenute ka ručku na slamčicu.![]()
, ali on rece da ih bas ne voli 

Kako da pije rakiju na slamčicu, hoćeš da ga komšije prebiju, čisto protiv uroka?kontam ja to, ali on rece da ih bas ne voli
![]()
mislis da ce ko da primeti te fineseKako da pije rakiju na slamčicu, hoćeš da ga komšije prebiju, čisto protiv uroka?

Naravno. Bolje da ne rizikujemislis da ce ko da primeti te finese![]()
a i zavisi kakav mu je komsilukNaravno. Bolje da ne rizikuje
Imaju motike i grabulje, piju rakiju i nisu nešto demokratski i liberalno nastrojeni. Pravi ljudi.a i zavisi kakav mu je komsiluk
Pravi domaciniImaju motike i grabulje, piju rakiju i nisu nešto demokratski i liberalno nastrojeni. Pravi ljudi.

Ma što sam ja baksuz? Garant ti taj "šarančina" nema ni dva kila eto ti sad!не баксузирај баксузе...
To cemo da vidimo kad ga slika pa postavi fotku ovdeMa što sam ja baksuz? Garant ti taj "šarančina" nema ni dva kila eto ti sad!

Od svih nije se desilo to će biti najviše nije se desilo.To cemo da vidimo kad ga slika pa postavi fotku ovde
Ma što sam ja baksuz? Garant ti taj "šarančina" nema ni dva kila eto ti sad!
Do sada , koliko se secam , bio je bas takavOd svih nije se desilo to će biti najviše nije se desilo.
, nece izneveriti sada 
Imaju motike i grabulje, piju rakiju i nisu nešto demokratski i liberalno nastrojeni. Pravi ljudi.

..cute i piju ?ловци, бивши безбедњаци, убице, пси рата ... био једном Марлон и Борис кад су и они били...
ћуте једни, ћуте други - сви ћуте ...![]()

E metafizičar, uboo si poentuЕј, Сујетна,
има прастари виц из викторијанског доба на ту тему:
Докторе кад год пијем чај заболи ме око
Ништа једноставније, следећи пут када пијете извадите кашичицу из шољице.

ubo je on okoE metafizičar, uboo si poentu![]()