Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 54.461
Ne znam da li je ovo razlog za bezaniju![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam da li je ovo razlog za bezaniju![]()
Pa... kad bi se sve skupilo, bila bih starija po broju poruka nego što jesam, ali postoji i vreme pre prve prijave kad sam samo čitala Forumaše, a nisam bila aktivan član. Svejedno, ova kafana zahteva organizaciju i ugrađivanje u svakodnevnicu. Šta ćemo i kako ćemo?Dobrodosao, sto se mene tice.
Od ranije te sigurno ne znam, no nema veze...
Nesto mi malo poruka imas da bih te znala, valjda...
Evo jedne moje omiljenePa... kad bi se sve skupilo, bila bih starija po broju poruka nego što jesam, ali postoji i vreme pre prve prijave kad sam samo čitala Forumaše, a nisam bila aktivan član. Svejedno, ova kafana zahteva organizaciju i ugrađivanje u svakodnevnicu. Šta ćemo i kako ćemo?
Ima li kafana bez muzike? U mojoj omiljenoj kafani mora biti mesta za KPOP. A u ovoj?![]()
Ovde si, znaci pripadas, ajmo neku muziku, pice, izasla sam iz formeJa ne spadam ovde al šta ću kad sam radoznalaSrećan rad kafani.
Ma aperol mogu gde hoćeš
U kafanama se vode razne priče. Naizgled je sve haotično, ali kafana ima mesta za muziku, film, životne stvari, porodične, politične... samo je bitno održavati duh zajedništva, razumevanja i tolerancije.Evo jedne moje omiljene
A sad ti preuredjuj kafanu kako zelis ..
E, a Konj na princu , gde je to bice?
Tebi i snow-u sam se za sada najvise obradovala... ja se nadam da ste dobro.
ko mačko?@pura moca traze te![]()
Vidis, to je normalno. Posebno nakon dugo vremena tu.Ljudi, Forum postaje bezličan i nekih dana nemam na šta da se nastavim misaono, samo pređem pogledom teme i zaključim da to sve može glatko bez mene.
Porazi, ali i pokazuje što-šta o meni kao ličnosti. Ne sviđa mi se to.
Pa... kad bi se sve skupilo, bila bih starija po broju poruka nego što jesam, ali postoji i vreme pre prve prijave kad sam samo čitala Forumaše, a nisam bila aktivan član. Svejedno, ova kafana zahteva organizaciju i ugrađivanje u svakodnevnicu. Šta ćemo i kako ćemo?
Ima li kafana bez muzike? U mojoj omiljenoj kafani mora biti mesta za KPOP. A u ovoj?![]()
negde od 2007koliko si ti ovde?
verovatno pod drugim nickom..negde od 2007