SeverZapad
Domaćin
- Poruka
- 4.871
Jesi ti moj ljud ili? Koji stari forumasi ti trebaju?verovatno pod drugim nickom..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi ti moj ljud ili? Koji stari forumasi ti trebaju?verovatno pod drugim nickom..
Plavuša zauvek
.. niko odredjen , ljudi iz mog perioda aktivnosti ovde, bilo je ludog zezanja,,,Jesi ti moj ljud ili? Koji stari forumasi ti trebaju?
Nisam u toku, mi smo nekad zapocinjali kafom, dobrom muzikom, mozda ko picemtooo...Nasuj vina, krčmarice...
znam, znam...kafa...![]()
![]()
Upravo, upravo...Nisam u toku, mi smo nekad zapocinjali kafom, dobrom muzikom, mozda ko picem![]()
Opaaa, neko voli kpop? I to najnovija pesma.U kafanama se vode razne priče. Naizgled je sve haotično, ali kafana ima mesta za muziku, film, životne stvari, porodične, politične... samo je bitno održavati duh zajedništva, razumevanja i tolerancije.
Lepota življenja se spaja sa njenom teskobom...
i razlike se mire zdravom dozom sličnosti.
Gde je @Konj_na_belom_princu ? Ko zna. Možda se i javi!
Ne pratiš nas mlade koji to znamo?Vidis, to je normalno. Posebno nakon dugo vremena tu.
Reci mi sta je KPOP![]()
.. pogotovu ne vas mlade ,, daNe pratiš nas mlade koji to znamo?![]()
Kaži tico, znaš li ili ne šta je kpop?... uh![]()
A je l ti neko rekao da možeš izvaditi slamčicu Il kišobrančić pre konzumiranjaод тих геј пића, увек натакнем на око или у нос неку сламку, кашичицу или сунцобран...
Velika, jutarnja uz par cigareta ,bez da me iko pita bilo šta, možeee