bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 39.428
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mislis spavaubo je on oko
Hvala stari druzeDobro veče.
Bird, srećno otvaranje kafane.
Više drugarica, al nema veze.Hvala stari druze![]()
Ne vristis? Ja posle majstora imam blagi nervni slomDošla s posla, sačekao me krš i lom, majstori završili. Sredila, skuvala kafu, zapalila cigar i ćutim..neporocenjivoo.
Ja sad ocekujem da se jave, bilo bi ferja bih samo iskoristio ovu priliku da poželim lepe snove i miran san svim damama sa velkim grudima...
Verujem da ih svi dobijemo kad završe posao.Ne vristis? Ja posle majstora imam blagi nervni slom![]()
Ma kakvi. Mi smo generacije koje su imale stroge roditelje pa nam nisu dozvoljavali da nosimo sise kada smo izlazili napolje i ostale nam male.Ja sad ocekujem da se jave, bilo bi fer![]()
Ona se ocekuju mladje generacije, jasno je to meniMa kakvi. Mi smo generacije koje su imale stroge roditelje pa nam nisu dozvoljavali da nosimo sise kada smo izlazili napolje i ostale nam male.
E tako ćete i spavatiMa kakvi. Mi smo generacije koje su imale stroge roditelje pa nam nisu dozvoljavali da nosimo sise kada smo izlazili napolje i ostale nam male.
E tu će se načekati.Ona se ocekuju mladje generacije, jasno je to meni![]()
A sta onda?E tu će se načekati.
Ja spavam snom pravednih.E tako ćete i spavati
Ostariće čekajući.A sta onda?
Zato se i nada covek dok u sitne sate kafu pijeOstariće čekajući.
Mada njemu glava probeharala, vole mlade dame takve šmekere.
Pravda za sise!Ma kakvi. Mi smo generacije koje su imale stroge roditelje pa nam nisu dozvoljavali da nosimo sise kada smo izlazili napolje i ostale nam male.
Nema tu pravde, striko mojPravda za sise!
Ima, kad si iskusan kao ja i znaš sve o sisama.Nema tu pravde, striko moj![]()
Master of tits.Ima, kad si iskusan kao ja i znaš sve o sisama.