- Poruka
- 33.393
E sviđa mi se energija u ovoj kafani...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neka takva i ostane.... zato sto je lagana ..
Još samo da je (su) kafana na svom mestu, a ne smaknuta kraj nekog puta u pripi*kini.E sviđa mi se energija u ovoj kafani...
Ovde je baš lepoJoš samo da je (su) kafana na svom mestu, a ne smaknuta kraj nekog puta u pripi*kini.
Najbolje se one skrajnute kafane u kojima se tradicija druženja i dalje neguje... Muka mi je od elitnih koje moraš odmah na insta da se zna "ko je ko"Još samo da je (su) kafana na svom mestu, a ne smaknuta kraj nekog puta u pripi*kini.
Ne ulazim u takve "probleme" već komantariše loš potez foruma da kafane prebaci gde im mesto nije. U par kafana u koje sam zašao, našao sam više postova forumaša koji imaju isti problem - da nađu kafanu.Najbolje se one skrajnute kafane u kojima se tradicija druženja i dalje neguje... Muka mi je od elitnih koje moraš odmah na insta da se zna "ko je ko"![]()
Nema u ovim novim kafanama karirani stolnjaka, ali ima više puta okrenutih mermenih kocki.Karirani stolnjak i " ne diraj čoveka za stolom" što da ne..al Rifke mlad, ne zna za takve![]()
A je l ti neko rekao da možeš izvaditi slamčicu Il kišobrančić pre konzumiranja![]()
hej momci ne rusite mi sneska![]()
Еј, Сујетна,
има прастари виц из викторијанског доба на ту тему:
Докторе кад год пијем чај заболи ме око
Ништа једноставније, следећи пут када пијете извадите кашичицу из шољице.
Ovo neka nova kafana? Pa hajd nek vam je sretno otvorenje![]()
Najbolje se one skrajnute kafane u kojima se tradicija druženja i dalje neguje... Muka mi je od elitnih koje moraš odmah na insta da se zna "ko je ko"![]()
E sviđa mi se energija u ovoj kafani...
Bije ta tvoja maćado rakija?Сујетна,
Нашла си коме да објашњаваш, па он је сачињен сав од фенсераја...
Добро...Опет је почело да ти се причињава ...![]()
.. o, tenx, velkome tu juOvo neka nova kafana? Pa hajd nek vam je sretno otvorenje![]()
Bije ta tvoj maćado rakija?![]()
dzaba ti sve to, kad ti slamcica smetaНе знам ја то за снешка Знам само да наместим смешка, ...![]()